1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kemal Kılıcdaroglu bence de iyi degil ancak yargıladıgınız noktalar bana çok komik geldi karizma filan..Mesela bir arkadas Bahçeli daha iyi demis.Allah aşkına konusmayı bilmeyen adamdan başbakan mı olur ? Vur de vuralım diyince o günlerde gelecek diye bagıran adamdan ? Tamamen gazla calısan bir isim.Deniz Baykal ondan iyiydi demek hele en komigi Kılıcdaroglu'nun tırnagı olamaz yada aldıgı oyu kücümsemek cok yanlıs ve sacma.%6 oy yükseltmek böyle bir milletimiz varken çok kolay birşey degil.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Kemal Kılıcdaroglu bence de iyi degil ancak yargıladıgınız noktalar bana çok komik geldi karizma filan..Mesela bir arkadas Bahçeli daha iyi demis.Allah aşkına konusmayı bilmeyen adamdan başbakan mı olur ? Vur de vuralım diyince o günlerde gelecek diye bagıran adamdan ? Tamamen gazla calısan bir isim.Deniz Baykal ondan iyiydi demek hele en komigi Kılıcdaroglu'nun tırnagı olamaz yada aldıgı oyu kücümsemek cok yanlıs ve sacma.%6 oy yükseltmek böyle bir milletimiz varken çok kolay birşey degil.

Kırmızı yer bence çok yanlış bir düşünce tarzı. Chp iktidara gelirse yine O milletin başına geçecek. Bu yüzden kazanması gereken yüzdelik yer yine onlar. Bu yüzden CHP o millet hangi dilden anlıyor ise onu konuşmalı, öyle davranmalı ve onları da ikna etmelidir. Bana kalırsa halkı böyle ayırmak da yanlış. Eğer bir parti İYİ ve ADİL bir iktidar olmak istiyor ise bu düşünce tarzını asla benimsememeli. Şuan AKP de bu yanlışı yapıyor, MHP de yapıyor, CHP ise bu yanlışı yapmamaya çalışırken eline yüzüne bulaştırıp her şeye sessiz kalıp pasifize oluyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kırmızı yer bence çok yanlış bir düşünce tarzı. Chp iktidara gelirse yine O milletin başına geçecek. Bu yüzden kazanması gereken yüzdelik yer yine onlar. Bu yüzden CHP o millet hangi dilden anlıyor ise onu konuşmalı, öyle davranmalı ve onları da ikna etmelidir. Bana kalırsa halkı böyle ayırmak da yanlış. Eğer bir parti İYİ ve ADİL bir iktidar olmak istiyor ise bu düşünce tarzını asla benimsememeli. Şuan AKP de bu yanlışı yapıyor, MHP de yapıyor, CHP ise bu yanlışı yapmamaya çalışırken eline yüzüne bulaştırıp her şeye sessiz kalıp pasifize oluyor.
    Bunu son günlerde gördügümüz videolara istinaden dedim simdi sen hülööğğ ablanın fikrini ne yaparak degistirebilirsin ? Erdoganı desteklemiyor Akp seçmeni(Tabiki hepsi degil ama çogu) resmen tapıyor adamın ne dedigini duymadan başbakan herşeyi dogru biliyordur tavrındalar.Şu videoyu mesela ornek gösteriyim otomatige baglamıslar ne dedigini duymuyorlar bile http://www.youtube.com/watch?v=1dEW9HxqKic

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bunu son günlerde gördügümüz videolara istinaden dedim simdi sen hülööğğ ablanın fikrini ne yaparak degistirebilirsin ? Erdoganı desteklemiyor Akp seçmeni(Tabiki hepsi degil ama çogu) resmen tapıyor adamın ne dedigini duymadan başbakan herşeyi dogru biliyordur tavrındalar.Şu video'yu mesela ornek gösteriyim otomatige baglamıslar ne dedigini duymuyorlar bile http://www.youtube.com/watch?v=1dEW9HxqKic
    E işte ne güzel. Demek ki sen kendine inandırmayı başarabilirsen, sorgusuz sualsiz sana da tapacaklar . Daha güzel seçmen bulamazsın. Bunu R.T. Erdoğan başardı. Gün gelecek başkası da becerecek ve bu sefer onlar başa geçecek. Eğer belli bir topluluğu ikna etmek istiyorsan önce "sorgulamayanlardan" başla, eğer sen doğru adamsan, doğru fikre sahipsen "sorgulayanlar" zaten ikna olup sana katılacaklardır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bambaşka bir boyutu var bence işin. Muhalefet olmak her şeye karşı çıkmak değildir. Koca CHP'sin, kimse kusura bakmasın koca CHP yüksek siyaset yapamıyorsa değil Kılıçdaroğlu, kimse kurtaramaz. Allah aşkınıza gün gibi ortada CHP ne solcuyu kucaklayabiliyor, ne Alevi'yi ne Kürdü ne başkasını. Ne olduğu belli olmayan bir yerde iktidara saldırıyor. Teorik bir temel göremiyorum ortada, olsa dünden razı 68 kuşağı var CHP'ye destek olabilecek.

Mesaj Yetkileri