1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Basbakan gibi koseye sikisinca eski defterleri acin , duygu somurusu yapin isiniz gucunuz bu baska bir halt ettiginiz yok.

o basbakan ucuncu kopruye dunyada baska isim Kalmamis gibi yavuz sultan selim koprusu derken elestirdin mi?
    Daha geçen gün yavuz sultan selim mevzuunu açıp şimdi böyle demen mantıksal tutarlılığa ters kardeşm yaptığın şeyleri sanki sadece karşındakiler yapmıyor bizzat sende yapıyorsan şimdi gelip eski defterleri açmaktan başka hede hödönüz yok dememen lazım mantıken

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Daha geçen gün yavuz sultan selim mevzuunu açıp şimdi böyle demen mantıksal tutarlılığa ters kardeşm yaptığın şeyleri sanki sadece karşındakiler yapmıyor bizzat sende yapıyorsan şimdi gelip eski defterleri açmaktan başka hede hödönüz yok dememen lazım mantıken
    Alinti yapmayacagim demistim ama Cevap hakki dogdugu icin yapiyorum. Once o mesaji nasil , ne amacla attigima bir bak. Ben durup dururken yazmadim onu delpiero isimli arkadas gibi. Basbakan konusmasinda alevi-sunni ayrimi yapanlar var diye dem vuruyordu. kendi yaptigi ise bak diye yazsim. Sizin daha tam olarak yazilanlari okumadan laf atmaniz veyahut okuyup da anlamamaniz mantiga ters dusen hareketler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Alinti yapmayacagim demistim ama Cevap hakki dogdugu icin yapiyorum. Once o mesaji nasil , ne amacla attigima bir bak. Ben durup dururken yazmadim onu delpiero isimli arkadas gibi. Basbakan konusmasinda alevi-sunni ayrimi yapanlar var diye dem vuruyordu. kendi yaptigi ise bak diye yazsim. Sizin daha tam olarak yazilanlari okumadan laf atmaniz veyahut okuyup da anlamamaniz mantiga ters dusen hareketler.
    nasıl ve ne amaçla attığını biliyorum merak etme yavuz meselesini tartışmamak için uzatmıyorum ama sırf başbakana nefretinden dolayı atasını kötüler duruma gelen zihniyete de yazıklar olsun bilmeden etmeden arih kitapları karalamadan yandaş palavralarıyla yavuz karalanıyor merak etmeyin yavuzu da yedirmeyeceiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    nasıl ve ne amaçla attığını biliyorum merak etme yavuz meselesini tartışmamak için uzatmıyorum ama sırf başbakana nefretinden dolayı atasını kötüler duruma gelen zihniyete de yazıklar olsun bilmeden etmeden arih kitapları karalamadan yandaş palavralarıyla yavuz karalanıyor merak etmeyin yavuzu da yedirmeyeceiz
    Muhakeme yeteneğin yokmuş gibi davranıyorsun. Yok demiyorum 27 yaşında adamsın eminim vardır ama yokmuş gibi davranıyorsun. Benim Yavuz Sultan Selim'i kötülemeye çalıştığım falan yok. O mesajdan bunu nasıl çıkarabiliyorsun anlamış değilim. Ben diyorum ki başbakan alevi-sunni ayırımı yapmaya çalışanlar var diye ağlanırken (ki bunu kim yapıyor onu da bilmiyoruz) kendisi gidip böyle bir iş yapıyor , köprüye bu ismi vererek. Bilerek ve isteyerek yapılmış bir şeyi başkasına yıkmaya çalışıyor her zamanki gibi. Bunun neresinden Yavuz'u kötülediğimi çıkartıyorsun anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum. Rabbim çok şükür insan olarak yaratmış bizi ve en büyük hediyemiz de düşünce gücümüz. Parayla değil istediğiniz kadar kullanabilirsiniz , ciddiyim.

Bu da son cevabım.

Mesaj Yetkileri