Sayfa 115 / 163 İlkİlk ... 1565105113114115116117125 ... SonSon
3,421 ile 3,450 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006

İnsanlar önce oy kullanmıyor sonra ben bu hükümeti istemiyorum diyor, son seçimde ülkenin yüzde15 i oy kullanmadı, tabii ki hem ölüm hemde akli dengesi veya fiziksel olarak oy kullanamayacak insanlar var; ama bu oran etse etse yüzde5 etsin bilerek yüzde10u oy kullanmadı. Bu bütün siyasi geleceğini değiştiriyor ülkenin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İnsanları fişlemekte üstünüze yok zaten,aynen devam.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Aynı ideolojiyi paylaşıyorlar dedim, aynı örgütün üyeleri demedim. Aradaki fark nedir diye sorarsan tabi ki yöntem farkı. Site hacklemek, mayın döşemekten masumdur. Ama dünya görüşü ve nihai hedefte bir farklılık söz konusu değil. Lafım bunu bile bile destek verenlere değil, ağaç koruyacam derken, marksist görüş ve jargondan habersiz, bu örgütlere vagon olanlara. Direniş ve işgal sol jargona ait kavramlardır. Bunları kullanıp siyasi görüş belirtmediğini savunmak saflıktır.
    Tamam da birader şimdi sol görüşlü olmakla pkk lı olmak arasında bir fark yok mu yani.
    Yani Polis PKK ya karşı bile böyle hırs yapmadı savaşmadı derken sen diyorsun ki bunların da pkk'dan farkı yok niye cunku sol görüşlüler "direniş" diyorlar "işgal" diyorlar.
    Bu mu yani ?
    O "sol jargon"lu çocuklar senden benden daha çok bu vatana sahip çıkıyorlar yalnız onu ne yapacagız? Vatanın yabancılara peşkeş çekildiğini satıldıgını düşünüp bir direnç gösteriyorlar.
    Sen ne yapıyorsun bütün öz kaynaklarımızın yabancı yatırımcı tarafından binbir türlü kredi destek ve vergi indirimiyle kullanılıp sömürülmesinin altına imza atıp kanunlaştıran adamları ölümüne savunuyorsun.
    Şimdi kim vatansever ve birlikçi, kim vatan haini ve bölücü kendin söyle ?

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Sosyalism ve komünizm gibi birbiriyle karıştırılan şeylerin arasında çok büyük farklar varken, nasıl böyle basit bir sınıflandırma yapabildiniz?

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abdullah Cömert...22 Yaş...Öğrenci...Hatay...Ateşli silahla vurularak öldürüldü.
    Mehmet Ayvalıtaş...20Yaş...İşçi...İstanbul...Barikata çarpan aracın altında kalarak öldü.
    Ethem Sarısülük...26 Yaş...İşçi...Ankara...Ateşli silahla vuruldu.(Beyin ölümü gerçekleşti.)
    Vedat Oğuz...18 Yaş...Öğrenci...Antalya...Plastik mermiden dolayı gözünü kaybetti.
    Muharrem Dalsüren...36 yaş...İşçi...Ankara...Gaz fişeğinden dolayı gözünü kaybetti.
    ... Burak Ünveren...31 yaş...Öğretim Görevlisi...İstanbul...Gaz fişeğinden dolayı gözünü kaybetti.
    Selim Poyraz...23 yaş...Öğrenci...İstanbul...Gaz fişeğinden dolayı gözünü kaybetti.
    Yusuf Murat Özdemir...24 yaş...Öğrenci...Ankara...Gaz fişeğinden dolayı gözünü kaybetti.
    Necati Metin...46 yaş...Asker...Muğla...Gaz fişeğinden dolayı gözünü kaybetti.
    Mahir GÜR...22 Yaş...Öğrenci...Plastik Mermi ile gözünden vuruldu. Elmacık kemiği kırıldı, sol gözünün alt kapağı parçalandı.
    Ali İsmail KORKMAZ ....Öğrenci....Eskişehir.... Polisin gaz saldırısından kaçarken ara sokaklarda eli sopalı tetikçiler tarafından dövüldü...Yaşam mücadelesi veriyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

REDHACK:

Anlamadigimiz bazi seyler var.. Neden kimse kameranin karsisina gecerek, "hayatimiza mudahale etmenden biktik" diyemiyor?

Neden kimse "ne yememiz gerektiginden, neyi içmemiz gerektigine, içecegimizi saat kaça kadar içecegimize karismandan, kaç cocuk yapacagimizdan, cocuklari kac yasina kadar kucaga alip alamayacagimiza, nerede yasamamiz gerektiginden, hangi parkta oturacagimiza, hangi gazteyi okuyup, hangi TV kanalini seyredip, kimlere saygi duymamiz gerektigine kadar burnunu sokmandan neyin sanat, neyin ucube, neyin muzik, neyin gurultu olduguna karar vermenden kimin terorist kimin vatansever oldugunu fislemenden, kimin musluman, kimin kafir, kimin çapulcu, kimin soyguncu oldugunu ilan etmenden..

Hayatimiza, anamiza babamiza asimiza burun sokmandan, kitlelerin geriligine hitap ederek aldigin oylarla toplumun sana oy vermiyen kesimlerin haklarina tecavuz etmenden, burjuva demokrasisinin "oy ve seçim" sistemlerini, senden olmayanlara tecavuz etmek icin anahtar olarak gormenden, Misir,'a Libya'ya, Suriye'ye ders verirken, "halki ezen hic bir sistem ayakta duramaz" derken, kendi halkini ezmenden, kendi halkina "kemer sikin" derken, dunyanin en zengin insanlari rasina girmenden, insanlari prompter cihaziyla hipnotize etmenden ve kimse neden "neyin agaç, neyin fidan olduguna bile karar vererek" bizleri salak zannetmenden BIKTIK demiyor!!

Neden kimse, sen hocamisin, antropolog'musun, mimar'misin, filozof'musun, urologmusun, seks doktorumusun nesin ULAN sen. demiyor?
    Olay sadece bir agaç messelesi degil, agaç ile birlikte bizim iktidar tarafindan sondurulen umutlarimizin da yesermesidir.

Bu nedenle olayin gercekliginden kacanlar, populist sanatcilar, elitist yari aydinlanmis kucuk burjuva liberaller bizim sorunumuzu cozemez!
    Direnise son gun gelip Basbakan'la gorusup "hadi eve donuyoruz" diyenler zaten evlerinden cikmamisti ki?

Direnen kimse, karar verecek o'dur!
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pkk ideolojisi ile savaşıyorlar zaten.

PKK bir terör örgütüdür. Yıllarca Kürtlerin de bu ülkede eşit haklara sahip olmasını savunsalar da yöntemleri 'intikam' seviyesindedir ve bölücü bir sekilde Kürt'ü Türk'e düşman etmeyi amaclar.
    Gerilla savaşı taktiğini ve bombalı saldırılar uygulayarak yıllardır Kürt'lere yapılan ikinci sınıf muamelenin, işkencelerin intikamını aldı masum insanlardan PKK.

Bunu en iyi bilenlerden biriyim çünkü bir terör saldırısında tanıdıgım en iyi insanlardan birini kaybettim.

Redhack'i ise kendi ağzından dinlerseniz eğer zaten çok ama çok farklı ideolojileri, yöntemleri ve amacları oldugunu göreceksinizdir.. Sabırla 2 saatinizi ayırıp izlemenizi umarım..

[YOUTUBE="BJIYmfoDEMc"]redhack[/YOUTUBE]
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pkk ideolojisi ile savaşıyorlar zaten.

Biri hak ve eşitlik kisvesi altında binlerce insanı gözünü kırpmadan katleden , kanla beslenen ve Taylan'ın dediği gibi en çok da işi intikam aşamasına getiren yasa dışı bir terör örgütü.

Diğeri aynı şeyleri meşru yollardan savunmaya çalışan , haksızlıklara , sınıf ayrımcılığına karşı omurgalı bir şekilde duran , kimsenin ne malına ne canına zarar vermeyen bir hacker grubu.

