Sayfa 144 / 163 İlkİlk ... 4494134142143144145146154 ... SonSon
4,291 ile 4,320 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ben Atatürk'ü seviyorum diye şiir yazdırma ödevi verdirmekle, o dediğin şey aynı şey. İkisine de karşıyım.
    http://blog.milliyet.com.tr/politika...?BlogNo=171393
    http://blog.milliyet.com.tr/siyaset-...?BlogNo=147010
    Nasıl ülkenin %99'u Müslüman olduğundan Din dersinin Müslümanlık üzerine olması normalse, ülkenin kurucusu Atatürk olduğundan, Atatürk hakkında ödev verilmesi, Atatürk sevgisinin aşılanması normaldir. Zararlı değildir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Atatürk'ü seviyorum diye şiir yazdırma ödevi verdirmekle, o dediğin şey aynı şey. İkisine de karşıyım.
    http://blog.milliyet.com.tr/politika...?BlogNo=171393
    http://blog.milliyet.com.tr/siyaset-...?BlogNo=147010
    Olsa olsa Ataturk ile ilgili duygularinizi belirten bir Siir yazin derler ve akli selim her turk gencinde olmasi gerektigi uzere sevgi temali siirler yazilir. Dediginin bir ornegi varsa getir , bilmedigim birseyi ogrenip mutesekkir olurum.

Murat sevgi isimli arkadas da vakit kaybetmis sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Nasıl ülkenin %99'u Müslüman olduğundan Din dersinin Müslümanlık üzerine olması normalse, ülkenin kurucusu Atatürk olduğundan, Atatürk hakkında ödev verilmesi, Atatürk sevgisinin aşılanması normaldir. Zararlı değildir
    Aslına bakarsan Atatürk sevgisi bu işin çok basit bir kısmı. Yani isterse Galatasaray sevgisini de aşılar öğretmenler. Ne olacak sanki. Ama Del Piero'nun bahsettiği kemalist eğitim sistemi, çok politik. Atatürk'ün her yaptığı şeyi doğru bulmak zorundasın, yani anlatılanlar bu şekilde. Kılık kıyafet devrimi harika bir şeydir, harf devrimi bizi uçurdu, gibi. "Hepimiz Atatürkçüyüz değil mi çocuklar? Atatürkçü olmayan var mı?" diye sorardı bize 2. sınıfta öğretmenimiz. Ayrıca bir kısım padişahların vatan haini olduğu aşılanması, uç örnekler vermek gerekirse de padişahlarının resimlerine tükürtülmesi gibi örnekler bile var. Küçük çocuk ne anlar bunlardan değil mi
    Bu arada din dersinin zorunluluğu saçma olduğu gibi, nüfus cüzdanındaki din hanesi de saçma bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

1-) 0-6 yaş arasındaki çocuğa dini hassasiyet öneren uzmanın uzmanlığına şaşarım. Hangi uzmanmış o? 6 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz. Ha gerçi şurada haklısın, yobaz ailelerin elinde yetişen çocukların ileride otel falan yaktığını biliyoruz. Aile çocuğun aynasıdır ama şu an başbakanları fişekledi diye elinde taşla sopayla eylemci arayıp dövmeye çalıştıklarını biliyoruz.

0-6 yaş arasındaki çocuğa zeka geliştirici eğitimler dışında ne yüklenebilir başka? Saçmalamasın o bahsettiğin uzmanlar.

2-) Diyanet işlerinin varlığına itiraz mı ediyormuş laik kesim Öyle bir şey olsaydı fırsatları varken diyanet işleri uçurulurdu zaten. Diyanet işlerinin bütçesine itiraz edilmesi normaldir. Bir ülkenin diyanet işlerine; eğitim kurumlarından, tiyatrolardan daha fazla para ayrılıyorsa aklı elim her kişi buna itiraz etmeli.
    1 Hz Muhammed :" 7 yaşına gelince çocuklarınıza namazı öğretiniz"
    sanırım müüslüman olan biri için bu sözden sonra konu kapanmıştır.
    2. maddeye büyük oranda katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Olsa olsa Ataturk ile ilgili duygularinizi belirten bir Siir yazin derler ve akli selim her turk gencinde olmasi gerektigi uzere sevgi temali siirler yazilir. Dediginin bir ornegi varsa getir , bilmedigim birseyi ogrenip mutesekkir olurum.

