Transferde, Serdal Adalı'yı Demirören ile kıyaslayanları anlamak güç. 1500 kere söyledim, Adalı'nın transferdeki başarısı ortada diye; ama anlatamadım. Bu sefer farklı bir şey söyleyim, Adalı, transferleri yaparken bütçeye sadık kalacaklarını açıkladı. Yani, bir transfer bütçesi olacak ve bu rakama uygun hamleler yapılacak. Bütçe yetişmediği durumlarda ise, sponsorları devreye sokacaklar veya kendi ellerini ceplerine atacaklar.

Kulübü de, kendilerine borçlandırma çabası içinde olduklarını sanmıyorum. Adalı'nın 2 yıl öncesinden alması gereken yaklaşık 10 milyon euro parası var ve istemedi hiç şu ana kadar bu parayı. 'Beşiktaş ne zaman düzlüğe çıkarsa, o zaman alırız, sorun yok' dedi. Fikret Orman ise, sermaye arttırımı yapılır yapılmaz, seçim telaşından da olsa gerek, bütün alacaklarını tahsil etti.

Şimdi objektif bakmak lazım olaya. Serdal Adalı için söylenenler, Allah'tan reva mı? Bir de, ona oy verecekleri aklı selim olmamakla ithaf ediyorsunuz. Tamam, biz gerizekalıyız o zaman, eyvallah!