Borussia Dortmund
Schalke 04
Originally Posted by torres10ur Hanginiz hangi takımı yönetiyor, tarafımı şimdiden belli edeyim. Originally Posted by Jose Best Şimdiden favorim madrid Valencia = Oğuz Atl. Madrid = Ben Malaga = aatakann
Originally Posted by 19karabulut07 Valencia = Oğuz Atl. Madrid = Ben Malaga = aatakann Normalde Atleticoluyumdur ama menajeri beğenmedim. Hatta Arda da vardı ama neyse Oğuz hocadan devam, yardır Valencia.
Adamlar lige başladı kariyer daha açılmadı
Originally Posted by kaanb olmamı arda'da var şimdi oldu. Originally Posted by torres10ur Normalde Atleticoluyumdur ama menajeri beğenmedim. Hatta Arda da vardı ama neyse Oğuz hocadan devam, yardır Valencia. Originally Posted by Jose Best Adamlar lige başladı kariyer daha açılmadı Arda yok bir Fenerli olarak ilk iş onu gönderdim , ( yok çok sık sakatlandığı için sattım )
Originally Posted by 19karabulut07 Arda yok bir Fenerli olarak ilk iş onu gönderdim , ( yok çok sık sakatlandığı için sattım ) bu olmadı neyse futbolcular, başkanlar, teknik direktörler gelir geçer. Aslolan Atletico Madriddir. kime gitti?
Originally Posted by kaanb bu olmadı neyse futbolcular, başkanlar, teknik direktörler gelir geçer. Aslolan Atletico Madriddir. kime gitti? Arda City'e gitti bize 24 mn € bıraktı Bana ters ayak ofansif orta saha sağ lazım peşin 10 verebileceğim ,
atakan malaga yı yönetmekten bıkmadın mı abi bende oğuzla devam ediyom zaten severim valencia yı malum el guaje nin eski takımı
Forum Rules