Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 191 sonuç

Konu: 2013 FIFA U-20 Dünya Kupası - Türkiye

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Golü yedi hakem.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Maç çok sıkıcı.Konfederasyon kupası maçı baslasın degistiricem direk.

Turnuvanın en sıkıcı maçını milli takımımız oynadı resmen ilk yarıya göre.
    Last edited by attirson : 22.Haziran.2013 at 22:47

Nesil
    2007
    Yer
    34

16 numaralı oyuncumuzu beğendim, iyi pres yapıyor, oyun içinde sürekli ve oyun görüşü de iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kerim frei cok etkisiz. A milli seviyesinde biri icin fazla silikti mac boyu. oyunumuzu pek begenmedim, herkes kafasina gore oynuyor. dakikalar ilerledikce disiplin daha da kayboluyor. eslesecegimiz grup ispanyanin grubuymus. gruptan ciksak bile sonraki tur bu haliyle zor.

Komple takım olarak çok etkisiziz, El Salvador karşısında bile pozisyon üretmekte topu ayağımızda tutmakta zorlanıyoruz. En büyük yıldızlarımız bile yokları oynuyor(Hakan, Salih, Kerim). Milli takım hayal kırıklığı yarattı bende..
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

salih in asisti güzeldi 2-0 gol cenk

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cenk yazdı, müthiş bir gol. Bizim takımda Cenk ile Salih olmuş oyuncular bence

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

1.Gol : Salih Asist : Cenk

2.Gol : Cenk Asist : Salih

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Bu arada U-20 A Takım'dan daha iyi oynuyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Cenk 3.golde bencillik yaptı sanki. İçeri çıkarsa kaç oyuncumuz vardı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Salih'in asisti çok iyiydi,Cenk te iş var gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

4,662 seyirci. Amatördeki Zonguldak bile 2-3 katı seyirciye oynuyor... Komik gerçekten...

Bizim forvet İbo'da pek iş yok gibi.. Ne top tutabiliyor ne şut atabiliyor :S

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hakem bir de penaltımzı yedi. Atabey Çiçek'i almadı, ben o çocuğu çok merak ediyorum. Cenk çok iyiymiş gerçekten. skor çok iyi ama maçta çok ta etkili değildik, daha iyi futbol bekliyordum. Kadroya bakınca gerçekten çok iyi futbolcularımız var ama klasik takım olamama altyapıdan başlıyor malesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tebrik ediyorum takımımızı... İlk maçta 3-0 gibi net bir skorla kazanmak ve lider olmak güzel oldu... 4-5 olabilirdi skor verilmeyen penaltı, ofsayt diye sayılmayan nizami golümüz ve cenkin iyi çıkaramadığı bir pas gol olsa yine daha farklı bir skor olurdu. Ancak ilk maçta oyunda skorda oldukça iyiydi. Güzel futbol oynamadık belki ama ilk maçta bu takımdan daha fazlasını beklemek biraz hayal olurdu. Sonuçta bir İspanya felan değiliz biz. En azından kazanmasını savunma yapmasını A takımdan daha iyi biliyorlar...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bugunkü Antalya maçlarına gittim Allahım kafa filan kalmadı nedir bu Araplar böyle Irak ve Mısır'lılar korna megafon darbuka davul zil çan ne halt varsa getirmisler yıktılar ortalıgı. Mısır'lılar kendi maçları bitti bu sefer Irak'lılarla birleştiler iyi kafamız gitti. Şili taraftarına bayıldım Güney Amerikalılar başka harbiden kızlara da parantez.

Maçlara gelelim İngiltere'de Barkley'den şov bekliyordum ben vasatın üstüne cıkamadı maç boyunca Irak'a ise helal olsun hem rakip İngiltere hem 2-0 geridesin ama hiç bırakmadılar maçı.Birde 11 numara vardı eleman maçta 4 kere rövasata vurdu ama hepsi kendi yarı sahasında Irak tribünleri bu gereksiz rövasatalarla yıkıldı ayrı mesele.

