1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki yazıyı yazan kişi PKKyı bir terör örgütü olarak degil de devrimci bir direniş örgütü olarak görseydi verecegin cevap degişir miydi? Veya Atatürk benim dedemi ve kardeşlerini bana göre haksız bir sebeple istiklal mahkemelerinde asılmasına sebep olsaydı, bana burada Atatürk'ün kusursuz veya çok doğru işler yaptıgını söyleyenleri, bu söylemlerden dolayı engellemem -adminligim olsaydı- sencedogru ve yerinde bir davranış mı olurdu? Merak ediyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Peki yazıyı yazan kişi PKKyı bir terör örgütü olarak degil de devrimci bir direniş örgütü olarak görseydi verecegin cevap degişir miydi? Veya Atatürk benim dedemi ve kardeşlerini bana göre haksız bir sebeple istiklal mahkemelerinde asılmasına sebep olsaydı, bana burada Atatürk'ün kusursuz veya çok doğru işler yaptıgını söyleyenleri, bu söylemlerden dolayı engellemem -adminligim olsaydı- sencedogru ve yerinde bir davranış mı olurdu? Merak ediyorum
    Ülkede pkk'yı devrimci direniş örgütü olarak görenden korkarım zaten Böyle gören vardır muhtemelen ama insaf yani. Böyle bir örneği verip empati kurmamı istemene de şaşırdım.

Atatürk'ün kusursuz veya yaptığı her işin çok doğru olduğunu savunmuyorum ki. Atatürk'ü putlaştırıp elitist takılanlara son derece uyuzum. sana yolcu gibi cevap vermek istemezdim ama "kanıt?" diye sorardım muhtemelen

Atatürkçü düşünenler tarafından yönetilen bir forum olduğumuzu söyledim ben. Bunu beğenmeyen foruma girmez. Bir sürü fm forumu var

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Ülkede pkk'yı devrimci direniş örgütü olarak görenden korkarım zaten Böyle gören vardır muhtemelen ama insaf yani. Böyle bir örneği verip empati kurmamı istemene de şaşırdım.

Atatürk'ün kusursuz veya yaptığı her işin çok doğru olduğunu savunmuyorum ki. Atatürk'ü putlaştırıp elitist takılanlara son derece uyuzum. sana yolcu gibi cevap vermek istemezdim ama "kanıt?" diye sorardım muhtemelen

Atatürkçü düşünenler tarafından yönetilen bir forum olduğumuzu söyledim ben. Bunu beğenmeyen foruma girmez. Bir sürü fm forumu var
    Eleştirdiğiniz sistemi kendiniz uygulamaya çalışmayın bence. Nasıl ki bu ülke sadece onu yönetenlerin değilse, bu forum da sadece yönetenlerin değildir. Bu forumu iyisiyle kötüsüyle mevcut konumuna getiren sadece adminler değildir.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bütün projeler halkla paylaşılacak. Bir otobüs durağının yeri bile değişse halka sorulacak" dedi.

Başbakan Özür dileyecek tamamdır bu iş.

Gezi Parkı'ndaki çalışmalarla ilgili de bilgi veren Topbaş, 1000 personelle çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ve 129 büyük ağaç dikiminin yapılacağını kaydetti

Topçu kışlası inadı devam ediyor.
    Last edited by petrol_fb12 : 20.Haziran.2013 at 15:16

Mesaj Yetkileri