1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: İstanbul Basını Hakkında Görüşleriniz!!!

Hybrid View

1. Default

DeDe
    "şimdi öncelikle fair-play ruhu ile hareket eden bursa taraftarını kutluyorum..amma daha aylar öncesinden BJK maçında olaylar çıkacak denmesini de o derece kınıyorum..yani her gün namaz kıl, ama git sonra peşinden adam öldür aynı hesap..insanlar snein cinayetini yazar doğan olarak..burada sevgili gökhan'ın nezdinde tüm bursa'lı taraftarları sûkunete ve sağ duyuya davet ediyorum..Ki bu dostluk görüntüleri gerçek bir anlam kazanmış olsun..şimdi o görüntülere yer vermeyenler bravo Bursa taraftarına herşeye rağmen efendiliklerini bozmadı desinler ve bu fair play gerçek bir anlam ifade etmiş olsun..unutmayalım gerçek centilmenlik ve saygı sinirli olunana anlarda gösterilebilendir..
    saygılarımla "

cok dogru ama bursaspor taraftarlari neden fb'ye,gs'ye,ankaragücü'ne vs. degil de bjk ye bileniyor bunu bilmek ondan sonra daha nitelikli yorum yapmak lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by celepao
    DeDe
    "şimdi öncelikle fair-play ruhu ile hareket eden bursa taraftarını kutluyorum..amma daha aylar öncesinden BJK maçında olaylar çıkacak denmesini de o derece kınıyorum..yani her gün namaz kıl, ama git sonra peşinden adam öldür aynı hesap..insanlar snein cinayetini yazar doğan olarak..burada sevgili gökhan'ın nezdinde tüm bursa'lı taraftarları sûkunete ve sağ duyuya davet ediyorum..Ki bu dostluk görüntüleri gerçek bir anlam kazanmış olsun..şimdi o görüntülere yer vermeyenler bravo Bursa taraftarına herşeye rağmen efendiliklerini bozmadı desinler ve bu fair play gerçek bir anlam ifade etmiş olsun..unutmayalım gerçek centilmenlik ve saygı sinirli olunana anlarda gösterilebilendir..
    saygılarımla "

cok dogru ama bursaspor taraftarlari neden fb'ye,gs'ye,ankaragücü'ne vs. degil de bjk ye bileniyor bunu bilmek ondan sonra daha nitelikli yorum yapmak lazim.
    bunu bilmek için alim olmaya gerek yok canım kardeşim.yorumlarımdada kalitesiz bir yan göremedim ama senin görüşünede saygı duyarım.Bursa'nın küme düşemsinde Beşiktaş'ı sorumlu tutuyorlar olay bundan ibraettir..Ama önce herkes kendi kapısının önünü temizlemeli.Sadece bi sağduyu çağrısı benimkisi.Ha gösterilir gösterilmez o ayrı.O zaman Bursa BJK geldiğinde olay çıkartsın..Sonra Çarşı'da vay anam Bursa bize bunu etti katli vaciptir desin.Nitelik bunun neresinde diye sorsam..?Sağduyuyu davet ederken Bursa'nın bu tututmunu haklı göstermeye çalışmak yada en azından buna bi gerekçe göstermek..tuhaf ve nitelikli doğrusu..

Mesaj Yetkileri