1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Uzman görüşü dini hassasiyetin 0 - 6 yaş arasında kazandırılması yönünde. Tabi biri çıkıp da ben çocuğumu dinsiz yetiştirmek istiyorum derse ona da karışan yok.

Diyanet İşlerinin varlığına, misyonuna, bütçesine itiraz laik kesimden geliyor. Diyanet İşleri olmadığı takdirde dini gruplara ait kurumlar bu eğitimi verecek. Buna da itiraz laik kesimden geliyor. Hangisi?
    1-) 0-6 yaş arasındaki çocuğa dini hassasiyet öneren uzmanın uzmanlığına şaşarım. Hangi uzmanmış o? 6 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz. Ha gerçi şurada haklısın, yobaz ailelerin elinde yetişen çocukların ileride otel falan yaktığını biliyoruz. Aile çocuğun aynasıdır ama şu an başbakanları fişekledi diye elinde taşla sopayla eylemci arayıp dövmeye çalıştıklarını biliyoruz.

0-6 yaş arasındaki çocuğa zeka geliştirici eğitimler dışında ne yüklenebilir başka? Saçmalamasın o bahsettiğin uzmanlar.

2-) Diyanet işlerinin varlığına itiraz mı ediyormuş laik kesim Öyle bir şey olsaydı fırsatları varken diyanet işleri uçurulurdu zaten. Diyanet işlerinin bütçesine itiraz edilmesi normaldir. Bir ülkenin diyanet işlerine; eğitim kurumlarından, tiyatrolardan daha fazla para ayrılıyorsa aklı elim her kişi buna itiraz etmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    1-) 0-6 yaş arasındaki çocuğa dini hassasiyet öneren uzmanın uzmanlığına şaşarım. Hangi uzmanmış o? 6 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz. Ha gerçi şurada haklısın, yobaz ailelerin elinde yetişen çocukların ileride otel falan yaktığını biliyoruz. Aile çocuğun aynasıdır ama şu an başbakanları fişekledi diye elinde taşla sopayla eylemci arayıp dövmeye çalıştıklarını biliyoruz.

0-6 yaş arasındaki çocuğa zeka geliştirici eğitimler dışında ne yüklenebilir başka? Saçmalamasın o bahsettiğin uzmanlar.

2-) Diyanet işlerinin varlığına itiraz mı ediyormuş laik kesim Öyle bir şey olsaydı fırsatları varken diyanet işleri uçurulurdu zaten. Diyanet işlerinin bütçesine itiraz edilmesi normaldir. Bir ülkenin diyanet işlerine; eğitim kurumlarından, tiyatrolardan daha fazla para ayrılıyorsa aklı elim her kişi buna itiraz etmeli.
    1 Hz Muhammed :" 7 yaşına gelince çocuklarınıza namazı öğretiniz"
    sanırım müüslüman olan biri için bu sözden sonra konu kapanmıştır.
    2. maddeye büyük oranda katılıyorum

Mesaj Yetkileri