Murat sevgi isimli arkadas da vakit kaybetmis sadece.
    Benim kardeşim var, 2. sınıfa gidiyor kendisi. Yazdığı şiiri bulabilirsem belki fotoğrafını çeker yüklerim de, gerek yok Güzel şiir yazmış, benim açıkçası hoşuma gitti yani bu kadar sevgi içeren bir şiir yazabilmesi, nasıl bu kadar aşılanmış, bilmiyorum, ama işte aynı yaştaki bir çocuğa peygamber sevgisi aşılanmaya kalksa bunun adı yobazlık oluyor ya, bunu anlamıyorum ben.

Politika ile siyaset aynı şeyler değildir Anıl Politika = Siyaset diyen bir ilkokul, ortaokul, lise, üniversitesi hocası ve herhangi bir vatandaş da görmemiştim ilk defa seni görüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sözüne katılmıyorum abi.Din dersinide saçmalık olarak gördüğüm gibi Atatürk hakkında aşırı bilgi yüklemesinede karşıyım.(Tarih tabiki anlatılır.Zekası vurgulanır ama bir yerden sonra Atatürk'e mangalardaki baş karakterler gibi orantısız p.up verilip çocukların beyninde küçükken oluşturulabilecek saçma algılara karşıyım.)
    Gelip kardeşim bana Atatürk peygamber mi gibi bir soru soruyorsa vardır bu işte bir yanlışlık.(Kardeşim çok şükür gayet zeki bir kızdır.Böyle bir şey dedi diye beyninden şüphe etmeyin çocuğun.)

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ülkenin dini "Müslüman" olabilir fakat burası şeriat kanunlarıyla yönetmiyor,ülkenin dini öyle diye herkes aynı olmak zorunda değil,farklılıklar zaten olacaktır fakat birbirimize hoşgörüyle yaklaşıp sınırları aşmamalıyız bence.İsteyen dini buyruklarını yerine getirir,istemeyen getirmez yani bu kadar çatışmaya gerek yok bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Dediğim gibi aile çocuğun aynasıdır.

yapma aydın çocuk hemen koca istiyorum mu diyor bu anlamı çıkaracak çocuk yaşta değilsin oonun ne demek istediğini gayet sende ben de biliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

bkz. Dunning-Kruger etkisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yapma aydın çocuk hemen koca istiyorum mu diyor bu anlamı çıkaracak çocuk yaşta değilsin oonun ne demek istediğini gayet sende ben de biliyoruz
    Keşke Arabistan'da yaşasaydı..3 tane kuması 1 DİNDAR kocası olurdu

Keşke sende Arabistan'da yaşasaydın Dinini tam olarak yaşardın...Cumhuriyet rejimini suçlamazdın.Bu ülkeye gıpta ile bakardın..

Keşke..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Diğer yazdıklarınıza eve gidince bakarım ama bunu cevaplayayım.

yolcu, fotonun üstüne yazı yazdım. Aile çocuğun aynasıdır diye o çocuğun bunu demek istediğimi düşünmen bile zekama bi hakaret aslında

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

Keşke sende Arabistan'da yaşasaydın Dinini tam olarak yaşardın...Cumhuriyet rejimini suçlamazdın.Bu ülkeye gıpta ile bakardın..

Keşke..
    isteyen istediği yerde yaşar sanane banane
    petrol saçmalamakta sınır tanımıyorsun okuduğunu anlamıyorsun

benim burda cumhuriyet rejimini suçladığımı gösteren mesajım var mı nerenle okuyorsun yazdıklarımı

Diğer yazdıklarınıza eve gidince bakarım ama bunu cevaplayayım.

yolcu, fotonun üstüne yazı yazdım. Aile çocuğun aynasıdır diye o çocuğun bunu demek istediğimi düşünmen bile zekama bi hakaret aslında
    ailenin çocuğuna dindar eş düşünmesi de yobazlık değildir herkes çocuğunun iyiliğini ister öyle olmasa Allah Rasulu Dindar eşler seçin diye tavsiye etmezdi bu yobazlıksa bende yobazım çok şükür

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

isteyen istediği yerde yaşar sanane banane
    Cumhuriyet Rejiminde öyle cok eleştiriyorsunuz bu rejimi ..Yerden yere vuruyorsun öyle herkes istediği gibi yaşar diyemesiniz.

Keşke Arabistan'da yaşasan.Seçim hakları olmasa kadınların.Kara çarşıfları olsa.sadece "DİNİ" yükümlüklere göre özgür olsa.Hiç bir sosyal alanda çalışmasa..

Sende keşke orda yaşasan ne güzel olurdu.

Diinini tam yaşardın.Bu rejimi suçlamazdın yaşıyamadığın için.

Hayat işte.Müslümansın gene ama yanlış ülkede.İstemediğin bir ülkede.

keşke rusyada yaşasaydın dinsiz dinsiz, hollandada legal olarak ot içseydin veya,burada müslümanlara sataşmasaydın.
    örnek olarak verdigim bu cümle neyse, senin cümlen de o.

Ben Müslüman olanı Hristiyan yapamadım dikkatini çekerim..

Neyse düşüncenin ne yönde ilerlediğini gördük

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke..
    keşke rusyada yaşasaydın dinsiz dinsiz, hollandada legal olarak ot içseydin veya,burada müslümanlara sataşmasaydın.
    örnek olarak verdigim bu cümle neyse, senin cümlen de o.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olay koca istiyorum olayı değil abi,olay belli bir kesme nefret aşılanması,şimdi başbakan tarafından ayyaş,çapulcu diye adlandırılan kesimin çoğu sizinle aynı ideolojiye sahip olmasa da Allah korkusuyla yaşayan dindar kesimdir.Geneli öğrenci,esnaf,ev hanımı,avukat,öğretmen,devlet memuru yani halktan,içimizdendir.Nasıl AKP'ye oy veren kısma ''yobaz,gerici'' tarzı çirkin ifadeler kullanılınca siz rencide oluyorsanız,onlar da rencide oluyorlar.Küçücük çocuklara,taraf gözetmeksizin nefret aşılayan insan yanlış yapıyordur.Şimdi dini eğitime gelecek olursak,çocuk 0-6 yaş arasında dini eğitimini ailesinden alır,12 yaşına kadar da okulda Din dersini alarak dini gayet güzel bir şekilde öğrenebilir ancak konu belli bir seçim yapmasına geldiğinde -size ters olabilir ancak her insanın bir seçim yapma hakkı vardır- buna mani olmamak için Kuran kurslarına yaş sınırı koyulabilir,artık yaş sınırı yok,niye yok demem ancak bu tarz konular çok ince konular yüz yüze konuşulmadığında yanlış anlaşılmalar oluşabilir,bence kapatalım bu konuyu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Cumhuriyet Rejiminde öyle cok eleştiriyorsunuz bu rejimi ..Yerden yere vuruyorsun öyle herkes istediği gibi yaşar diyemesiniz.

Keşke Arabistan'da yaşasan.Seçim hakları olmasa kadınların.Kara çarşıfları olsa.sadece "DİNİ" yükümlüklere göre özgür olsa.Hiç bir sosyal alanda çalışmasa..

Sende keşke orda yaşasan ne güzel olurdu.

Diinini tam yaşardın.Bu rejimi suçlamazdın yaşıyamadığın için.

Hayat işte.Müslümansın gene ama yanlış ülkede.İstemediğin bir ülkede.

Ben Müslüman olanı Hristiyan yapamadım dikkatini çekerim..

Neyse düşüncenin ne yönde ilerlediğini gördük
    seninle bu konuda tartışmayacağım bilgi sahibi değilsin fikrini belirtiyorsun
    önce git araştır arabistanı din anlayşını falan hangi sistemle yönetildiğini hangi sapık mezheple yönetildiğini (vahhabidir arabistanın yönetimi ve sapık mezheptir)
    bilip bilmeden burda konuşuyorsun sus bari de cahilliğin ortaya çıkmasın

ha dediğim gibi benim yada onun yada senin nerede yaşayacağından banane sanane

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

önce git araştır arabistanı din anlayşını falan hangi sistemle yönetildiğini hangi sapık mezheple yönetildiğini (vahhabidir arabistanın yönetimi ve sapık mezheptir)

Ben değil YANDAŞ medya ve onun kuruluşlarından duyduğum kadına "ARABA KULLANMASI İÇİN 2010 YILINDA VERİLDİĞİ" SONRA 2012 YAZ AYLARINDA "SEÇME VE SEÇİLME" hakkı tanındığı ..

Yani onlar yalan söylüyorsa onları yalancısıyım

Neyse son sözüm..

"Âlemlerin Rabbi olan Allah dilemeyince, siz dileyemezsiniz." Tekvir Suresi 29.Ayet

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

"Âlemlerin Rabbi olan Allah dilemeyince, siz dileyemezsiniz." Tekvir Suresi 29.Ayet
    eyvallah

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence olay yine direnişten başka yönlere kaymaya başladı abiler.Kişisele inmeyelim daha fazla.Hep asıl olayı unutuyoruz :/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

.................................................. .........
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Senın burda kımseye cahıl damgası yerleştirmene hakkın yok, dön kendinetrafındaki yandaşlarına bak bakalım hangi taraf 2013 yılına ayak uyduruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Raheem Lawal. View Post
    Senın burda kımseye cahıl damgası yerleştirmene hakkın yok, dön kendinetrafındaki yandaşlarına bak bakalım hangi taraf 2013 yılına ayak uyduruyor.
    ne diyordunuz siz

"yav he he"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151459295520920

EVE PLASTİK MERMİ ATAN POLİSLER !!! İLERİ DEMOKRASİ Dİ Mİ BU ?!!!!

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151459295520920
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    !!!!!!!!!!!!!!!

http://kiyamet-projesi.blogspot.com/...ses-kaydi.html

Tarım Bakanı, AKP'liler ve İş Adamları Arasında Geçen Toplantın Ses Kaydı

Elimize geçen bu ses kaydi, İş Adamları ve AKP'li Tarim Hayvancilik ve Gida Bakani Mehmet Mehdi Eker arasinda geçen toplanti kaydidir. Dikkatli dinlerseniz, ozelikle Eczacibasi'nin somurucusu ve AKP Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu uyesi Ethem Sancak'in bakanla olan samimiyetini nasil bu yilin Subat ayı sonlarında halka ait meralarını özel mülkiyete peskes edilmesini sağlayan bir kanun'u "anayasaya aykiri" sekilde çikardiklarini, Halki nasil kucumsediklerini, "tarım, çiftçiye köylüye bırakılmamalı, bu ülkenin kurucuları sovyetik düşünce yapısıyla meraları halkın kullanımına vermişler olmaz" diyerek, yagmaci dedikleri koyluye "bunlara birsey birakilmamasi gerek, sahilleri biraktik yagmaladilar" diye ustune basa basa soyleyerek, asil hedeflerini ortaya koyduklarini rahatça gorebilirsiniz..

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Ayrıca sivilleri darp eden AKP'Lİ FAŞİSTLER.

[YOUTUBE="f2f-0by-zjs"]fasistler[/YOUTUBE]

Bir düzeltme yapayım olayın geçtigi yer "etiler marmaris" değil "rumeli marmaris" isimli baska bir restoranttır.
    http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...-eden-vatandas

DURMAK DA YASAK ülkede artık. Duranlar göz altına alınıyor.

RTE polisin gücünü arttıracaklarını soylemis ve yine sucu chp'ye yıkmaya falan calısmıs. insanların sabırlarını deniyor anlasılan
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

ne diyordunuz siz

"yav he he"
    Sizinde dediğiniz gibi ak partiliyiz hüloğğğğğ

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na göre "durmak suretiyle polise şiddet ve hareket kullanmadan direnme" suçundan bir tutanak düzenlendiği belirtiliyor.

Bu doğru mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

'POLİS SİLAH KULLANDI MI?'
    Güvenlik güçlerimiz son derece sağduyulu, sabırlı bir şekilde başarıyla mücadele vermiştir. Demokrasi sınavından başarıyla geçmiştir. Biber gazı sıkmak polisin en doğal hakkıdır, sıkar. Kalkıp da kurşun attı mı, silah kullandı mı? Yok. Şiddet uygulayan teröristler, isyancılardır.

'KENDİNİ BİLMEZ ÖĞRETMENLER'
    Bazı rektör, dekan ve öğretim üyeleri üniversite öğrencilerini sokağa döküyorlar. Bu öğrencilere bu imkanları bu iktidar vermedi mi? Harçları bu iktidar kaldırdı. Bu kavgayı, şiddeti örgütler liselerimize soktu. Bazı kendini bilmez müdürler, öğretmenler yavrularımızı sokağa döktüler.

-RTE
    yav he he... adam kendi kafasına sıktı zaten di mi mermiyi kendi kendine öldü adam durup dururken. polis vurmadı zateeeen.. )))
    Last edited by Nocna Mora : 18.Haziran.2013 at 15:53
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

CNNTÜRK'ten beklenmeyen yayınlar bunlar..

Bir muhabirin polis şiddetine isyanı

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201404768063857
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Last edited by Nocna Mora : 18.Haziran.2013 at 15:53
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Brezilya’da eylemciler meclisi işgal etti

Brezilya’da kötü ekonomik durum ve yolsuzlukların canına tak dediği halk, ülkede son 20 yılın en büyük eylemlerini gerçekleştiriyor. 11 kentte binlerce kişi, eğitim ve sağlık hizmetleri kötü durumdayken hükumetin Konfederasyonlar ve Dünya Kupası için yaptığı harcamaları protesto etti.

100 bin kişinin sokaklara döküldüğü Rio De Janerio’da protestocular, yerel meclis binasına saldırdı. Polisin müdahalesi üzerinde çatışmalar çıktı.

Polis, Meksika-İtalya maçı öncesi kentteki Maracana Stadyumu’na zorla girmeye çalışan yaklaşık 600 göstericiye de göz yaşartıcı gaz ve plastik mermiyle müdahale etti.

Gösteriler başkent Brasilia’da da devam etti. Ulusal Kongre binasını işgal eden protestocular, polisin ikazlarıyla çıktıkları çatıdan indi ancak bina çevresinde insan zinciri oluşturarak eylemlerine devam etti. Eylemciler bıçağın kemiğe dayandığını söylüyor:

“Bu halkın ülkedeki yolsuzluklara karşı sesini duyurma eylemi. Protestocuların bazılarının yanlış fikirleri var, farkındayım. Bunların hepsini yüzde 100 desteklemiyorum. ancak halkın artık tükendiğini ve birşeyler söylemek istediğini görüyorum.”

Gösterilerin bir öğrencinin otobüs biletine gelen zammı protesto etmesiyle ilk patlak verdiği Sao Paolo’da da gece boyunca hareketli saatler yaşandı. 65 bin kişi kentin ana meydan ve sokaklarında yürüdü. Müdahale sebebiyle birçok göstericinin yaralandığı geçen haftanın aksine kentte dün gece polis eylemleri uzaktan izlemekle yetindi.
    Subcomandate Marcos'tan Gezi direnişine selam mesajı:

Tüm Dünya Vatandaşlarına,

Kardeşler, Kadınlar, Erkekler, Evsizler, Yoksullar…

Zapatalar kaç kişidir diye sormuşlardı bizlere ve biz, hakları, özgürlükleri, kendi gelecekleri için mücadele verilen her yerde yüz binler olduğumuzu söylemiştik. Şimdi bugün, buradan binlerce kilometre öteden duyuyoruz ki Anadolu topraklarında, Türklerin, Kürtlerin, Ermenilerin, Lazların, Çerkezlerin ve sayamadığım diğer halkların anayurdunda onurlu yaşamak isteyen yüzleri maskeli yüz binler sokaklarda özgürlük diye haykırıyor. Yıllardır Kürt kardeşlerinin onurlu bir yaşam mücadelesinde olduğu gibi. Mücadeleye başladığımız günden bu yana, yalnız olmadığımızı, milyonlar olduğumuzu ve her gün çoğaldığımızı biliyorduk. Bugün bir toprak daha çoğaldığımızı görüyoruz. Hükümetlerinin on yıllardır süren baskıcı yönetimine karşı onurlarını savunmak için Türkiye halklarının sokaklarda isyanda olduğunu, Ya Basta! diye haykırdığını işitiyoruz. Tarih boyunca efendilerin başkenti olmuş büyük İstanbul bugün isyanın başkentine dönüşmekte, ezilenlerin sesine ortak olmakta. Büyük İstanbul’un sokakları bugün kadınların, çocukların, erkeklerin, eşcinsellerin, Kürtlerin, Ermenilerin, Hıristiyanların, Müslümanların başkentine dönüştüğünü; on yıllardır kendi hükümetlerince aşağılananların, bastırılanların, yok sayılanların bugün artık buradayım dediğini görüyoruz. Heyecan duyuyoruz!

İsteğimiz hiçbir zaman yeni bir iktidar, yeni bir yönetim, yeni bir hükümet, yeni bir başkan olmadı. Sadece saygı bekledik. Özgürlük, demokrasi ve adalet isteğimize saygı göstermesini bekledik hükümetlerden. Türkiye halkı da günlerdir süren direnişinde aynısını istiyor ve talep ediyor: Şu an iktidardaki hükümetten başlamak üzere, iktidara gelecek tüm hükümetlerden sadece özgürlük, demokrasi ve adalet isteğine saygı! Ve ekliyor: Bunu göstermediğiniz takdirde, hakların ve özgürlüklerin sahibi olan bizler, size karşı her zaman direneceğiz, saygılı olmayı öğreninceye kadar sokaklarda savaşacağız. Yeni bir şey, fazla bir şey değil sadece haklarımıza saygı duymanızı bekliyoruz. Çünkü bizler nasıl yaşamak istediğimizi biliyor, nasıl yönetmek ve yönetilmek istediğimizi çok iyi biliyoruz. Kendimizi yönetmek ve hakkımızda kendimiz karar vermek istiyoruz.

Ve bizler buradan, onurlu bir yaşam için mücadele eden Türkiye halklarına dostça selamlarımızı iletiyor ve isyanın ateşinin Chiapas’ı ısıttığını belirtmek istiyoruz. Tarihi geçmişten ve gelecekten kurtarıp şimdiye taşıyanlarla dayanışmayla.
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri