1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şuan Beyaz TV'yi izliyorum sinirden karnıma agrı girdi bu kadar mı saf sürüsü olur ya inanamıyorum harbiden.Bir kadın cıktı Tayyip'in g.. kılıyım dedi.Bir adam cıktı ömrümden ömür versin dedi spiker amin dedi .Bir tanesi cıktı taksim meydanına gönderme oldugunu düsünmüyorum ama taksim meydanına cevap oldugunu düsünüyorum dedi.Bu adamların aldıgı oksijen zarar yemin ediyorum zarar.Kafirler istedigini yapsın biz ümmeti Muhammed olarak yanındayız diyor simdi birisi. Sonra da siz biz yapmayın deniliyor gelde yapma.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hepsi otobüslerle taşındı hepsi cahil cuhela hepsi kör hepsi hiçbir şey bilmiyor

bu halka leke düşüremeyecek hiç kimse

Mitingden önce ordakilerin dediklerini dinlediysen ve sen o insanlarla gurur duyuyorsan sen yorumsuz bir şahıssın.
    Al bunlar bazıları.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Şuan Beyaz TV'yi izliyorum sinirden karnıma agrı girdi bu kadar mı saf sürüsü olur ya inanamıyorum harbiden.Bir kadın cıktı Tayyip'in g.. kılıyım dedi.Bir adam cıktı ömrümden ömür versin dedi spiker amin dedi .Bir tanesi cıktı taksim meydanına gönderme oldugunu düsünmüyorum ama taksim meydanına cevap oldugunu düsünüyorum dedi.Bu adamların aldıgı oksijen zarar yemin ediyorum zarar.Kafirler istedigini yapsın biz ümmeti Muhammed olarak yanındayız diyor simdi birisi. Sonra da siz biz yapmayın deniliyor gelde yapma.

Mesaj Yetkileri