Meksika - Yunanistan Maçında Meksika Beni Hayal Kırıklığına Uğrattı

Adeta Sahada Ruh Gibi Gezip Dolaşan Bir Takım Havasına Bürünmüş Adamlar Maçlar Bitse de Gidelim Edasında Oynadılar...

Yunanistan'ın Oyununu Bu Maçla Değerlendirmek Yanlış Olur İsteksiz Bir Takıma Karşı Adamlar Dinamik ve Abileri Gibi Savunmayı Sağlama Alıp Oynaması Onlarda Bir Ekol Oluşturmuş...

Eğer Maçlar Böyle Oynanmaya Devam Ederse Seyirciler Haklı O Maça Kimse İlgi Göstermez Turnuva Çok Sönük Geçiyor

G.Antep'teki Seyircilere de Helal Olsun Adamlar 1500-2000 Kişiyle Bu Sıkıcı Maçı İzlediler Ben Olsam... (30 Lirama Yazık)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu Portekizin sol kanadinda oynayan cocukta is var. Ronaldo abisine ozenip fizik yaparsa cok is yapar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bruma'mis adi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

maçı hangi kanalda izliyorsunuz ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trtspor...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yanı başımızda şöylesine zevkli bir turnuva oynanıyor ve biz FUTBOLSEVER TÜRKLER, maçları yerinde takip etmekten aciziz. Bana göre Konfederasyon kadar zevkli maçlar oynanıyor. Tunustan sonra 2. en az seyircili turnuva olmaya aday olmuşuz. Hayırlı olsun...

U20'de hayal kırıklığı

U20 Dünya Kupası'nda Türkiye, seyirci ortalaması bakımından 1977 Tunus'tan sonra en az seyircili kupa olmaya aday.
    Türkiye'de gerçekleştirilen FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası, şimdiye dek organizasyon bakımından tam not alırken, stada gelen seyirciler açısından ise hayal kırıklığı yaşanıyor.
    Türkiye'de 7 şehirde gerçekleştirilen organizasyonda bugüne dek 12 maç oynanırken, bu karşılaşmaları toplam 57 bin 936 biletli seyirci izledi. 2013 Türkiye, maç başına 4 bin 828 seyirci ile 1977 Tunus'tan sonra kupalar tarihinin en az seyircili organizasyonu olmaya aday görünüyor. Tunus'ta gerçekleştirilen ilk FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nı toplam 22 bin seyirci izlemiş ve maç başına 786 seyirci ortalaması yakalanmıştı.

SON ŞAMPİYONA ORTALAMASI 25 BİN
    Kolombiya'da 2011 yılında gerçekleştirilen son şampiyona, 1 milyon 309 bin 929 kişiyle en fazla seyirci çeken organizasyon oldu. Son şampiyona, maç başına 25 bin 191 seyirciyi tribünlere çekti. Öte yandan, 1983 Meksika, maç başına ortalama seyirci bakımından ilk sırada yer aldı. Meksika'da 32 maçın oynandığı turnuvayı 1 milyon 155 bin 160 seyirci izlerken, maç başına ortalama 36 bin 99 olarak gerçekleşti.

GOL ORTALAMASI YÜKSEK
    Seyirci ortalamasının düşük olduğu Türkiye'de maç başına gol ortalaması ise oldukça yüksek durumda. Bugüne dek oynanan 12 maçta toplam 38 gol atılırken, maç başına 3,17 gol ortalaması tutturuldu. Bu oran, maç başına 3,28 gol atılan 1995 Katar'dan sonraki en yüksek ortalama oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

İzmir vb. şehirlerede turnuva verilmeliydi. Kesinlikle 2-3 maç izlemeyi istediğim bir turnuvadı fakat mahrum kaldık. Birde normal sezonlarda 1 liralık maç bileti ile dolmayan yerlere de maç verildi. Bilet fiyatları hakkında bir bilgim yok.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Adana-İzmir-Ankara bu turnuvada olsa her şey çok farklı olurdu seyirci konusunda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bildiğin Akp yandaşlarının şehirlerine verildi maçlar. Rize ve Kayseri'nin başka açıklaması olamaz çünkü. Kayseri'de o stadın bir kere dolduğunu görmedim daha.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bildiğin Akp yandaşlarının şehirlerine verildi maçlar. Rize ve Kayseri'nin başka açıklaması olamaz çünkü. Kayseri'de o stadın bir kere dolduğunu görmedim daha.
    Bir kaç sene öncesinde haber sitelerinde yazılıyordu. Kayserispor sahaya taraftar çekmek için bileti 1 lira yapıp üzerine kurabiye veriyordu. Oralar bu turnuvayı vermeleri gerçekten yazık.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kayseri'yi anladım tamam stad kapasitesi büyük ama Rize nedir yahu ? Rize'ye vereceğine Ankara'ya ver,ülkede Dünya Kupası oluyor,başkentimizde maç yok,hayrına finali Ankara'ya verselerdi ancak İstanbul'da 52,695 kişilik stadımızda yarısı bile dolmayacak şekilde bir final izleyeceğiz.Belki final diye gidip izleyen olur ancak tamamen rezillik İstanbul'da ki maçlar.

Umarım bir daha Türkiye'ye büyük organizasyon vermezler,rezil olmaktan başka işe yaramıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Olası bir Dünya Kupası adaylığımız için çok kötü bir referans. Demirören 2026 ya da 2030 DK adayı olabiliriz demişti. Sadece hayal bizim için. Eminim şu Konfederasyon kupası bizim ülkede olsa yine dolmaz o stadlar. Bu turnuva FIFa nezdinde Konfederasyon Kupası'ndan daha büyük. Dünya Kupası organizasyonundan sonraki en büyük 2. FIFA organizasyonu olarak kabul görüyor. Aslında çok çok önemli bir turnuva bu. Kimse farkında değil. Bizdeki mantık çoluk çocuğun oynadığı turnuva şeklinde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mitinge otobüs otobüs insan taşıyacağına bu maçlara olan ilgiyi arttırmaya çalış daha yararlı olursun.Aile indirimi falan yap,belli yaş çocuklara ücretsiz yap,her yere Türkçe Olimpiyatları'nın afişlerini,posterlerini asıyorsun,bununkini de yap.İlanlar dağıt,ne bileyim okullara temsilciler gönder,maçların yapılacağı şehirlerde 1 hafta önceden festival tarzı bir şey yap,insanların ilgisini çeksin,stadlar dolsun.Bu dediklerim en az 2-3 ay önceden hazırlanıp yapılmalıydı.Geçti borun pazarı sür eşeği Niğde'ye,artık 6-7 bin seyirci ortalaması ile rezil oluruz Dünya'ya,işte Dünya'ya Gezi Parkı ile değil bu turnuva ile rezil olacağız,Akdeniz Oyunları başlamadan önce çıkan doping skandalıyla,açılış töreninde bomboş olan tribünlerle rezil oluyoruz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yalnız maçlarda dikkat ettigim şey tamam bol gollü geciyor ama tempolu geçmiyor benim izlenimim böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@europeanconquer

Türkiye'de futbol sevilmiyor, yani Futbol severek insan sayısı, futbol taraftarı kimliği altındaki insanların 3'te 1'i kadar etmez. Ben Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın çok kötü geçen sezonlarda boş tribünlere oynadığını gördüm. Her şey başarı endeksli, bir ortamda başarı ve heyecan varsa ilgi görüyor, sadece bundan nemalanmak ve haz almak arzu. Senin Ümit Milli takımının şuan ne durumda olduğunu son senelerde neler yaptığını bilen futbol taraftarı ne kadardır ki U20 maçlarına taraftar gelsin : ) Böyle bir futbol ülkesinde fazlasını beklemek zaten abeste iştigal.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri