1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    HASTANELERE GAZ BOMBASI ATMAK İNSANLIK SUCU DEGİL MİDİR ? SAVASLARDA BİLE REVİRLER HASTANELER VURULMAZ.

İZLEYİN DE KENDİ GÖZLERİNİZLE GÖRÜN!

II. Dünya Savaşı'nda bile saldırılmayan bölgeler arasında hastaneler ve kiliseler vardı. Allah belanızı versin, cahil köpekler. Bu ne intikam? bu ne kin?

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151688828621508
    Arkada kalmasın.

DOGRULANMIS HABER: harbiyeden ve mecidiyekoyden bastirip gosterıcılerı araya sıkıstırınca plastik mermiyle saldirdilar, kosarken polis bagiriyor "kacmayin serefsiz kopekler"

burada kimyasal silah kullanılmıyor, rahat olun diyen ***leri tomaların sıktığı sudan içmeye davet ediyorum.

2 hafta önce basmane'de yerde yatan yaralı bir çocuğu etrafında siper olmuşken 5 numaralı toma üzerimize sürdü. lan napıyorsunuz yaralı var diye bağırırken yavşağın evladı 10 metreden suyu sıktı, o sırada ağzım açık olduğu için sıktığı sudan ciddi miktarda yuttum. refleks olarak gidip fuardaki çeşmelerde yüzümüzü yıkadğımızda etkisi çok daha arttı. 1 hafta boyunca kanlı balgam çıkardım, çok şiddetli gaz sancıları geçirdim ve tuvaletimi her yaptığımda ortalık resmen kimyasal kokuyordu. ha buna değdi mi? evet değdi, en azından o yere düşmüş çocuğu o katillerin önünden kurtarabildik.

tomaların içine koydukları maddeler, toksik, korozif ve yanıcıdır. çekilen yüzlerce fotoğrafa bakın, tehlikeli madde etiketlerini göreceksiniz. ulan toksik malzemelerin kullanılması sanayide bile yasaklanırken sen vatandaşın üzerine, yerde yatan yaralıların üzerine sıkıyorsun. yatacak yeriniz yok!
    yalan değildir, gözleri yakması için bir madde ve boya katıldığını kendi kulaklarımla kızılayda görevli bir polisten duydum. koyulan bu madde çok tehlikeli olmamakla birlikte hassas ciltlerde alerjik reaksyona neden olabiliyormuş.

bu gün gezi de bulunan bir arkadaşımın revirde kendi gözleriyle gördüğü olaydır. kadının tişörtünü çıkardıklarında sırtında asidik yanıklar oluşmuş üzerine sadece tomadan su sıkıldıktan sonra.

içinde ne olduğunu bilmiyorum ama normal su olmayan bir sudur. istiklal caddesine ilk başlarda tomadan resmen serpme şeklinde son derece tazyiksiz bir şekilde su sıkıldı. hatta bu suya o kadar güveniyorlardı ki uzun bir süre tek bir biber gazı dahi sıkılmadı. ulan bunlar vicdana mı geldi ne oldu derken en önde, bu suya direk maruz kalanlardan birçoğu ya yürüyemez ya kendini bilip göremez hale gelip arkadaşları tarafından arkaya taşındı. onlar insanların yanından geçerken suyla hiç teması olmamış arkadaki insanlar bile çocukların üzerindeki sudan çıkan garip kokuyla birlikte öksürmeye ve hapşurmaya başladı.

bu aynen böyle devam etti, toma hep hafif çiseleyen yağmur gibi insanların üzerine bu suyu sıktı ve üzerine gelen çoğu kişi yürüyemez hale gelip karga tulumba taşındı. biz o vakit biber gazlı su gibi teknik bilgiden yoksun yorumlar yaptık öksürük ve hapşuruklar eşliğinde. yanma tarafını bilmem ama normal su değildir, ötesini suyu bizzat yiyenler yarına kadar anlatacaktır.
    .
    halkını zehirleyen öldürmeye calısan hatta öldüren bir iktidar..

taksim istiklal caddesi'nde şu an hiç bir yasa dışı örgüt olmamasına rağmen polis yalnızca elinde türk bayraklarıyla yürüyen halka saldırıyor. "marjinal ve çapulcu" insanlar gazdan gözleri yananlara yardım edip, ücretsiz su, süt ve gaz maskesi dağıtıyorlar. vücuduna gaz bombası isabet ederek yaralanmış, gazdan fenalaşmış insanları motorlarla hastanelere taşıyorlar. hala polise destek amaçlı zırhlı jandarma araçları çıkıyor taksime. olay medyada yansıtıldığı gibi yasa dışı örgütler ya da bayraklar değil. burası sürekli %50'den bahsedenlerin kendi görüşlerini savunmayan diğer %50'yi ortadan kaldırıp %100 olmak için saldırdığı yer. burası allah'ı dilinden düşürmeyenlerin allah korkusu olmadan kendi vatandaşına işkence ettiği yer. burası özgürlük ve demokrasi uğruna haklarını korkmadan savunanların polis terörüne karşı direndikleri yer.

-arkadaşımın tomanın sıktığı kimyasal yüzünden sağır kaldığı ve vücudunda muhtelif yanıklar oluştuğu saldırı, açık faşizm, sarin basın sarin sonrası gg zaten.
    okuyun okuyun da gercekleri ögrenin..

divanda kalan, alman yeşiller partisinin başkanı, akp fanı olan claudia roth´un müdahale sonraki aciklamalarini ve fotograflarini da gösteriyor.

[YOUTUBE="hSMwcJGe0cY"]polis terörü[/YOUTUBE]

az önce büyükparmak sokak icerisinde siginacak yer ararken arkadan uyarmadan gelen polisin gaz bombasi saldirisini atlattim. kapsul kaskimi siyirdi gecti. sirtim donuk, catisma halinde olmadigim halde direk oldurmek icin kafama sikildi.
    Last edited by Nocna Mora : 16.Haziran.2013 at 05:25
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri