1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

pkk ideolojisi ile savaşıyorlar zaten.

Yine mi ''Cehape'' lafını işitiyoruz, herkes burada, bu bir halk hareketi diyenlere

KONDA Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin Gezi Parkı’nda görüştüğü 4 bin 411 eylemcinin yüzde 50.9’u kadın.

2011 seçimlerinde oy verdiniz mi?

% 41 CHP.
    % 17 O tarihte yaşım tutmuyordu.
    % 13 Sandığa gitmedim oy kullanmadım.
    % 10 Bağımsız adaya oy verdim.
    % 7 Boş oy verdim.
    % 5 BDP/Bağımsız.
    % 2 MHP.
    % 2 Ak Parti.

Bugün seçim olsa kime oy verirdiniz?

% 31 CHP.
    % 29 Kararsız.
    % 18 Oy kullanmaz.
    % 12 Diğer.
    % 8 BDP.
    % 2 MHP.
    % 0.3 AK Parti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

PKK bir terör örgütüdür. Yıllarca Kürtlerin de bu ülkede eşit haklara sahip olmasını savunsalar da yöntemleri 'intikam' seviyesindedir ve bölücü bir sekilde Kürt'ü Türk'e düşman etmeyi amaclar.
    Gerilla savaşı taktiğini ve bombalı saldırılar uygulayarak yıllardır Kürt'lere yapılan ikinci sınıf muamelenin, işkencelerin intikamını aldı masum insanlardan PKK.

Bunu en iyi bilenlerden biriyim çünkü bir terör saldırısında tanıdıgım en iyi insanlardan birini kaybettim.

Redhack'i ise kendi ağzından dinlerseniz eğer zaten çok ama çok farklı ideolojileri, yöntemleri ve amacları oldugunu göreceksinizdir.. Sabırla 2 saatinizi ayırıp izlemenizi umarım..

[YOUTUBE="BJIYmfoDEMc"]redhack[/YOUTUBE]
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Biri hak ve eşitlik kisvesi altında binlerce insanı gözünü kırpmadan katleden , kanla beslenen ve Taylan'ın dediği gibi en çok da işi intikam aşamasına getiren yasa dışı bir terör örgütü.

Diğeri aynı şeyleri meşru yollardan savunmaya çalışan , haksızlıklara , sınıf ayrımcılığına karşı omurgalı bir şekilde duran , kimsenin ne malına ne canına zarar vermeyen bir hacker grubu.

Ve sen gidip bunların ideolojileri aynı diye yaftayı yapıştırıyorsun. Büyük başarı , çok büyük.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Biri hak ve eşitlik kisvesi altında binlerce insanı gözünü kırpmadan katleden , kanla beslenen ve Taylan'ın dediği gibi en çok da işi intikam aşamasına getiren yasa dışı bir terör örgütü.

Diğeri aynı şeyleri meşru yollardan savunmaya çalışan , haksızlıklara , sınıf ayrımcılığına karşı omurgalı bir şekilde duran , kimsenin ne malına ne canına zarar vermeyen bir hacker grubu.

Ve sen gidip bunların ideolojileri aynı diye yaftayı yapıştırıyorsun. Büyük başarı , çok büyük.
    Yalnız tanımın pek olmamış, şirin göstereyim derken saptırmışsın... Bir kere hacker'lık, hacking meşru bir yol değil. Sanal hırsızlık manasına da gelir bir anlamda. Cana zarar vermedikleri doğrudur ama mala dolaylı yoldan zarar verir. Şirin Baba'ya saygım var ama başvurdukları yolun meşru olduğunu söyleyemeyiz. Tabi kapalı kapılar ardında dönen dolapları öğrenebilmenin meşru bir yolu da yok maalesef...

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Anonymous milligazete.com.tr Hacklemiştir.
    Safya sağlam, yönlendirme yapmışlar siteye.

edit: düzeldi bile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yalnız tanımın pek olmamış, şirin göstereyim derken saptırmışsın... Bir kere hacker'lık, hacking meşru bir yol değil. Sanal hırsızlık manasına da gelir bir anlamda. Cana zarar vermedikleri doğrudur ama mala dolaylı yoldan zarar verir. Şirin Baba'ya saygım var ama başvurdukları yolun meşru olduğunu söyleyemeyiz. Tabi kapalı kapılar ardında dönen dolapları öğrenebilmenin meşru bir yolu da yok maalesef...
    Şirin falan göstermeye çalıştığım yok , anlatmak istediğim bu zaten abi. Ben bu zamana kadar RedHack'in sebepsiz sanal operasyonunu görmedim. Eksiğim varsa düzeltin. Haksızlığa karşı koyma kısmı burası. Bütünüyle meşru olduğunu söyleyemeyiz tabii haklısın ama hackerlık durup dururken insanların özel hayatlarını ne bileyim özel anlaşmalarını işini gücünü , yaşantısını kurcalamıyorsa bilakis böylesine bir amaç için kullanılıyorsa meşrudur benim gözümde.

Mesaj Yetkileri