Sayfa 161 / 220 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211 ... SonSon
4,801 ile 4,830 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Valla transfer konusunu kastederek yazmadım.İyi adamlar getirebilir elbette.Quaresma'lar,Guti'ler onun zamanında geldi.Her neyse asıl konudan bahsedeyim.

Dün yönetim kurulunu tanıtırken ve bugün Ligtv'de dinlediğim kadarıyla bazı şeyler yapacaklarını söyledi.Onlara takıldım esasen.
    5 pilot bölgede spor koleji açılacakmış.Şan Ökten Futbol Vadisi projesi var.Geniş bir arazi üzerine yapılacak sporcular için tesis.
    Avrupa ve Anadolu Yakası'nda araziler keşfediyoruz oralara rezidans ve çarşı yapmayı planlıyoruz dedi.
    Bunların yanı sıra Süleyman Seba Sosyal Tesisleri'de bir başka vaad.Belki unuttuklarımda vardır.

Bunlar geniş yatırım gerektiren projeler.Yani bunların hepsini seçildiği takdirde başkanlık döneminde yaparsa helal olsun.
    Rezidans vs bana da uçuk geliyor ama Fulya Şan Ökten Tesisi projesi uzun süredir gündemde olan bir şeydi. Kimse taşın altına elini koymadı bu hususta. Serdal Adalı koymayı düşünüyor demekki. La Masia tarzı bir şey bence ve pekala yapılabilir. Onun dışında spor kolejleri bir anda olacak bir olay değil bence , zamana yayılacak bir şey. Seçim propogandası biraz da böyledir zaten. 5 tane vaad edersin. Seçildikten sonra 1 tanesini yaparsın buyrun bakın başladık dersin. Olay budur

Sözün özü , çok zor şeyler o konuda hemfikirim seninle ama yapılamayacak şeyler değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Rezidans vs bana da uçuk geliyor ama Fulya Şan Ökten Tesisi projesi uzun süredir gündemde olan bir şeydi. Kimse taşın altına elini koymadı bu hususta. Serdal Adalı koymayı düşünüyor demekki. La Masia tarzı bir şey bence ve pekala yapılabilir. Onun dışında spor kolejleri bir anda olacak bir olay değil bence , zamana yayılacak bir şey. Seçim propogandası biraz da böyledir zaten. 5 tane vaad edersin. Seçildikten sonra 1 tanesini yaparsın buyrun bakın başladık dersin. Olay budur

Sözün özü , çok zor şeyler o konuda hemfikirim seninle ama yapılamayacak şeyler değil.
    Bakalım zaman neler göstericek.Tabi biz konuşuyoruz ama önce seçimi kazanabilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen tabii ki o da var. Ben kazanacağını düşünüyordum ama şu son UEFA süreci darbe vurabilir her ne kadar Serdal Adalı kendinden çok emin konuşsa da.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Serdal Adalı başkan seçilirse ve -Allah korusun- ceza alırsa, başkanlığı 2. başkan Murat Aksu'ya devredebiliyor sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emirates açıklama yapmış böyle bir anlaşma yok diye.Canlı yayında Şansal Büyüka okudu.Fikret Orman'da sponsor anlaşması yaptık diyenlerin anlaşması iki gün sonra yalanlanıyo.Kim yalan söylüyor belli dedi.
    Baya sağlam çıktı canlı yayına.Belgelerle,evraklarla konuştu.
    Stad konusunda nerede oynuyacağımız belli ancak seçimden sonra açıklayacağız dedi.
    Ayrıca Prosinecki konusunda görüşmeleri olmamış.

Edit:::
    Kaleci-stoper-sol beke transferde öncelikmiş.Ayrıca ön libero,sağ bek-sağ ve sol kanada takviye yapmayı istiyoruz dedi.Forvetede takviye gelicekmiş.

Hilbert'te yolcu.
    Almeida ile ilgili Fikret Orman'ın rahatsızlığı varmış.Kendine bakmadığından yakındı.Sanırım oda satılacak.
    Last edited by C h A o S : 13.Haziran.2013 at 23:59

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Emirates açıklama yapmış böyle bir anlaşma yok diye.Canlı yayında Şansal Büyüka okudu.Fikret Orman'da sponsor anlaşması yaptık diyenlerin anlaşması iki gün sonra yalanlanıyo.Kim yalan söylüyor belli dedi.
    Baya sağlam çıktı canlı yayına.Belgelerle,evraklarla konuştu.
    Stad konusunda nerede oynuyacağımız belli ancak seçimden sonra açıklayacağız dedi.
    Ayrıca Prosinecki konusunda görüşmeleri olmamış.
    Fikret Orman, önce kendi yalanlarını ve yanındaki adamların yalanlarını açıklasın. Prosinecki tamamdı, anlaşılmıştı sözde. Görüşme bile olmamış, tıpkı Ronaldinho ve Tolga'da olduğu gibi. Onlarla da görüşme bile olmadı; fakat kaç haftadır gündemdeler. Bunlar, yalanların bir kısmı.

Stadı da bilerek açıklamıyor, çünkü Olimpiyat'ta oynayacağız ve bu kararın tepki çekeceğini biliyor.

Tamam; Adalı, Emirates konusunda sallamış olabilir, bunu kabul ederim; ancak önce iğneyi kendisine batıracak, kendisine bakacak birilerine laf söylerken, ondan sonra çıkıp konuşacak. Böyle yaparak antipatik oluyor bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Herkes kendi safında anasını satayım. Beşiktaş'ı düşünen yok. Bizde bir şey karalayalım o halde. Serdal Adalı son derece amatör.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Herkes kendi safında anasını satayım. Beşiktaş'ı düşünen yok. Bizde bir şey karalayalım o halde. Serdal Adalı son derece amatör.
    Biz Beşiktaş'ın safındayız, düşüncemiz de daha iyi bir Beşiktaş için. Fikret Orman'ın yönetimine bakarsan, 3-4 isim dışında takımı yönetebilecek bir isim olmadığını da görürsün. Serdal Adalı'nın listesi ise, Fikret Orman'a göre daha iyi; ancak başkan olmadığı için onun hakkında çok sağlıklı bir yorum yapmak şimdilik zor. Açıkça söylüyorum, Adalı başkan seçilirse ve bir yanlışı olursa, sizden önce ben eleştiririm. Siz ise, neredeyse Serdal Adalısporlu ilan edeceksiniz, Quaresmasporlu yaptığınız gibi. Her neyse, sıkıldım laf anlatmaktan! SONUNDA BEŞİKTAŞ'IN KAZANACAĞI BİR SEÇİM OLUR UMARIM!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Vallahi kusura bakmada ama ben Serdal Adalı = Yıldırım Demirören diyorum. Ve bunu Beşiktaş'ın geleceğini düşündüğüm için yazıyorum. Beşiktaş'ın ikinci bir Yıldırım Demirören rezaletini kaldıracak gücü yok. Yapılan yanlışların tekrarlanması durumunda geri dönüşü olmayabilir. Serdal Adalı başkan seçilir ve şampiyon olunabilir. Ama bunlar sürdürülebilir başarılar olmaz. Ben şampiyonluğunda falan değilim. Şeffaf bir yönetimle sağlam temeller oluşturulsun istiyorum. Diğer türlüsü Beşiktaş'a uymadığını gördük. Geçmişten hiç ders çıkartılmıyor maalesef.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Vallahi kusura bakmada ama ben Serdal Adalı = Yıldırım Demirören diyorum. Ve bunu Beşiktaş'ın geleceğini düşündüğüm için yazıyorum. Beşiktaş'ın ikinci bir Yıldırım Demirören rezaletini kaldıracak gücü yok. Yapılan yanlışların tekrarlanması durumunda geri dönüşü olmayabilir. Serdal Adalı başkan seçilir ve şampiyon olunabilir. Ama bunlar sürdürülebilir başarılar olmaz. Ben şampiyonluğunda falan değilim. Şeffaf bir yönetimle sağlam temeller oluşturulsun istiyorum.
    Sen baştaki yönetimin gerçekten de şeffaf bir yönetim sergilediğine inanıyor musun hakikaten? Cevabın evetse, peki deyip kapatıyorum bu konuyu kendi şahsıma.

EDİT: Serdal Adalı'dan da % 100 memnun değilim, onu söyleyim. Mesela, Emirates olayı kolpa çıktı ve listesine alacağını söylediği 2-3 ismi almadı o listeye. Benim Adalı'yı isteme sebebim, listesinin daha iyi olması ve Fikret Orman'ın Beşiktaş'ı daha da küçülteceği endişesi. Amatör branşlar ve gündeme gelen futbolcular, bunun en basit kanıtları.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Evet belki bu yönetimin sportif anlamda çok hataları oldu. Ama ben Fikret Orman yönetimi başa geldiğinde sadece idari açıdan bir şeyler bekliyordum. Bu biraz olsun karşılandı diye düşünüyorum. Herkes tutturmuş Yıldırım Demirören'e hesap soramadı. Bir laf var köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin. O kadar borcun, harcın içinde bu iş o kadar kolay bir şey değildi. En fazla ne yapabilirdi sanıyordunuz. Her koldan desteklenen adama karşı bir şey yapamazdı.