Ve sen gidip bunların ideolojileri aynı diye yaftayı yapıştırıyorsun. Büyük başarı , çok büyük.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Redhack (Kızıl Hackerlar, Kızıl Hackerlar Birliği), 1997 yılında kurulan, kendilerini Marksist ve Sosyalist olarak tanımlayan hacker grubu. Şubat 2012'de Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün internet sitesini çökerterek adlarını duyuran grup aynı zamanda Türkiye genelinde yaklaşık 350'ye yakın emniyet müdürlüğü sitesini geçici bir süreliğine çalışamaz hale getirdi. Grubun çekirdek kadrosunu oluşturan üye sayısı 12'dir.

İkinci meselede, için rahat olsun, yakından uzaktan bir bağlantım yok. Abileri hiç tanımadım. Göbek bağı olmadan da inandığımı dile getirebiliyorum çok şükür.
    Hacı bu mantıkla RUSYA komple PKK'lı eski RUSYA.
    Last edited by petrol_fb12 : 14.Haziran.2013 at 16:04

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Redhack (Kızıl Hackerlar, Kızıl Hackerlar Birliği), 1997 yılında kurulan, kendilerini Marksist ve Sosyalist olarak tanımlayan hacker grubu. Şubat 2012'de Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün internet sitesini çökerterek adlarını duyuran grup aynı zamanda Türkiye genelinde yaklaşık 350'ye yakın emniyet müdürlüğü sitesini geçici bir süreliğine çalışamaz hale getirdi. Grubun çekirdek kadrosunu oluşturan üye sayısı 12'dir.

İkinci meselede, için rahat olsun, yakından uzaktan bir bağlantım yok. Abileri hiç tanımadım. Göbek bağı olmadan da inandığımı dile getirebiliyorum çok şükür.
    Marksist ve sosyalistlere karşı garezin nedir? Konudaki ilk mesajın da buna benzer bir şeydi sanırım. Direniş kelimesini marksistlerin kullandığını söylemiştin.

orak ve çekiç fotolarını pkklılarla bağdaştırman ise sana pek yakışmadı. söylediklerini belli bir bilgi birikimine bakarak söylediğini varsayıyordum hep ama artık sadece karalamak için fırsat kolladığını düşünüyorum.

hayalgücü çok yüksek cidden

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anonymous www.milligazete.com.tr Hacklemiştir.Milligazete tekrar açılmıştır.

http://www.yerel42.com/

http://erhaber.com/

http://www.ekonomigazetesi.net
    http://www.beldegazetesi.com
    http://www.olay-gazetesi.com

Problemi insanda çözeceğimiz ana kadar problem çözülmeyecektir: Demek ki, aslında biz bize etmişiz. Tabanda mesele.. toprak kirlendiğinden dolayı, atmosferi, ozonu deldiğimizden dolayı, böyle nesebi gayr-i sahih bir kısım hadiseler ve onu temsil eden bir kısım nesiller oluşuyor. Bunları düzelteceğimiz ana kadar da, tabir-i diğerle, problemi insanda çözeceğimiz ana kadar da problem çözülmeyecektir. “Nasıl yaparsak bu nesiller ciddi nefis muhasebesi içinde, bir nefis muhasebesi yapan nesil olarak yetişir?” düşünmedik bunları.

O sözün anlamı .Babası belli olmayan .... demektir.uydurma değildir.http://www.zaman.com.tr/gundem_hocae...r_2097956.html

Yani geziye destek verenler onun gözünde budur !

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Biri hak ve eşitlik kisvesi altında binlerce insanı gözünü kırpmadan katleden , kanla beslenen ve Taylan'ın dediği gibi en çok da işi intikam aşamasına getiren yasa dışı bir terör örgütü.

Diğeri aynı şeyleri meşru yollardan savunmaya çalışan , haksızlıklara , sınıf ayrımcılığına karşı omurgalı bir şekilde duran , kimsenin ne malına ne canına zarar vermeyen bir hacker grubu.

Ve sen gidip bunların ideolojileri aynı diye yaftayı yapıştırıyorsun. Büyük başarı , çok büyük.
    Yalnız tanımın pek olmamış, şirin göstereyim derken saptırmışsın... Bir kere hacker'lık, hacking meşru bir yol değil. Sanal hırsızlık manasına da gelir bir anlamda. Cana zarar vermedikleri doğrudur ama mala dolaylı yoldan zarar verir. Şirin Baba'ya saygım var ama başvurdukları yolun meşru olduğunu söyleyemeyiz. Tabi kapalı kapılar ardında dönen dolapları öğrenebilmenin meşru bir yolu da yok maalesef...

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Anonymous milligazete.com.tr Hacklemiştir.
    Safya sağlam, yönlendirme yapmışlar siteye.

edit: düzeldi bile.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Sağlık bakanlığı

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Marksist ve sosyalistlere karşı garezin nedir? Konudaki ilk mesajın da buna benzer bir şeydi sanırım. Direniş kelimesini marksistlerin kullandığını söylemiştin.
    Kurban sayısı 100 milyona dayanmış, tarihteki en yıkıcı ideoloji olması benim için yeterli bir sebeb. Beğenelim veya nefret edelim, pkk'nın ideolojisi de bu ''Birkaç yumurta kırılmadan omlet yapılamaz'' düsturuna dayanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yalnız tanımın pek olmamış, şirin göstereyim derken saptırmışsın... Bir kere hacker'lık, hacking meşru bir yol değil. Sanal hırsızlık manasına da gelir bir anlamda. Cana zarar vermedikleri doğrudur ama mala dolaylı yoldan zarar verir. Şirin Baba'ya saygım var ama başvurdukları yolun meşru olduğunu söyleyemeyiz. Tabi kapalı kapılar ardında dönen dolapları öğrenebilmenin meşru bir yolu da yok maalesef...
    Şirin falan göstermeye çalıştığım yok , anlatmak istediğim bu zaten abi. Ben bu zamana kadar RedHack'in sebepsiz sanal operasyonunu görmedim. Eksiğim varsa düzeltin. Haksızlığa karşı koyma kısmı burası. Bütünüyle meşru olduğunu söyleyemeyiz tabii haklısın ama hackerlık durup dururken insanların özel hayatlarını ne bileyim özel anlaşmalarını işini gücünü , yaşantısını kurcalamıyorsa bilakis böylesine bir amaç için kullanılıyorsa meşrudur benim gözümde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anonymous www.rtuk.org.tr Tekrar kapadı..

RTÜK, HALK TV'ye 146 bin TL daha ceza kesmiş. Siz akıllanmayacakmısınız?

Rtük'ten soran http://saglik.gov.tr/ Anonymous tarafından kapatılmıştır.

Bundan sonra anladığınız dilden konuşacağız. Yeni hedef sıradan sitelerinizden olmayacak. Ciddi zarar göreceksiniz, THY'deki gibi. Bekleyin!

http://dunya.milliyet.com.tr/brezily...56/default.htm

Brezilya'da ayağa kalmış.
    Last edited by petrol_fb12 : 14.Haziran.2013 at 17:38

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kurban sayısı 100 milyona dayanmış, tarihteki en yıkıcı ideoloji olması benim için yeterli bir sebeb. Beğenelim veya nefret edelim, pkk'nın ideolojisi de bu ''Birkaç yumurta kırılmadan omlet yapılamaz'' düsturuna dayanır.
    Eğer sayısına göre bakıyorsak bir de faşizmin,sağ görüşün kurban verdiği insanları sayalım mı ? Böyle sabit bir fikir olamaz,insanları aynı çatı altından değerlendiremezsiniz.Siyasi bir görüşten öte herkes insancıl olmalıdır.Burada kalkıp bir görüşü savunacak değilim ancak bir görüşü savunan insanları hakları olan protestoyu yapıyorlar diye fişlemek ayıptır,Redhack'den bahsediyorum.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Eğer sayısına göre bakıyorsak bir de faşizmin,sağ görüşün kurban verdiği insanları sayalım mı ?
    Tam sayabilenine rastlamadım henüz.

bknz : İran "İslami" Devrimi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Tam sayabilenine rastlamadım henüz.

bknz : İran "İslami" Devrimi
    Hocam olay o değil,yine sivri zekalar işi sağ-sol tarafına çekmeye çalışıyor.Ben yaşamadım ancak bu ülke bunu zamanında yaşadı,yine yaşanmasına şahsım adına izin vermem.

