halil benim adamım james rodriguez almış ama adam beni man.united kariyerinde kafayı yedirdi en son reserv takıma atıp 15 e sattım sende ne yapcak bakalım![]()
Soldado'yu çok iyi yapmışsın elimizde ki golcüyü ucuza kaçırmayalım , defans içinde okere iyi olmuş 1-2 sezona gelişiyor baya![]()
lig ülke değiştirdinz ama sky sports dan vazgeçmediniz![]()
ben gizli forvet oynatıyodum forvet arkasında herif aslında iyi de oynuyodu 7.20 falan ratingi vardı ama mesefe tanımaksızın uzaktan şut çekiyodu her maç 2-3 tane kaleye bulsam gam yemicem onu da yapamıyo herifen sonunda bir maçta maçın adamı oldu 2 gol attı ama 15 e sattım
![]()
Çok keyifli kariyer olacak, full takipteyiz, bu arada forza Valencia![]()
Malaga ve Sevilla finans yaratmaya çalışıyorlar galiba daha transferleri koymamışlar![]()
Başarılar.Favorim Atletico Madrid.
Teşekkürler ,
Transferler peşin olunca nakit sıkıntısı yaşıyorlar
Teşekkürler
Orta sahamda 6 kaliteli oyuncu olduğu içi Mario Suarez'i 15' e sattım gibi o gidince 20 'ye yakın nakitim olucak , ofansa transfer yapmayı düşünüyorum Giulinao 13 Mn € 'ya listede veya ofansa oyuncu önericek olan var mı 20 Mn € 'ya alınacak
Herkese başarılar.Favorim Valencia.Halil hocam Benat'a bir bakabilirsin herhalde 20M küsür bir paraya serbest kalıyordu.
Alayına MadridBaşarılar
Sevilla taraftarını çoşturmak için defans almışsındır bence.Matuidi iyi bu arada.
4 takımında kadrosu gayet ideal bence.Fakat Malaga kalite olarak bir adım geride kalmış gibi.
Sevilla'yı destekleyen bir ben miyim ya? Neyse başarılar...
Şu 48 ay taksit olayı olmadan , yapılan transferlerle birlikte kadrolar çok gerçekçi olmuş .
Bu sene R.madrid ve Barca ilk 2 sırayı alır , A.madrid ve Valencia'da 3.lük için yarışırlar.
5 yıl içinde şampiyon olucam görürsünüz sonra gelip 2. sayfaya bakarsınız
4 kisi zor olmuyor mu beyler? bu arada basarilar (:
malagayi destekliyorum ama takip edebildigimi kadariyla atletico menajeri tozunu attirir yine buranin![]()
atletico seneye şampiyon olur bu sene 3. oluruz.![]()