1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Açlıktan Ağzımız Kokuyor | Ekmek Parasında Bir Menajer | 3. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Çok iyi girmişiz lige ama sonradan çok kötüleşmişiz acil serii lazım

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Külüp kalkınmış hatta şahlanmış diyelim. Gelişin mühteşem olmuş Skorlara zaten laf yok
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Sonuçlar güzel fakat bir düşüş var son zamanlarda.
    Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Takımı 5-8 arasında bir konumda tutmayı başarabilirsek yeter bu sezonluk bence.
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Çok iyi girmişiz lige ama sonradan çok kötüleşmişiz acil serii lazım

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. İlk sezonu bitirdim.

"Ofisime gidip kendimi sorguladım. Neden kötüye gidiyorduk ? Neden kazanamıyordk ? Gelmemle birlikte 10 hafta mağlubiyet yüzü görmeyen takımım neden batıyordu ? Gemiyi terk etmeyecektim. Takımı ilk 8'e sokup sezonu en kötü 8. tamamlamalıydım. Odamı terk edip antrenman sahasına çıktım. Verdiğim talimatlar doğrultusunda Ingolstadt maçı öncesi duran top antrenmanı yapılıyordu. Antrenmanı yarıda kestim ve herkesi etrafıma topladım.

-Kötüye gidiyoruz. Bundan ben dahil herkesin haberi var. Ligin bitimine haftalar kaldı ve taraftarımızın yüzünü güldürmezsek, ne aldıkları biletlerin, ne aldıkları formaların, ne yaptıkları bağışların; işin maddi boyutunu aşarsak, ne de sezon boyu Allianz-Arena'da size verdikleri desteğin, aşıladıkları özgüvenin hakkını vermiş oluruz. Tüm sezon boşa gitmiş olur. Ben aranıza katıldığımda çoğunuz sezonu kafanızdan silmiş, orta sıralarda bitirmeye bakıyordunuz. Artık bu takımın bir ideali var. Ligi bitirebildiğimiz en yüksek sırada bitirmedikçe benim vicdanım rahat olmayacak, başımı yastığıma rahat koyamayacağım. Kalan 4 haftamızda aramızdaki iletişimi en sıkı derecede tutup, taraftarımıza güzel bir sezon sonu yaşatalım !

Söylediğim sözler, benden yaşça büyük futbolcularda dahi bir iz bırakmış görünüyordu. Ki bu doğaldı, çünkü çoğu kulübün altyapısından yetişmiş, taraftarın aşık olduğu oyunculardı. Herkese 1 gün izin verip kafalarını dağıtmalarını söyledim. 2 gün sonra Ingolstadt ile oynuyorduk."

Bundesliga II 31.-34. Haftalar.

Maalesef ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitiremedik. 3-5 maçlık afallama dönemini yaşamasaydık 3. olup elemeleri oynayabilirdik. Sağlık olsun. Sözleşmem 30 Haziran 2013'te bitecek. Yönetim yeni sözleşme sunarsa seve seve kabul edeceğim.
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 13.Haziran.2013 at 17:44

Mesaj Yetkileri