1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ben de diyorum Redhack ile PKK arasında nasıl bir baglantı kurdu.
    Orak-Cekic'ten bahsediyormuş adam

Del Piero hiç dinlemedin di mi karşıt görüşleri bugune kadar bak redhack o kadar cıktı konustu falan hiç dinlemedin di mi?
    Ayrıca sen ve Yolcu merak ediyorum ikinizin ne çıkarı var bu AKP iktidarında?
    Belediye çalışanı falan mısınız? İhalelerden sakal falan mı alıyorsunuz hakikaten merak ediyorum artık.
    Abiler olarak ne gibi imkanlar sunuldu sizlere paylaşın da hak verelim şu tavırlarınıza biraz olsun.

Redhack (Kızıl Hackerlar, Kızıl Hackerlar Birliği), 1997 yılında kurulan, kendilerini Marksist ve Sosyalist olarak tanımlayan hacker grubu. Şubat 2012'de Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün internet sitesini çökerterek adlarını duyuran grup aynı zamanda Türkiye genelinde yaklaşık 350'ye yakın emniyet müdürlüğü sitesini geçici bir süreliğine çalışamaz hale getirdi. Grubun çekirdek kadrosunu oluşturan üye sayısı 12'dir.

İkinci meselede, için rahat olsun, yakından uzaktan bir bağlantım yok. Abileri hiç tanımadım. Göbek bağı olmadan da inandığımı dile getirebiliyorum çok şükür.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Redhack (Kızıl Hackerlar, Kızıl Hackerlar Birliği), 1997 yılında kurulan, kendilerini Marksist ve Sosyalist olarak tanımlayan hacker grubu. Şubat 2012'de Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün internet sitesini çökerterek adlarını duyuran grup aynı zamanda Türkiye genelinde yaklaşık 350'ye yakın emniyet müdürlüğü sitesini geçici bir süreliğine çalışamaz hale getirdi. Grubun çekirdek kadrosunu oluşturan üye sayısı 12'dir.

İkinci meselede, için rahat olsun, yakından uzaktan bir bağlantım yok. Abileri hiç tanımadım. Göbek bağı olmadan da inandığımı dile getirebiliyorum çok şükür.
    Hacı bu mantıkla RUSYA komple PKK'lı eski RUSYA.
    Last edited by petrol_fb12 : 14.Haziran.2013 at 16:04

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Marksist ve sosyalistlere karşı garezin nedir? Konudaki ilk mesajın da buna benzer bir şeydi sanırım. Direniş kelimesini marksistlerin kullandığını söylemiştin.

orak ve çekiç fotolarını pkklılarla bağdaştırman ise sana pek yakışmadı. söylediklerini belli bir bilgi birikimine bakarak söylediğini varsayıyordum hep ama artık sadece karalamak için fırsat kolladığını düşünüyorum.

hayalgücü çok yüksek cidden

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Marksist ve sosyalistlere karşı garezin nedir? Konudaki ilk mesajın da buna benzer bir şeydi sanırım. Direniş kelimesini marksistlerin kullandığını söylemiştin.
    Kurban sayısı 100 milyona dayanmış, tarihteki en yıkıcı ideoloji olması benim için yeterli bir sebeb. Beğenelim veya nefret edelim, pkk'nın ideolojisi de bu ''Birkaç yumurta kırılmadan omlet yapılamaz'' düsturuna dayanır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kurban sayısı 100 milyona dayanmış, tarihteki en yıkıcı ideoloji olması benim için yeterli bir sebeb. Beğenelim veya nefret edelim, pkk'nın ideolojisi de bu ''Birkaç yumurta kırılmadan omlet yapılamaz'' düsturuna dayanır.
    Eğer sayısına göre bakıyorsak bir de faşizmin,sağ görüşün kurban verdiği insanları sayalım mı ? Böyle sabit bir fikir olamaz,insanları aynı çatı altından değerlendiremezsiniz.Siyasi bir görüşten öte herkes insancıl olmalıdır.Burada kalkıp bir görüşü savunacak değilim ancak bir görüşü savunan insanları hakları olan protestoyu yapıyorlar diye fişlemek ayıptır,Redhack'den bahsediyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Eğer sayısına göre bakıyorsak bir de faşizmin,sağ görüşün kurban verdiği insanları sayalım mı ?
    Tam sayabilenine rastlamadım henüz.

bknz : İran "İslami" Devrimi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Tam sayabilenine rastlamadım henüz.

bknz : İran "İslami" Devrimi
    Hocam olay o değil,yine sivri zekalar işi sağ-sol tarafına çekmeye çalışıyor.Ben yaşamadım ancak bu ülke bunu zamanında yaşadı,yine yaşanmasına şahsım adına izin vermem.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri