1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Daum da mı gündeme geldi? Biz, bahsi geçen isimler üzerinde tartışmıyor muyuz?

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Daum da mı gündeme geldi? Biz, bahsi geçen isimler üzerinde tartışmıyor muyuz?
    Gündemde olup olmaması önemli değil ki. Ben sadece bir örnek verdim. Diyelim ki Daum gündeme geldi. Daum Türkiye'de çalıştırdığı takımları hep kafaya oynattı. Yani tecrübe diyorsunuz Daum istediğiniz nitelikte hoca. Daum'u Beşiktaş'ın başında görmek ister misiniz mesela böyle sorayım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Gündemde olup olmaması önemli değil ki. Ben sadece bir örnek verdim. Diyelim ki Daum gündeme geldi. Daum Türkiye'de çalıştırdığı takımları hep kafaya oynattı. Yani tecrübe diyorsunuz Daum istediğiniz nitelikte hoca. Daum'u Beşiktaş'ın başında görmek ister misiniz mesela böyle sorayım.
    Daum, bunların arasında istisna. Ona bakacak olursak, Yılmaz Vural da tecrübeli. Benim anlatmak istediğim şey, biz deneme tahtası değiliz. Tecrübenin yanında, başka şeyler de aranmalı muhakkak. Mesela, Bielsa ismine hiç kimse hayır demezdi. Daum ise, gündeme farklı konularla gelen ve son zamanlarda düşüşte olan bir isim. Onun gelmesini istemem, istediğiniz cevap buysa.

Holmen'e ben de karşıyım. Ömer ise, iyi bir yedek olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yılmaz Vural örneğini veriyorsan o halde Samet Aybaba'da gayet tecrübeliydi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Yılmaz Vural örneğini veriyorsan o halde Samet Aybaba'da gayet tecrübeliydi.
    Anlaşamıyoruz. Ben tecrübenin yanında, başka şeyler de önemli diyorum; sen Samet Aypara'dan bahsediyorsun.

Mesaj Yetkileri