Originally Posted by
zeck17
Fenerbahçe'nin salonu iyi güzel de pek dolmuyor herhalde ve o salonda atmosfer diye bir şey de olamaz mimarisi tamamen hata
Yabancılar hakkında fesih ile bir haber var mı yoksa ben mi görmedim şimdiye kadar ve o sözleşmeler baya büyük bedeller var
Bu arada Joey Dorsey'in devre arası gelmemesinin sebebi ne onu da açıklarsanız bir
Bildiğim kadarıyla basketbolda 3+2 yabancı olabilir 12de
Fesih haberi olmasına gerek yok. Basketbolda KAP gibi zorunluluk olmadığı için basına haber verilmeyebiliyor. Gerçi Andersen ayrılıyor haberlerini gördüğümü hatırlıyorum.
Fenerbahçe'nin salonunun dolduğu maçlar oldu. Barcelona maçında bile havlu atılmasına rağmen ciddi bir kalabalık vardı. İstenmeyen sonuçlar ciddi tepki doğurdu. Salonun doldurulmasında hiç bir sıkıntı yok. Seyirci takıma küstürüldü, o yüzden gelmemeye başladılar sezonun 2. yarısında.
Açılışına bile gittim. Bir çok maça gittim. Mimarisinden yana sıkıntı yok. Hatta ses Sinan Erdem gibi kaçmıyor. Yankı ile geri dönüyor. Abdi İpekçi'den daha yoğun çıkıyor. Sadece GFB bağırırken bile tüm salon bağırıyormuş gibi geliyordu. Salon mimarisinden hiçbir sıkıntı yok. Aksine çok iyi durumda. Konulan ses sistemi de Avrupa'da hiçbir salonda yok, çok net söyleyebiliyorum.
NBA salonunlarından hiçbir farkı yok. NBA salonları baz alınarak ABD'de mimari çizimleri yapıldı zaten.
3+2+1 kural. Sezon içinde toplam 8 oyuncu ile sözleşme imzalanabilir toplamda (lisans bildirimi). 7. ve 8. oyuncular Euroleague'de oynayabilirler sadece.
Olympiakos ile geçen sezon başı görüşüldü ama oyuncu ile kavga etmek noktasına kadar gelip satmadı Fenerbahçe'ye. Ayrılmak istedi Dorsey. Olympiakos fesih sözleşmesine Euroleague'de oynayan bir takıma transfer olamaz maddesi koydurttu. Dolayısı ile sezonu tamamlamak zorundaydık. Gaziantep'e transferini de menajeri ile konuşarak Kemal Dinçer ayarlamış zaten.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı