Bu haftasonu akp nin miting yapmasına o kadar çok sevindim ki anlatamam. Videolardan da anlaşılacağı gibi akp mitinginde bulunan insanlar ile biz direnişçiler olarak bulunan insanlar arasında ciddi bir şekilde kültür, bilgi ve en önemlisi düşünce farkı var. Bu mitingler sadece bu farkı göstermiştir. Bir direnişçiler olarak bizlere destek veren redhack konuşması, valiye kafa tutan vatandaşımızın konuşması, gezi parkında ellerinde kitaplar ile polislere orantısız bilgi uygulayan insanlara bakın, birde akp mitingine katılan voheyyyyyyyy ak partiliyik ak partilyik diye böğürenleri.

Bir %50 ye belediye tüm imkanlarını sağladı, diğer %50 ye emniyet güçleri tüm gücünü kullandı diye bir cümle gördüm. Tüm direnişin anlam ve önemi bu cümle. Bir akaretler sakini ve direnişçisi olarak şuana kadar yediğim tüm gazlardan dolayı polise kızgın değildim, emir kuludurlar suçlular onlara emir verenlerdir dedim. Ama bu akşam akaretlerde yediğim turuncu renkte bulunan tomadan gelen tazyikli su ile artık tüm fikirlerim alt üst oldu ve kin beslemekteyim. O suyu yiyeli 5 saat olmasına rağmen hala nefes alış verişim normal değil ve boğazım tahriş olmuş durumda.

Ha bu forumdan da varsa şuan İstiklal'e çıkıp polis ile birlikte sopa ve satırlar ile saldıran bir kitle varmış. O delikanlı kitleyi Akaretlerde beklemedeyiz. Dediğim gibi bu forumdan varsa o kitleyi tanıdık olanlar hele bir göndersinler merakla bekliyoruz.