arkadaşım ilk önce seni yapmış olduğun çalışmandan dolayı tebrik eder ve bir fm ci olarak teşekkür ederim...

ama şunu söylemek isterim ki yaptığın bir updateden çok upgrade olmuş keşke tarafsız davranabilseydin! bana göre editlediğin current ability ler çok abartılı ve duygusal geldi örnek olarak vermek gerekirse... ümit karan 158, ayhan akman 150(oha), emre asık 145, ergün pembe 146 rakamları bana göre çok uçuk rakamlar! bunun yanında carrusca nın 130 olan ca sını 140 yapman ve rep i üzerindse oynamanda böyle tanınmamış bi oyuncu için fazla değil mi? yani bu ismi bu kadar yakından takip etme şansın olduda mı böyle yaptın... arjantinli gözlemci arkadaşların yapmış olduğu seni tatmin etmedimi? ek olarakta galatasarayın altyapısı şüphesiz Türkiyenin en iyi altyapısı ama buradada biraz abartma var... tamam bu arkadaşlar iyiler ama unutmayalım Türk genç milliler Kanada 2006 ya katılamayacaklar bu da futbol kalitemizi gösterir!anlamadığım bi şeyde hepsinin yeteneklerini tek tek yazmışın. paf takımını bu kadar iyi takip edebiliyosan helal sana!
+ olarak eklemek isterim ki 2. lig a kategorisi tamamıyla baştan savma olmuş. çıkan takımları ligde bile göremedim o derece yani...galatasaraya ayırdığın vakti bu lige ayırabilseydin keşke. bir taraftar olarak böyle bi durumda tarafsız davranman tabiki imkansız ama sana tavsiyen bırak oyunun kendi oyuncu yetenekleri yerinde kalsın...tavsiyem sana sadece transferleri ve diğer şeyleri ayarlaman böylece daha gerçekçi bi oyun elde edersin!umarım eleştirilerimi ciddiye alırsın!
( not: 4 büyükler denilen hiç bir takımın taraftarı değilim ve bir fm hayranı olarak en iyisini isterim !)