1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Servisler 80 TL'den acar kapiyi. Otobusler daha da yuksek. Vapurlari gemileri varin siz dusunun. Ozel arabasiyla gelene 100 TL yakit masrafi karsiliyorsun. 1 milyondan fazla kisiyi sen bu sekilde miting alanina tasidigini iddia ediyorsun ki matematiksel ve fiziksel olarak o alana maksimum 500 bin insan sigabiliyor. Merak ediyorum eger o otobusler vapurlar servisler gemiler Akp parasiyla kiralandiysa AKP'nin ekonomisi yuksek ihtimal coktu. Kimse gelip burada bize masal anlatmasin kiralandi diye. Dupeduz el konuldu. Ben kafama esince arkadaslarimla takilacagim diye belediye otobusu kiralayabiliyor muyum? Hadi ben sade vatandasim. Onune gelen parti kiralayabiliyor mu? Aydinlanayim bari.
    Hiç 'parasını verdiğim halde kiralayamadım' diyen olmadığına göre kiralanabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Hiç 'parasını verdiğim halde kiralayamadım' diyen olmadığına göre kiralanabiliyor.
    Hadi Otobüslere bir kılıf uydurdun..

Vapurlar Ve Metro lar ? 80 Lira otobüs ise. En az bu ikisinin 100.000 Bin lira vardır ?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Hadi Otobüslere bir kılıf uydurdun..

Vapurlar Ve Metro lar ? 80 Lira otobüs ise. En az bu ikisinin 100.000 Bin lira vardır ?
    Vardır veya yoktur, muhasebecisi değilim.

http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Pages/Ha...6#.Ub8CrZyXPWc

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Hadi kabul ettik AKP reklam finansmanı bizim cebimizden çıkmıyordur diye hadi kabul ediyorum bunu.

Söyler misin? IETT o otobusleri İtalya'dan kimin parasıyla satın alıyor? IETT özel bir şirket mi? Eğer özel bir şirketse öz sermayesi kimin parası ?
    Kısacası kimin malını kiralıyor ?
    Dün bir yere gitmeye yeltenip de otobüs bulamayan oldu mu? Olmuş ise serzenişte haklılık payı var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün bir yere gitmeye yeltenip de otobüs bulamayan oldu mu? Olmuş ise serzenişte haklılık payı var.
    Devlet kullanmak degil de kiralamak icin bu otobusleri alip boyayip tabela vs herseyiyle donatip bekletiyor mu?

Sorularıma cevap vermemişsin.
    Valla kiralandıgını bilseydim nişan için özel otobüs firmasıyla anlaşmazdım.
    Dugun için kesinlikle IETT ye basvuracagım.

@Revolution.

IETT filo kiralama hizmetleri AŞ

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Senin bu dediğin olayı meşrulaştırmaz. Halka hizmetle görevli araçları kim olursa olsun kendi mitingine adam taşımak için kullanamaz. O araçların tek görevi vardır, bulundukları hatlarda insanların ulaşımını sağlamak, miting için servis amacıyla kullanılamaz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Senin bu dediğin olayı meşrulaştırmaz. Halka hizmetle görevli araçları kim olursa olsun kendi mitingine adam taşımak için kullanamaz. O araçların tek görevi vardır, bulundukları hatlarda insanların ulaşımını sağlamak, miting için servis amacıyla kullanılamaz.
    Biraz araştırma yaparsınız belediyelerin böyle bir hizmeti olduğunu görürsünüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyle bir basvuru burosu var mi? Ben parasini verdim kiraladim diyeni de ilk defa gordum onu soyleyen de ayni ay icinde "Koruma kalkaninin komutasi kesinlikle bizde" deyip daha sonra "NATO'da olmasini uygun gorduk" diyen adam. Deniz Feneri davasindakileri aklayan adam. Bu halki %50 ve digerleri diye ayirmak icin 10 gundur yirtinan adam. Cocuk mu gordu kandirdi, garip mi gordu saldirdi orasini bilemiyorum.

Mesaj Yetkileri