3. KÖPRÜYE DÜNYADA İSİM KALMAMIŞ GİBİ YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ adını koyan başbakan mitingde çıkıp " alevi-sunni ayırımı yapmaya çalışanlar var" diyor.
Hep söyledim söylemeye devam ediyorum ileride de söyleyeceğim. Bu adam DALGA GEÇİYOR.
3. KÖPRÜYE DÜNYADA İSİM KALMAMIŞ GİBİ YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ adını koyan başbakan mitingde çıkıp " alevi-sunni ayırımı yapmaya çalışanlar var" diyor.
Hep söyledim söylemeye devam ediyorum ileride de söyleyeceğim. Bu adam DALGA GEÇİYOR.
Hala tehditler var sen kimsin ya tehdit ediyorsun. Geldiği yere geri dönsün kurtulalım artık.
Otobüsler kalkacak tabi herkesin özel aracı yok izmirden kalksa bende giderdim
Halk tvde hem 10-20 bin kişi var yazıyor hemde otobüsle taşınan yüzbinler var yazıyor ve hala bu mantık ilmine tepki olarak kurulmuş tvyi savunan kardeşlerim var
Ne diyelim saygı duyarız
Önceki sayfalarda da açıkladım.Tekrar açıklıyorum ölümüne de savunurum bunu.Mitinge gidenlere kim nasıl veriyor bilmiyorum ama 50 lira para veriliyor kişi başına.Normaldir zaten milletin açlıktan ağzı kuruyacak 3 torba kömür,10 paket makarnaya vatanını satan 50 liraya da satar,haydiii rastgele![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kimin nasıl verdiğini bilmediğin birşeyi nasıl ölümüne savunuyorsun?
Aydın bir ara demişti; Pusuya yatanlar var bu konuda diye.
Adam haklıymış.
Football is simple,but Football Manager is not
Mitinge gidene 50 TL veriyolarsa bende gideyim. Şöyle 10 mitinge gitsen 500 lira eder, temiz paraKime oy verdiğimi bilecek değiller ya biraz da biz sömürelim onları.
Screw you guys, I'm goin' home
http://www.dha.com.tr/dhayayin/
Taksime dağılma uyarısı yapılıyor.
Reyhanlı'ya geldiğinde Antakya merkezden 70 liraya adam toplamışlardı. Has minibüsleri ve Özat dolmuşları ile götürmüşlerdi. Para mevzusu doğrudur inanırım.
Kalabalık dağılmadığı takdirde gözaltılar başlayacakmış.
Hadi bakalım.
Müdahale başladı. http://www.livestation.com/reuters
mudahale basladi yayin gitti O.O
Canlı canlı vahşet. buyrun izleyin.
Taksim'de halka karsi polis saldirisi basladi.
http://rt.com/on-air/istanbul-protest-tear-gas/
reuters den biraz daha iyi görüntü
Temellendireyim canımın içi,kuru gürültünü yerim senin
Ben gitmedim,öyle insanlarla aynı ortamlarda bulunmak son tercihim burada olduğu gibi.Arkadaşlarım gitti büyük ihtimal bu işi ilçe başkanlıkları,gençlik kolları,akp sempatizanları ayarlıyor.Gittiler 50 liralarına aldılar geldiler.2.gün de buradan 50 kişi toplayıp 25'er lira 50 kişiye dağıtıp artan 25 liraları da kendi cebine attı.
Şunu da ekleyim telefonlara sms atan,arabalarla mitingimize davetlisiniz diye duyurular yapan,parayı da verir.Veriyor da
Şimdi yürüyüşe gidiyorum,offline iken açıklama gelmedi deme![]()
Last edited by Börk : 15.Haziran.2013 at 22:15
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Taksim , İstanbul , Turkey !
Anonymous www.ankara.bel.tr Çökertti.
![]()
Last edited by petrol_fb12 : 15.Haziran.2013 at 22:36
Arkadaşlarımdan gelen bilgi ; " Polislerin öncelikleri REVİRLER ! "
İçinde revir kurulan Divan Otel
----------------
Toma' nın birisini ezdiği söyleniyor...
![]()
bu neyin nefretidir, neyin ofkesidir arkadas. basbakanin her dedigi kanun mudur? mitingde acik acik tehdit etti, yetmedi simdi de coluk cocuk yasli demeden ezdi gecti. yaziklar olsun. bu mudur demokrasi? yoksa ileri demokrasi derken bunu mu kastettin.
Bunu yapanların da, bunları savunanların da bin beteri başlarına gelsin, artık diyecek söz kalmadı. Bunlar insansa, bunlar müslümansa, ben değilim.
Coluk cocuk genc yasli herkesin oldugu , kimseye en ufak zarari olmayan , kendi halinde orada oturan KAMUYA "kamu alanini isgal ediyorsunuz burayi bosaltin" gibi gerizekali bile diyemeyecegim bir sebeple saldirmak emir kullugu falan degil dupeduz usakliktir. Yardakciliktir. Tum vahsete o veya bu sebeple artik cikar saglamak olur insanligini cidden kaybetmek duygusuzlasmak olur her neyse hangi sebeple seyirci kalan , desteklemeye devam eden varsa ama bu dunyada ama ahirette acisi cikar onlardan. Tek temennim bu.
İçerisinde revir kurulan Divan Otel' in içerisine biber gazı atılıyor ve TOMA'lar ile su sıkılıyor !
Ustalık döneminize tüküreyim, herkesi kucaklayacaklardı sözde. İleri demokrasi, özgürlük naraları atıyorlardı. Yalan makinesine bağlasan makine mavi ekran verir. Yıllarca saygı bekledik diye demogojinin dibine vuranların da gerçek yüzü ortaya çıktı, akıl ve mantık sahibi herkesin görebileceği şeyi göremeyen veya gördüğü halde söyleyemeyen kim varsa hepsi en az bu yüreksizler kadar sorumludur. En azından çıkıp evet arkadaşım bu ülkede çoğunluk biziz ve bizim istediğimiz gibi yaşayacaksınız, bizim doğrularımız ve kurallarımıza göre diyecek kadar yürekli olun.
Bundan sonra hiç birşey aynı olmayacak ve iyiye gitmeyecek, oh oh iyi oluyor diyenler de istedikleri yere kına yaksınlar.