Del Piero_10 Misafir

Hakkını yemeyelim, katliamda kimse komünist liderlerin eline su dökemez. Mao tek başına yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakkını yemeyelim, katliamda kimse komünist liderlerin eline su dökemez. Mao tek başına yeter.
    Maydanoz da cilde iyi geliyormuş takılma böyle şeylere.

Konuyu niye farklı yerlere çekiyorsun ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Maydanoz da cilde iyi geliyormuş takılma böyle şeylere.

Konuyu niye farklı yerlere çekiyorsun ki ?
    Süpersin

Anonymous www.rtuk.org.tr Tekrar kapadı..

RTÜK, HALK TV'ye 146 bin TL daha ceza kesmiş. Siz akıllanmayacakmısınız?

Onurlu doktorları senin yalakan, köpeğin mi sandın? http://saglik.gov.tr kapattık. Henüz başlangıç, suyu ısıtın

Rtük'ten sonra http://saglik.gov.tr/ Anonymous tarafından kapatılmıştır.İntroyu geç bastıktan sonra site yok.

Yeni Hedef http://www.gib.gov.tr/

Gelir İdaresi Başkanlığının vergi ödeme zamanında ödemeleri almasına engel olsak kalbi çok kırılır mı?

CHP Kırklareli Milletvekili - İçişleri Komisyonu Üyesi, Mülkiyeliler Birliği Eski Genel Başkanı -

Last edited by petrol_fb12 : 14.Haziran.2013 at 18:26

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Artık olay direnişten çıktı da komünizmi faşizmi mi tartışıyoruz beyler.Konuya odaklanın hala tam gaz devam eden direnişimiz var hak aramamız var.Olay farklı konulara çekilmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

konuyu saptirmasindan oturu editledim (:
    sag-sol tartismasinin yapilacagi yer degil burasi.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 14.Haziran.2013 at 19:05

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yazdığın ayıptır. Redhack de pek tabii komünisttir. Buyur gücün yetiyorsa çıkarsın Türkiye'deki komünistlerden tek tek hesap sorarsın kaç kişiyi katlettiniz diye.

AMA BİZ DE GELİR SANA HESAP SORARIZ SİZ SİVASTA, MARAŞ'TA KAÇ KİŞİYİ KATLETTİNİZ DİYE

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Yazdığın ayıptır. Redhack de pek tabii komünisttir. Buyur gücün yetiyorsa çıkarsın Türkiye'deki komünistlerden tek tek hesap sorarsın kaç kişiyi katlettiniz diye.

AMA BİZ DE GELİR SANA HESAP SORARIZ SİZ SİVASTA, MARAŞ'TA KAÇ KİŞİYİ KATLETTİNİZ DİYE
    Budur. Eline sağlık.

1977 Taksim katliamını da ben ekleyim bu arada.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler olayı o arkadaş gibi çarpıtmayın,olaydan uzaklaşmayın.

Tamam beyler sakin
    European falan haklı sağ-sol muhabbetine girmeyelim hiç cunku bu onların istediği bir durum. Direnişten devam edelim.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post

Katılıyorum, Gezi Parkında Tomalar Müdahele Ediyor Direnişcilere, Zamanında o tomalar Sivasdaki otele sıkılsaydı bir çok aydın şuan yaşıyor olacaktı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Tamam beyler sakin
    European falan haklı sağ-sol muhabbetine girmeyelim hiç cunku bu onların istediği bir durum. Direnişten devam edelim.
    Şimdiye kadar, Del Piero_10'un yazdıklarına hiçbir şekilde cevap vermedim; fakat en son yazdığı haddini aşan bir mesajdı. Ben de, bir şeyler yazma gereği duydum. Gereksizse, yönetici arkadaşlarımız silebilir, sıkıntı yok.

Mesaj Yetkileri