Sayfa 1019 / 1204 İlkİlk ... 19519919969100910171018101910201021102910691119 ... SonSon
30,541 ile 30,570 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Serdar Aziz gelmez , Şener'dir o (umarım)

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Obi Mikel i o paraya alcağımıza Gökhan İnler i alırız.

Sanmam o kadar paraya alcağımızı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    John Obi Mikel yaziliyor

16milyon sterlin deniliyor, aman sakin sakin. Fazla ucmasin GS
    Eurosport 13 milyon euro yazıyor ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yak gel Alın şu adamı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne verdiği ne vereceği az çok belli olan, kimyası tutmuş Melo'ya 6 milyon vermeyen, Sneijder'i 7,5 milyona kapatan, Nani'ye 10 milyonu fazla bulan -ki burada kimse sorsak 20 milyona müthiş rakam der ben dahil- bir yönetimin, teknik heyetin Mikel'e 6+ milyon vermesi kıyamet alametidir, net.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Yak gel Alın şu adamı.
    Juve'ye bonservisi bastırsak adam koşa koşa gelicek.Eminim Brezilya'dan teklifleri sırf bizim için red ediyor.Stoper açığını kapattık.Bitirin artık şu Melo'yu da orta sahayı düşünmeyelim.
    Melo'yuda alırsak bence geriye sadece takıma alınacak yerli oyuncular ve gidecek yabancılar kalır.Ujfa sözleşmesi bittiği için ve yenilenmediği için şu anda gitti diyebiliriz.
    Elmander'de bence İngiltere'ye döner.Culio'da kesin anadoludan bir kulübe gider.

Bu arada Chedjou yarın öğlen geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Ne verdiği ne vereceği az çok belli olan, kimyası tutmuş Melo'ya 6 milyon vermeyen, Sneijder'i 7,5 milyona kapatan, Nani'ye 10 milyonu fazla bulan -ki burada kimse sorsak 20 milyona müthiş rakam der ben dahil- bir yönetimin, teknik heyetin Mikel'e 6+ milyon vermesi kıyamet alametidir, net.
    Bunların hepsi söylenti yalnız.Nani'ye 10 milyonu fazla buluyorum gibi bir açıklaması yok,Mikel'e de o paranın verilmesi yaşı gereği normal sayılabilir,Melo ise 6m euro etmez,hem dengesiz bir form grafiği var hem de yaşı geliyor 4,5 tan fazla verilmesine karşıyım ben.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bunların hepsi söylenti yalnız.Nani'ye 10 milyonu fazla buluyorum gibi bir açıklaması yok,Mikel'e de o paranın verilmesi yaşı gereği normal sayılabilir,Melo ise 6m euro etmez,hem dengesiz bir form grafiği var hem de yaşı geliyor 4,5 tan fazla verilmesine karşıyım ben.
    Allah aşkına, nasıl bir matematik nasıl bir yöntem uyguladın da belirli etkenlere değerler verip 6 verilmeyip 4.5 verileceğine ulaştın ?

1.5 milyonu nasıl kestin çok merak ettim gerçekten
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Allah aşkına, nasıl bir matematik nasıl bir yöntem uyguladın da belirli etkenlere değerler verip 6 verilmeyip 4.5 verileceğine ulaştın ?

1.5 milyonu nasıl kestin çok merak ettim gerçekten
    4,5 tan fazlası benim için fazla olur dedim,1,5 milyon euro kulüpler için çok büyük bir para olmayabilir ancak her oyuncuya böyle verirsek her kulüp yüzsüz yüzsüz oyuncularına değerinden fazla ister,ona verdiniz madem buna da verin diye bir politika uygular.Burada hem Melo'yu hem de Nani'yi kulüpleri istemiyor,onlar istemezken bizim aç gözlü kurt gibi saldırmamız normal olmaz,düşürebildiğimiz kadar düşürürüz,düşürmeye çalışırız.

Finansımız düzeldi diye yine saçalım mı paraları ?

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Melo ya bencede 4.5 dan fazlasi cok nedeni belirsiz bir form grafigi var bu sezon gördük sonradan toparladi kendide biliyor avrupada galatasaraydan baska takimin onu istemedigini ki isteseler durudurlarmiydi simdiye kadar galatasaraydan aldigi parayi ne avrupada ne de brezilyada alamayacagini kendiside cok iyi biliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geldi Kamerunlu Aslan

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Parçalıyı da giymiş reyiz yakışmış ha.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post

Parçalıyı da giymiş reyiz yakışmış ha.
    Son maça yeni parçalıyla çıkıpta yeni gelen adama eski parçalıyı giydirmekte neyin kafasıdır anlamış değilim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İşte elde kalanları kullanıyorlar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

FATİH TERİM SAYGI DUYULAN BİR İSİM"

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde güzel bir başarı vardı; Mourinho'nun da itiraf ettiği gibi Real Madrid zor kurtuldu. Hoca ile tanışmamız olmamıza rağmen dünyada saygı duyulan bir teknik adam olduğunu biliyorum. Aralık ayından beri beni istediğini biliyorum. Sakatlık dönemimde de aramıştı. Benim için izlenmem gurur kaynağıdır. Elimden geleni yaparak, bana olan güveni boşa çıkartmayacağım."

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun da Chedjou transferiyle ilgili konuştu. Tulun'un sözleri şöyle:

"Bu transfer Ocak'ta bitmeliydi. Ama tam o sırada Drogba fırsatı çıktı. Biz de kendisinden 4-5 ay beklemesini rica ettik
    . Transfer şimdi gerçekleşti. Hayırlı olsun. Chedjou lider oyuncu. Savunmada böyle bir eksiğimiz vardı. Teknik ekibi Fatih Hoca daha iyi izah edebilir tabii. Bize düşen Hoca'nın istediğini oyuncuları getirmek. En az 3-4 sene en iyi şekilde görev yapacaktır. TFF'nin koyduğu talimatlar uyarınca transfere devam ediyoruz. Biliyorsunuz sadece 10 oyuncuyla sözleşme imzalayabilirsiniz. Çalışmalar devam ediyor. İlk hedefimiz lig şampiyonluğu. Avrupa'da da en az geçen seneki kadar başarılı olmalıyız."

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=14178

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yabancı kuralı kesinleştiğine göre artık;

Gökhan İnler,Okay Yokuşlu,Jem Karacan ,Kerim Frei gibi Türk oyuncuları kesinlikle almalıyız,Melo'yu çok istiyorum ancak el mahkum ne yazık ki.

Amrabat,Dany,Elmander,Ujfalusi gider diye düşünüyorum.Yerlerine gelecek yabancılar Carlinhos ve Nani olur,stoper olarak da keşke Aykut Demir'i alsak,çok yetenekli valla.

Forvete'de Umut'u,olmadı Necati'yi alırız belki ikisini birden alırız.Hatta ben Arda'yı bile almaya çalışacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İç transfer ve hemen hemen her maçta yapılacak rotasyon ile de çözüm bulunabilir. Engin'den tekrar verim alabiliriz, bazı maçlarda Semih - Gökhan Zan yapabiliriz, Erman Kılıç alındı, 1-2 Türk oyuncu daha gelebilir, gelmezse de çok büyük sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Hakan Balta ligde iş yapıyor.

Dediğin gibi Dany ve Amrabat gidebilir, teklifler olduğu söyleniyor. Transfer döneminin bitmesine daha vakit var, para da var, huzur da var, ŞL'de var, yeni bir yol haritası çizmek çok zor değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Amrabat ve Dany iyi bir teklif gelmediği sürece satılmamalı.Tribünde olduklarında ise sorun çıkarcaklarını sanmıyorum.ŞL'de her türlü kadroda olurlar zaten.Kadroyu bence çokta daraltmamak lazım.
    Bunun haricinde Culio-Elmander-Ujfa çok zor kalırlar.Teşekkür edilip gönderilirler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Riera'yı unuttuk,Carlinhos gelirse Riera yolcudur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Riera-Amrabat-Dany-Ujfalusi-Elmander yolcu bence ki olmalida yabani sinirini goz onune alirsak. hemen yeni bir kadro kuralim.

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Carlinhos

Hamit-Gokhan-Selcuk

Sneijder

Drogba-Burak

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yabancı sınırının kesinleşmesinden sonra yerli piyasasına yönelmemiz şart artık.Orta sahaya Gökhan İnler'i bende çok isterim inşAllah olur.Öte yandan Kerim Frei ve Jem Karacan'ı kesin almalıyız artık.Carlinhos ise bu saatten sonra fazla zorlanmamalı lig bitti hala gelmedi.Ziya güzel alternatif olur Riera oynar bakarsınız keser Riera'yı.Eğer Amrabat-Riera-Dany'e güzel teklifler gelmediği sürece satmaya gerek yok ŞL'de Çeyrek Final oynadıysak bu 3'lünün payı da büyüktür unutmayalım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cogumuz unuttu galiba ama 3-4 yil once gelen bize sol bek olan alpaslani tekrar alsak keske bucada fena degildi.. aslinda bizdede fena degildi 1-2 mac niye gonderildi anlamadim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Taçlarıyla ünlüydü onun modası geçti artık haftaya hala Melo ve Nani'yi bekliyorum inşAllah olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Beşiktaşı bitiren adam Türk Futbolunu da bitirene kadar o koltukta kalırsa hepsi hikaye olur. Tamam arkadaş Fenerbahçe ligde kaldı ve ceza da vermediniz, gidin de normal bir başkan gelsin artık TFF'ye. Futboldan soğudum TFF yüzünden. Transfer yapamayabiliriz eğer satılan olmazsa...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

O değil de yigidi öldür ama hakkını yeme.
    Zamanında Aziz Yıldırım bu yabancı sınırı kalksın diye bir yerlerini yırtmıştı.
    Kimse destek vermemişti başta bizim klübümüz olmak üzere herkes muhalefet olmuştu.

Kısacası kimsenin Turk futbolunu falan düşündüğü yok o dönem FB'nin yüksek kaynakları vardı Gs'ın yoktu. Herkes kendi çıkarına göre hesaplıyor ve düşünüyor. O yuzden lütfen kimse yok Türk futbolu yok bilmemne diye hikaye okumasın lütfen.

Tahmini kadrom
    Muslera
    Eboue Semih Chedjou Riera
    İnler Selcuk
    Hamit Sneijder Erman(Emre,Engin)
    Drogba

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

İnler gelir inş ve aynı taktikle devam ederiz.

20 milyon € gibi bir rakamın altına ineceğini zannetmiyorum Napoli'nin. Zaten 15'e almışlardı diye hatırlıyorum, banko oynayan oyuncuları. Gökhan'ı ikna etmek de kolay değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Ziya ve Melo transferi yapılacak sadece

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O dediğin iki transfer de olmaz hocam ama ben kesin bir transfer söyleyeyim size

Mesaj Yetkileri