Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Şimdi polisin yaptığı bu orantisız güce sonuna kadar bende karşıyım. Polisin amacı düzenimi sağlamak yoksa şiddetle insalara mı saldırmak? Orada bulunan yada şuan bu direnişe destek veren herkesin nedenleri farklı; Bir ağaç kesimine karşı çıkılmasıyla başlayan ve Akparti iktidarına karşı olan kim varsa fırsat bu fırsat diyip içinde ne varsa birlik olup haykırmaya başladı. Bunu fitilleyen gezi parkına yapılmak istenen şey ve o direnişe karşı gelen insanlara polisin uyguladığı şiddet. Şiddete karşıyız. Ama suç sadece polistemi? Sonuçta sen ben öfkemi neden polisten çıkarıyorum? Seçimle gelen seçimle gitsin. Ama neden bu sokaklara dökülmeler? Polis şiddet uyguluyor diye aynısını ona yapılması istemek? Mevcut direnişin sonu AKPARTİ iktidarını indirmekse eğer ben zannetmiyorum bunun olacağını.. Akpartiyide tutmuyorum. Ama sokağa çıkıp direngezi parkıda demiyorum. Dememde... Ama şunu da beklerdim. Halktan özürdileyip polisi geri çekmesini başbakanın.Ama oda dediğim dedik. Sonuçta direnişe direnişle karşılık veriyor şuan insanlar ve bu işin sonu pekte iyi değil. Üzgünüm
Sen 76 Milyonu Robot gibi aynı yapmaya çalışırsan.Sistem bir yerde YETER DER !

Seni sevmeyen insanlara saygı göstermek zorundasın.Bu ülkede yaşayan 21 Milyon Kişi yok bu ülkede 76 Milyon kişi var.50 Milyon Seçmen var.Ve olayın farkında ama 18 yaş altında olan bir çok kişi var..

Başbakan'ın bu tutumu bu olayları bugüne getirdi.Millet içindeki kusuyor..

Kimse AK PARTİ iktidarı'nı indirmek gibi bir niyeti yok..

29 Ekim yasakla-19 Mayıs Yasakla-23 Nisan Yasakla-1 Mayıs Yasakla her şeyi yasakla.Onu yapma bunu yapma şunu yap bununla görüşme.

Bayrak taşıyana biber gazı sıktır.Toma'larınla su sıktır.Sana karşı gelen içeri at.Seni seveni büyüt.

Bir yerden sonra.FM'deki gibi..Crash Dump hatası alırsın.