Originally Posted by
CoşkuN ÖzdemiR
Şimdi polisin yaptığı bu orantisız güce sonuna kadar bende karşıyım. Polisin amacı düzenimi sağlamak yoksa şiddetle insalara mı saldırmak? Orada bulunan yada şuan bu direnişe destek veren herkesin nedenleri farklı; Bir ağaç kesimine karşı çıkılmasıyla başlayan ve Akparti iktidarına karşı olan kim varsa fırsat bu fırsat diyip içinde ne varsa birlik olup haykırmaya başladı. Bunu fitilleyen gezi parkına yapılmak istenen şey ve o direnişe karşı gelen insanlara polisin uyguladığı şiddet. Şiddete karşıyız. Ama suç sadece polistemi? Sonuçta sen ben öfkemi neden polisten çıkarıyorum? Seçimle gelen seçimle gitsin. Ama neden bu sokaklara dökülmeler? Polis şiddet uyguluyor diye aynısını ona yapılması istemek? Mevcut direnişin sonu AKPARTİ iktidarını indirmekse eğer ben zannetmiyorum bunun olacağını.. Akpartiyide tutmuyorum. Ama sokağa çıkıp direngezi parkıda demiyorum. Dememde... Ama şunu da beklerdim. Halktan özürdileyip polisi geri çekmesini başbakanın.Ama oda dediğim dedik. Sonuçta direnişe direnişle karşılık veriyor şuan insanlar ve bu işin sonu pekte iyi değil. Üzgünüm