Başardınız, adamın eylemini destek vereceğiz diye mahvettiniz. Artık gözaltında #duranadam
Başardınız, adamın eylemini destek vereceğiz diye mahvettiniz. Artık gözaltında #duranadam
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bir kez daha ileri demokrasi sergilendi.
Abdullah Gül suç işliyorsun.
İnsanların yaralanmasına , ölmesine sessiz kalmaktan dolayı ahirette onlar senin peşini bırakmayacaklar.
Duran Adam'ın Twitter hesabından.
Durmanın suç olduğu bir ülkedeyiz! Şimdi, buna gelip 'beğenmiyorsan çek git' diyenler de çıkar!
Ona bakarsanız oturma eylemi de yasak zaten. Adam tek başına dursa aylarca dururdu belki ama toplu bir eyleme dönüşünce olaya müdahale geldi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
kanat atkaya @katkaya 2 dk
Duran Adam serbest diyorlar; yine duracak, işte bunu anlamadılar
Serbest..
'Benim duruşum medyaya karşı.. 4 insan öldü ve medya bunu görmedi!'
"Benim istediğim bu sistemin değişmesi.. Bu hükümetin istifa etmesi yetmez!"
![]()
Serbest olmasi bir seyi degistirmiyor, yaninda duran diger insanlarin gozaltina alinmasi ileri demokrasiyi gosteriyor.
Çok çelişkili bilgiler var.Ama Okmeydanı ve Gazi'de bir olay olduğu kesin.
Okmeydanı'nda polis ile halk arasındaki çatışma 1 saat önce bitti. İnsanlar sık sık "Berkin Elvan onurumuzdur" sloganı attı.
Kalmasın arkada...
Ayrıca sivilleri darp eden AKP'Lİ FAŞİSTLER.
[YOUTUBE="f2f-0by-zjs"]fasistler[/YOUTUBE]
Bir düzeltme yapayım olayın geçtigi yer "etiler marmaris" değil "rumeli marmaris" isimli baska bir restoranttır.Arkadaşlar bugün şişli yürüyüşünde polis DİSK'e müdahale ettiği sırada ETİLER MARMARİS büfede yemek yiyordum. Polis Rumeli caddesinin başına gaz bombası attı ve polisin arkasından AKPliler taşlarla çıkıp eylemcileri dövmeye ve taşlamaya başladı. Bu sırada telefonumla çok belli etmeden çekmeye başladım. Büfenin önü göstericileri taşlayan AKPliler ile doldu. Bu sırada büfede 5 kişiyiz 4'ü bayan. Taş atmayın diye bağırdık fakat kimseyi dinledikleri yok ve esnafda onları destekliyor. Bizi tehdit etmeye başladılar '' Aşşağıya inin bakalım ne oluyor '' gibi laflarla. bizde büfenin içinde olduğumuz için kendimizi bir nebze rahat hissediyoruz. Fakat sonra büfenin sahibi bütün çalışanlarına bizi dışarı atmasını emretti. Yukarısı bizi atmaya çalışan elemanlar, aşşağısı bizi bekleyen taşlı AKPliler... Büfenin çalışanları bize saldırmaya başladı. Masadaki bardakları tabakları fırlatmaya başladı, yüzü daha sonra belli oluyor. Bizi resmen linç etmek için bekleyen AKPlilerin eline verdiler ! Daha sonra biz çıkarken AKPli taşlayan grup protestoculara doğru saldırmış ve büfenin önü sakindi, linç edilmekten zor kurtulduk...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Halk isterse açılır. Normal ülkelerde olduğu gibi buradaki insanların da çocuklarına dini veya laik eğitim aldırabilme özgürlüğü olmalı.
Seninle hem fikiriz.
Ben sokaklarda sevgilimle özgürce öpüşebileceksem,
Yabancı yatırımcıyla aynı şartlarda ihalelere girebileceksem
Egitimde cocuguma istediğim dini egitimi seçebileceksem
İstediğim anadilde eğitim veren okula çocugumu rahatça gönderebileceksem
İstediğim saatte alkol alabileceksem hatta o senin dediğin normal ülkelerde serbest olan kafa yapıcı maddeleri de legal olarak kullanabileceksem.
Benim için hiç sorun değil medrese.
