Volkan'la beş yıllık sözleşme yaptım, 48.000 alıyor içim cız ediyor ne yalan söyleyeyim yapmayayım diyordum ama kalede çok güven veriyor. Sinan Bolat ilk etapta düşündüm güvenemedim, neyse Selçuk ve Topuz serbest kalacak oradan gelen bütçeyi Volkan için harcarız zaten fazla transfer yapan bir teknik adam değilim bedava oyunculardan devam edeceğiz bu yılda.

AMC olarak genç değil isim birini almak istiyorum, taraftarı heyecanlandıracak bir adam. Liste çıkardım Alex, Ronaldinho, Arshavin başta olmak üzere gelmesinin pek imkanı olmayan ama serbest kaldıkları taktirde ilgilenebileceğimiz isimleri ekledim. MC, DL ve AMC için 17 kişilik liste çıkardım, gelmesinin imkanı yok bazılarının ama neler yapacaklarını görmek istiyorum.

Malum kulüp bulamadıkları zaman, çıtayı biraz daha düşürüp görüşmeye açık olabiliyorlar. Listede 30+ isimler bile var hatta Marcos Senna bulunuyor listede, her türlü oyuncuyu oynatmaya açığım ve açıkçası hoşuma gidiyor. Daha ilk yıldan geleceğin yıldızlarını toplamaktansa elimdeki kadroyu değerlendirip zayıf alanlara takviye yapmak bana daha sağlıklı geliyor.