Çok iyi gidiyoruz , taktiği beğendim hocam ; Gökhan Töre nasıl oynuyor 4 maçta 1 gol kaç asist ?
Başarılar , takipteyim hocam.
Çok iyi gidiyoruz , taktiği beğendim hocam ; Gökhan Töre nasıl oynuyor 4 maçta 1 gol kaç asist ?
Başarılar , takipteyim hocam.
Gidişat çok çok iiyi oyuncuların katkıları da harika Fener'de kopmuş , ŞL banko bu yıl
Galatasaray ezmiş bizi , bu kadroyla normaldirİBB'ye karşı da şansımız tutmuyo zaten.. Kasımpaşa maçında 90+2'deki penaltı pozisyonundaki hislerini öğrenebilirmiyiz
![]()
Aynen hocam şimdilik iyi gidiyoruz , zaten hedefimizde Ş.L'ye kalmaktı , son güncellemelerle birlikte Fernandes'te düzelmiş iyi oynuyor baya asistler , goller falan adam takımın Maestro'su nede olsa
Fener zar zor maç kazanıyor ya koptular ilk haftalardan
GS maçında baya ezildik ama maçı da alabilirdik ona rağmen , Zaten Gs'yi yenmek çok zordu oyunda birde Sneijder geldi üstüne her yerden çakıyor herif
İbb'yi çözemedim valla adamlar ezdi geçti bizi , son maçı sorma hocam ya sinirden Toramanın kariyerini biterecektim valla , yenildiğimiz 2 maçta kırmızı gördü onun yüzünden gitti maçlar yetmedi paşa maçında da son dk.'de öküz gibi indirdi adamı![]()
yine de iyi başlamışsın olur ara sıra hezimetlermustafa da coşmuş
Kilo - boy gerçekte de oyunda da çok etkiler , 1,80 boyu olan bir oyuncunun ideal kilo 69-70-71
ideal dir , hatta en son Brezilya - Meksika mini dünya kupası maçını izlerken spiker Neymar için şunu söyle , Neymar , Barça için sağlık kontolünden geçtikten sonra 2-3 kilo alması gerektiğini söylemişler daha iyi pas yapması içinmiş , gökhan töre'yi milli maçlar hariç hiç izlemedim oyunda baktığın zaman boyuna göre sırıtan bir vucut yapısı var , bide satın alma opsiyonu var mı ? herşeye rağmen ilerisi için bulunmaz hint kumaşı oluyor neticede yerli.
Yani gerçekte çok etkili tabi de , sonuçta oyun da ne derece etklili olur onu bilmiyordum demek ki varmış bi etkisi , ama gerçekte de öyle zaten boyuna göre fazla kilolu , satın alma opsiyonu var 13 milyon euro , yabancı sayısı düştüğü için çok önemli bir oyuncu düşüncem seneye 1 sene daha kiralayıp opsiyonu düşürmek . ( Bu ara da neymar olayı falan çok ilginçmiş adamlar bilimsel çalışıyor valla aklıma gelmezdi kilo ile pas orantısı .)
Last edited by benzema35 : 22.Haziran.2013 at 01:18
sen akhisar ve sivas ı ezmişsin bursa da seni![]()
ligde işler çok iyi ama bursa kötü olmuş . S
zorlu maçlarda özellikle deplasmanda ortasahayı bol tut ve kotrollü oynayı seç bi dene derim![]()
gökhan ve mustafa nın iyi top taşıması lazım forvette
almeida ya yaramış taktik![]()
Veysel sarıyı almanı öneririm çoğu mevkide oynuyor![]()