Biz de bunun peşindeyiz zaten özgür seçimlerin peşindeyiz.
Yazın Kuran kursları açılıyor,özgürlük değil midir bu ? Devlete bağlı olacak diyorsanız olmaz çünkü laik bir ülkedeyiz,devlet dini işlere karışamaz.Bunun içinde Diyanet İşleri Başkanlığı var,yazın kurslara çocukların gelebilmesi için tanıtıcı afişler hazırlayabilirler,aynı şekilde diğer dinler için de bu tarz şeyler yapılmalı isteğe göre.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok taze bir özgürlük. 2 yıl öncesine kadar 28 Şubat kararları ile gelen 12 yaş sınırı vardı. Diyanet İşleri zaten dini devlet kontrolü altında tutup, manipüle etmek için kurulmuştu. Devlete bağlı dini kurumlar ve okullar olmasın deniliyorsa, buna ilk itiraz dindar kesimden değil laik kesimden gelir.
Hocam 12 yaşından küçük bir çocuğa dini eğitim verilmesi normal midir ? Eyvallah küçük yaşta öğrenebilir dinini,sevap her zaman sevaptır ancak bu çocuğun önce dini tanıması ve ona göre kendi kararını vermesi gerekmez mi ? 12 yaş sınırı da kendi kararını verebilmesi için gayet uygundur.
Diyanet İşleri Başkanlığı dini manipüle etmek için kurulduysa,bunu en iyi kullanan hükümet zaten şu an ki hükümetimizdirYapmayın Allah aşkına,dinin devlet işlerinden ayrı tutulmasını sağlayan en önemli şey Diyanet İşleri Başkanlığı'dır,bu başkanlığa bağlı dini eğitim veren okullar açılabilir ve tamamen farklı bir müfredat ile eğitim verilir ancak kalkıp laikliğe uymayan bir şey söylerseniz Anayasa'nın 2.maddesini hatırlatmam gerekir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Uzman görüşü dini hassasiyetin 0 - 6 yaş arasında kazandırılması yönünde. Tabi biri çıkıp da ben çocuğumu dinsiz yetiştirmek istiyorum derse ona da karışan yok.
Diyanet İşlerinin varlığına, misyonuna, bütçesine itiraz laik kesimden geliyor. Diyanet İşleri olmadığı takdirde dini gruplara ait kurumlar bu eğitimi verecek. Buna da itiraz laik kesimden geliyor. Hangisi?
Böyle demokrasinin....
Gözaltıları başlamış yazıklar olsun böyle hükümete.
Çok fazla orantısız zeka uyguladık, artık çözüm bulamıyorlar.
Başbakan polisi daha da güçlendirecekmiş.
FM Gazetesi
1-) 0-6 yaş arasındaki çocuğa dini hassasiyet öneren uzmanın uzmanlığına şaşarım. Hangi uzmanmış o? 6 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz. Ha gerçi şurada haklısın, yobaz ailelerin elinde yetişen çocukların ileride otel falan yaktığını biliyoruz. Aile çocuğun aynasıdır ama şu an başbakanları fişekledi diye elinde taşla sopayla eylemci arayıp dövmeye çalıştıklarını biliyoruz.
0-6 yaş arasındaki çocuğa zeka geliştirici eğitimler dışında ne yüklenebilir başka? Saçmalamasın o bahsettiğin uzmanlar.
2-) Diyanet işlerinin varlığına itiraz mı ediyormuş laik kesimÖyle bir şey olsaydı fırsatları varken diyanet işleri uçurulurdu zaten. Diyanet işlerinin bütçesine itiraz edilmesi normaldir. Bir ülkenin diyanet işlerine; eğitim kurumlarından, tiyatrolardan daha fazla para ayrılıyorsa aklı elim her kişi buna itiraz etmeli.
Dediğim gibi aile çocuğun aynasıdır.
![]()
Ben Atatürk'ü seviyorum diye şiir yazdırma ödevi verdirmekle, o dediğin şey aynı şey. İkisine de karşıyım.
http://blog.milliyet.com.tr/politika...?BlogNo=171393
http://blog.milliyet.com.tr/siyaset-...?BlogNo=147010
15 Haziran / Gezi parkının dağılışını gösteren en net video
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
FM Gazetesi