Ben Serdal Adalı'nın başkanlığını çok riskli buluyorum. İki sene öncesine kadar Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı olduğunda dünya kulübü idik sonra FEDA'ya kadar düştük. Geçmiş dönemde yapılan yanlışlar tekrarlanırsa bu kez FEDA falan kurtarmaz. İki, üç oyuncu transfer edince takım uçacak sanıyorsanız eyvallah. İnşallah hayal kırıklığına uğramazsınız umarım. Fikret Orman'ın işi yarıda kalacak buna üzülüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Evet belki bu yönetimin sportif anlamda çok hataları oldu. Ama ben Fikret Orman yönetimi başa geldiğinde sadece idari açıdan bir şeyler bekliyordum. Bu biraz olsun karşılandı diye düşünüyorum. Herkes tutturmuş Yıldırım Demirören'e hesap soramadı. Bir laf var köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin. O kadar borcun, harcın içinde bu iş o kadar kolay bir şey değildi. En fazla ne yapabilirdi sanıyordunuz. Her koldan desteklenen adama karşı bir şey yapamazdı.

Ben Serdal Adalı'nın başkanlığını çok riskli buluyorum. İki sene öncesine kadar Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı olduğunda dünya kulübü idik sonra FEDA'ya kadar düştük. Geçmiş dönemde yapılan yanlışlar tekrarlanırsa bu kez FEDA falan kurtarmaz. İki, üç oyuncu transfer edince takım uçacak sanıyorsanız eyvallah inşallah hayal kırıklığına uğramazsınız diyorum.
    Bak dostum, ilk paragrafınla alakalı bir cevap vereyim öncelikle sana. İdari açıdan ben de kısmen tatmin oldum; ama yeterli değildi. Bunun için bir süreç gerekiyor elbette, kolay değil çünkü o borcu bir anda kapatmak. Ben hesap sormasında da değilim, Adalı gibi açık açık söylesin hesap sormayacağım diye, eyvallah deriz. yd.ye alacaklarını hibe ettirsin, o şekilde bir anlaşma yoluna gitsin, kabul ederiz; fakat geldiği günden beri hesap soracağım diyen de kendisiydi. 110. yıl kutlamalarında bile söyledi bunu, ben buna kızıyorum işte. Yapmayacağın bir iş için insanları boşuna ümitlendirme!

Gelelim, 2. paragrafa, ki bunu bir türlü anlatamadım, kafayı yemek üzereyim.
    Adalı'nın Beşiktaş'taki yöneticiliği sadece 1 sene falan sürdü, o kadar. Bu sürede de, transferlerde aldığı etkin rol ve takıma makul ücretlerle kazandırdığı yıldız futbolcular ortada. Gidip Del Bosque'ye 8 milyon euro tazminat, Tabata'ya 8, İsmail Köybaşı'na 5,5 milyon dolar bonservis paraları veren, bir dolu gereksiz futbolcuyu takıma doluşturan Adalı değildi, Demirören'di. 8 sene başkanlık yapmış bir isimle, 1 yıl kadar yöneticilik yapmış bir kişiyi aynı kefeye koymanızın mantığa sığar bir yanı yok, kusura bakmayın.

Yıldız 2-3 oyuncu transfer etmesinde de değilim, yönetiminin daha iyi olduğunu ve projelerinin daha uygun olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden, Adalı diyorum.

İnşallah, bu veya buna benzer bir yazıyı tekrar tekrar yazmak zorunda kalmam bir daha.

Serdal Adalı Yıldırım Demirören'in kopyası.Fikret Orman'ın seçilmesini istiyorum.Klübun 500 milyon tl borcu varken gidip Quaresma'yı alıp gelen birinin hiç bir şekilde bize yararlı olacağını düşünmüyorum.
    Fikret Orman belgelerle konuşuyor. Serdal Adalı sunu yapacağız bunu yapacağız sponsorlar hazır gibi hayal satıyor bence. Aklı selim Beşiktaş'lılar Fikret Orman'a oy verir.

Mamadou'nun dediklerinin altına imzamı atarım.
    Last edited by berkebjk1 : 14.Haziran.2013 at 11:30

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Orman'a karşı aşırı bir sempatim var. Serdal Adalı'nın daha başarılı olacağına inanıyorum ama Fikret Başkan kalsın istiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

ORHAN YILDIRIM ‏@OrhanbjkOrhan
    Orman seçimi kazanirsa; Ertuğrul sağlam BJK nın başına geçerse sürpriz olmasın.

Ooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffff ffffffff...!!! Epey dolmuşum zaten bu aralar, buna ihtiyacım vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    ORHAN YILDIRIM ‏@OrhanbjkOrhan
    Orman seçimi kazanirsa; Ertuğrul sağlam BJK nın başına geçerse sürpriz olmasın.

Ooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffff ffffffff...!!! Epey dolmuşum zaten bu aralar, buna ihtiyacım vardı.
    Fikret Orman kesinlikle yabancı olacak demişti ama
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Fikret Orman kesinlikle yabancı olacak demişti ama
    Robert Prosinecki Kayseri'de kalıyor, Rudi Garcia Roma ile anlaştı, Schuster Malaga'da, Jupp Heynckes seneye hiçbir takımı çalıştırmayacak, Marcelo Bielsa Santos'a gidecek.

Başka bir aday kaldı mı geriye? Var mı aklıma gelmeyen?

Lucien Favre... Ama onu da Gladbach'tan koparmak pek kolay olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robert Prosinecki Kayseri'de kalıyor, Rudi Garcia Roma ile anlaştı, Schuster Malaga'da, Jupp Heynckes seneye hiçbir takımı çalıştırmayacak, Marcelo Bielsa Santos'a gidecek.

Başka bir aday kaldı mı geriye? Var mı aklıma gelmeyen?
    Benimde şu an gelmiyor aklıma ama belki gündemde olmayan vardır.

Ayrıca dün izledinizmi bilmiyorum ama stadyum belli olmuş seneye oynayacağımız. Ama seçimden sonra söyleyecek sanırım Fikret Orman.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Capello gelir bu söylediklerinizden utanırsınız gençler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi kalite biri gelsinde yıllarca kalsın artık. Hiç sevmiyorum sık teknik direktör değişikliğini
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sakin ol şampiyon.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Benimde şu an gelmiyor aklıma ama belki gündemde olmayan vardır.

Ayrıca dün izledinizmi bilmiyorum ama stadyum belli olmuş seneye oynayacağımız. Ama seçimden sonra söyleyecek sanırım Fikret Orman.
    Lucien Favre, Thomas Tuchel gibi isimlerin bize geleceğini düşünmüyorum.

Görkem; o stad, Olimpiyat Stadı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

8-9. haftadan sonra 10-20 bin arasına oynarız orada, kışın çok zorlanırız.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    8-9. haftadan sonra 10-20 bin arasına oynarız orada, kışın çok zorlanırız.
    10-20 bin olursa öp de başına koy

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Anıl haklı beyler Olimpiyat sıkıntılı olacak maçların alayı zaten soğuk havada geçecek gördüğünüz gibi haziranda bile yağmur görüyoruz düşünün durumu yani hava hep soğuk ağustos-eylülde gelir en çok taraftar ondan sonra sayı giderek düşer diye düşünüyorum.Bu arada başkan Fikret Orman seçilmeli mutlaka Serdar Adalı açıklamalarıyla Demirören 2 olacağını çok net bi şekilde gösterdi.Fikret Orman Beşiktaş'ı düşünüyor tamamen Beşiktaş için en hayırlısı olacaktır Fikret Başganın seçilmesi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

10-20 bin olursa öp de başına koy
    O stad dolmaz abi, acı gerçek.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    O stad dolmaz abi, acı gerçek.
    Ben de onu diyorum işte kardeşim. 8. 9. haftadan sonra falan 10-20 bile görmez , görürse öp de başına koy diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lucien Favre, Thomas Tuchel gibi isimlerin bize geleceğini düşünmüyorum.

Görkem; o stad, Olimpiyat Stadı.
    Sanmıyorum ben ya. Fikret Orman'da farkında çünkü oranın ne kadar zorlu bir stadyum olduğunun. Bile bile lades demez. En kötü Kasımpaşa diye tahmin ediyorum ben.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben de onu diyorum işte kardeşim. 8. 9. haftadan sonra falan 10-20 bile görmez , görürse öp de başına koy diyorum
    Acı ama gerçek diyorum bende. Ulaşım zor, kışın Sibirya gibi soğuk, rüzgardan futbol oynanmıyor vs. Kısacası futbol oynamaya uygun bi hale getirilirse neden olmasın ancak bu şartlarda orada oynamak çok çok zor.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri