burak v2 olabilir..
burak v2 olabilir..
Disiplinli olursa ve tembelliğe vurmazsa burak gibi neden olmasın ancak hiç zannetmiyorum
Burak gibi olabilir ama Burak kendini Manisada toparlamisti biraz. Yani isik vardi
Batuhan cok degisik bir cocuk. Kendi kurtulur valla, Trabzonun ona verdigi sansi bundan sonra PTT'de bile zor bulur.
Batuhan'ın futbolundan çok disiplini sıkıntılı,disiplin sorunu çözülürse,futbolunda da bir gelişme söz konusu olabilir.Hayırlı olsun Trabzon'a.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hamza Mısır @HAMZAMISIR 21m Trabzonspor, dün akşam Trabzon'a getirdiği Batuhan Karadeniz'i sağlık kontrolüne gönderdi..
Ruh sagliginda sorun cikarsa imzalar atilmaz dimi
Henri'ye okadar laf ettik beterin beteri var umarim beni yaniltirsin. Futbolsuz gecirdigin su son donem aklini basina almani saglamistir insAllah.
Allah Trabzonspor taraftarına sabır versin
Not : Beşiktaş taraftarı![]()
Naber Guti
Raul ile tokalastiktan sonra elini silmesi
Lig tv roportajinda araba muhabetti
BatuGOL
Hahahahaakomedı ya
![]()
Bide gecen senede diyodu karabukmacıydı sanırım bı asist yapmıstı o macta acıklama yapıyor fernandese bır pas attım delı oldu![]()
Ilk aciklamalar geliyor
Rusyadan teklifleri reddetmis TS icin.
Ben akkilandim ve temiz bir sayfa aciyorum
Soyadim gibi esecem
Ozume dondum
Besiktasta sakat sakat oynadim, bunlari kimse konusmuyor
Ben boyleyim, dogrulari herkesin yuzune solerim.
Soyadım gibi esecem güzelmiş marjinal özgünhala bu adama inanıyorlarya yazık ya hale bak türk futbolunun
![]()
En azindan gece hayatindan kurtardicocugu var evli. Trabzondada oyle istedigi gibi rahat haraket edemez
Valla ne diyim umarım basarılı olur ama zor
Kapada bildirildi hadi hayirli olsun.
Anlasmayi merak ediyorum
Geçmiş olsun.Ölü yatırım paranıza yazık.
Canım FEDA olsun sana !
Trabzonspor camiasına sabırlar diliyorum, metin olun.
Şaka bir tarafa, ben başka bir şey düşündüm; Henrique, Emre Güral, Halil ve Marc Janko varken; Batuhan'ı ne yapacaklar? Bu saydığım isimlerden 1-2'si gönderilmek zorunda artık.
Marc Janko kadro dışı zaten gidecek Henrique'de düşünülmüyor galiba.Trabzon bence Celustka dışında bütün yabancılarını yollamalı Galatasaray'ın yaptığı revizyondan yapmalı.Hacı abi bu konuda ne düşünüyor gerçi bilmiyorum.![]()
adrian bamba sapara kalmali obur yabancilar sutlanmali bence trabzonda.
Burak Yılmaz v2 olursa cidden büyük katkı sağlar trabzona
Zaten batuhan icin bu son sans bu sansida degerlendiremezse artik gitsin kendini kayaliklardan atsin![]()
Anlaşmaya göre futbolcuya;
2013-14 futbol sezonu için 750.000.-TL performansa dayalı ve şartlı garanti ücret ile 20.833.-TL maçbaşı ücreti,
2014-15 futbol sezonu için 600.000.-TL performansa dayalı ve şartlı garanti ücret ile 31.250.-TL maçbaşı ücreti,
2015-16 futbol sezonu için 720.000.-TL performansa dayalı ve şartlı garanti ücret ile 37.500.-TL maçbaşı ücreti ödenecektir.
Trabzonspor Roque Santa Cruz'a yıllık 1.2 milyon euro önerdi. (Lig Tv)
Musti'nin adami icin halen umit var.
Janko'nun talipleri varmis o gidecek.
Halil Almanyaya donmek istiyormus.
Sapara , Aykut transferinde takasta kullanilacakmis.
Trabzonspor'un ilk forveti bence Henrique'dir.Kumaşının %50sini sergilese Türkiye'de fark yaratabilecek bir oyuncu.Israr edileceğini düşünüyorum.
Allahım paralara bakgözgöre göre çöpe atıyolar.
Başka adammı yok memlekette
![]()
TL olarak aliyor parasini, bence fena bir anlasma olmamis.
Volkan Senin 1,300,000 euro kazandigi yerde yine ucuz en azindan
Santa Cruz mu? Çok iyi olur.
Batuhan'a yetenekli diyenin ben futbol zekasından şüphe ederim. Ceza sahasında hareketsiz kazık gibi yerinde duran bir forvet. Topa vuruşu fena değil biraz.