Olay park değil be gençler önce burayı anlamak lazım.
Polis 3.günde şiddete son falan vermedi. Taksimden kendisi çıkmadı , PÜSKÜRTÜLDÜ. Sonra taksimden çekildik dediler. Fakat bunları söylerken diğer her yerde saldırılarına arsızca devam etti.
Football is simple,but Football Manager is not
Bu dış basın da çok marjinal yeaaaaa....
I can never trust the Turkish police and government again
http://www.guardian.co.uk/commentisf...ice-government
Muhteşem yorumMarki de Sekban @Cemil_Vakasii 6 dk
CNN int'ten dünyaya yatsı ezanını dinlettik. işte bunlar hep Ak Parti zamanında oldu.![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bende onu diyorum
Kandırıyorlar sizi park felan hikaye faiz yemek yahudilerin en sevdiği iştir
vesselam.
Yorum yok...
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Oy vermeyeceksin o zaman
Şu yapılanlar vicdansızlıktır. Polislerde bedel ödüyor ne yaparsın.
Bende diyorum ne eksik, ne söylenmedi bize, bir türlü aklıma gelmiyordu. Çok teşekkür ederim kafamı kurcalayan bu meseleyi çözdüğün için. Geçiniz bunları.
Kusura bakma o zaman yaşımız tutmuyordu veremedik oylarımızı, gelecek seçimde hallederiz için rahat olsun. Sen oylamalar esnasında dönen dümenleri, kömürle, beyaz eşyayla kandırılan insanları hallet bi zahmet, her şeyi bu nesile bırakma.
Screw you guys, I'm goin' home
ideolojilerinizin bu kadar da kölesi olmayın her olaya bi kulp
280 işyeri, 103 polis otosu, 259 özel araç, 1 konut, 1 polis merkezi, 5 kamu binası, birisi CHP, 11'i de AK Parti teşkilatlarına ait 12 binada hasar meydana geldi
bunların hepsini sivil polis yaptı tabi yersen
benim babam akpli benim annem akpli ben burdayım ! burda bir direniş var arkadaşlar duyun sesimizi. Polisin gaz bombası yağmurundan sonra 2 kuşun düşerek öldüğünü gördüm.İnsanların ezildiğini gördüm. Hüseyin avni mutlunun twettlerinden sonra sinirlerim bozuldu, herhalde bu yalancılık tayyip erdoğandan bulaşıyor..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
polisin öyle davranması
280 işyeri, 103 polis otosu, 259 özel araç, 1 konut, 1 polis merkezi, 5 kamu binası, birisi CHP, 11'i de AK Parti teşkilatlarına ait 12 binada hasar meydana geldi
bunu meşru kılmaz
o bana zarar verdi o zaman benim zarar vermem meşru bu nasıl mantık
bende size desem şehit polis memurunu köprüden atılan çocuğu v.s.
bunun arkası gelir mi
gelmez
Başbakanın dedikodu kıvamındaki konusmalarını gelip burada yazmaktan neden vazgeçmiyorsun acaba ? Kendi fikirlerin varsa amenna konusalım. Fakat yok ki basbakanın konusmalarında duydukalırını sorgulamadan yazıyorsun buraya. Önce git kendi bağımsız fikirlerini edin, sonra gel adam akıllı anlat, tartısalım..
ENGELLİ VATANDAŞA POLİS ŞİDDETİ UYGULANMASI.
MÜDAHALE EDİLMEYECEK DENİLİP 10.000 KİŞİNİN GAZLANMASI.
PARKA ARA SOKAKLARA BİLİNÇSİZCE HAVADAN GAZ BOMBALARI PLASTİK MERMİLERİN YAGMASI.
GÖZÜNÜ KAYBEDEN DİRENİSCİLER.
DÖVÜLEN GAZETECİLER, İNSANLAR.
POLİSİN ÖLDÜRDÜGÜ DİRENİSCİLER.
varken, sen hala gelip devletin zararından bahsediyorsan, DEVLETİ İNSANDAN daha önemli görüyorsun demektir ki bu da büyük bir sorun, bence.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ayrıca ben pkk ile görüşmeler ile ilgili konuşmakta isterim müsade varmıdır adminden ?
31 Mayıs ve 1 Haziran'da bir çok direnişçi Twitter'da yazmıştı,dükkanları yağmalıyorlar etrafa zarar veriyorlar,bütün suçu üzerimize atacaklar arkadaşlar diye,o zamanın sıcak gündemi ile tutmamıştı ancak sindire sindire yavaş yavaş o iddaaları da sokmayı başardılar bakalım ilerleyen günlerde nasıl iftiralarla gelecekler.
Hoş ancak lafta,ne resmi belge var,ne fotoğraf ne de video.Gerçi bugünlerde video hariç pek bir şeye inanmamak gerekiyor.
İşi yine faize,ekonomiye bağladılar.Ekonomi rakamları önümüzde.Hocamın dediği gibi bu rakamları yorumlarken önce bilgi, vicdan ve ahlak süzgecinden geçirin yorumlarınızı daha sonra sonuca varın.Böyle yaptığımız zaman da ölmüşüz gömenimiz yok sonucu çıkıyor ortaya.Bize faiz lobisi demeyin,bize 336 Milyar dolarlık dış borçtan,386 milyar dolarlık iç borçtan,83 milyar dolarlık ticaret açığından bahsedin.2013 birinci çeyreğin GSYİH değerleri açıklandı yüzde 3 büyümüş ekonomi.Yüzde 3 büyüyebilsin diye devlet bir ton harcama yapmış bu ne kadar doğru bir yöntem bize bunları anlatın.Anlatın da hükümetin politikasını anlayalım,iyi işler yaptığına inanabilelim.
Bana yalnızca şu görüntüyü http://s7.directupload.net/images/130611/6z7zvv5s.swf açıklarmısın ? Senden sadece bunu istiyorum. O koruduğun körü körüne savunduğun başbakanının ve onun polisinin eseri bu.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hayır hemfikir değiliz. Ancak konumuz bu değil.
Yalan konusunda katıldığın şey "Başbakan' ın yalan söylemeyi sevdiği" midir? Kusura bakma biraz uykusuzum da.
Ben ona zarar verme buna zarar verme falan demiyorum.
Taksim olaylarında kaç vatandaş vefat etti kaç vatandaş yaralandı biliyor musun bilmiyor musun ?
Last edited by Corpus : 12.Haziran.2013 at 00:21
Futbolcu Bilgileri
http://img836.imageshack.us/img836/3379/yazik.png
Evlerdeki yuzde elli.