Quote Originally Posted by celepao
Levent Kizil'a sempatim vardir.5 yil sonra sampiyon olmak hayaldir.belki ilk 3'e oynarsin ama sampiyonluga oynamak uzun bir birikime sahip olmak demektir.bursa gec kalmistir.taraftari sampiyonlugu yerden göge hakediyor her ne kadar adapazari'nda yaptiklari barbarlik dan baska bisey olmasa da...
Herşey güzel de Barbar benzetmenize ve görüşlerinize saygım çerçevesinde sizden birşey rica ediyorum. Bir an kendinizi o durumun içinde hissetmeye çalışın. Bu şekilde hissetmenize yardımcı olacak video linkini aşağıya koydum.

http://www.youtube.com/watch?v=2hmhj...arch=bursaspor

Bu videoda en basit örneğiyle, özellikle polislerden yediği jop acısını hissetmeden aldırış etmeden yere yatıp kapaklanan bir taraftar var. Sadece aklında Bursaspor'un düşmesi var ve o şoku, o acıyı yaşıyor. Polislerin jop acısı Bursaspor'un düşmesinin verdiği acı yanında devede kulak kalıyor.

Bunun yanında o durum şöyle de anlatılabilir. Yani Bursaspor'u Sakarya'da gördüğünüz durumlara getiren unsurların perde arkası... Bursaspor taraftarının hiç suçu yok. Bursaspor futbolcularının o dönemde sezon boyunca yan gelip yatmaları ve son 5 maçta ölümüne oynamaları, bütün sezon boyunca binlerce taraftarın deplasmana gitmelerinin yanında Bursaspor futbolcularının deplasmanda bir tek Kocaeli deplasmanında kazanmaları ve BJK nın düşme potasında olan Sebat ve Rize'ye son haftalarda maç kaybetmeleri, Rize'nin Sebat karşısında maç kaybetmesi, taraftarı çileden çıkarmıştır. Taraftarı çileden çıkaran özellikle o dönemdeki Bursaspor futbolcularıdır. Tüm sezon boyunca paralarını eksiksiz almaları fakat tüm sezon boyunca son 5 maç hariç ruhsuz ruhsuz oynamaları taraftarı deli etmiştir. Tüm sezon boyunca taraftarın muhteşem desteği arkasında futbolcuların motive olmayıp ruhsuz oynamaları taraftarı çileden çıkarmış, taraftarın çileden çıktığı maçlarda 90 dakika sonunda futbolculara küfür bile edilmiştir. O sezon, George Hagi'nin sezon başında gelip birinci devreye kadar kalamadan istifa edip gittiği o sezon tam bir kabustu ve beklenen oldu Bursaspor küme düştü.