1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Dış borç dediniz yazdım...

Onu da geçtim,tüm örnekleriyle yazıp size bir şey sordum. Gerçek anlamda protesto edenleri herkes biliyor ve onlara yapılan zulmü ya da aşırı güç kullanımının yanlış olduğunu kabul etmemek hata olur. Zaten açığa almalar da başladı sanırım... Fakat ortalıktaki bilgi kirliliğine sebep olan ve dış basına servis edilen sahte video,fotoğraf ve haberleri üretenlere ne olacak ? Bu kişilerin amacı ne olabilir ? Bunlara sessiz kalmak mı vatanseverlik?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post

Onu da geçtim,tüm örnekleriyle yazıp size bir şey sordum. Gerçek anlamda protesto edenleri herkes biliyor ve onlara yapılan zulmü ya da aşırı güç kullanımının yanlış olduğunu kabul etmemek hata olur. Zaten açığa almalar da başladı sanırım... Fakat ortalıktaki bilgi kirliliğine sebep olan ve dış basına servis edilen sahte video,fotoğraf ve haberleri üretenlere ne olacak ? Bu kişilerin amacı ne olabilir ? Bunlara sessiz kalmak mı vatanseverlik?

Olayın özeti

@petrol_fb12 isimli kullanıcı muhatabım değildir...
    Aslında cok güzel cevaplar vardı.Lakin bu forumun kuralları var uymak lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4 kisi öldü hocam 4 can gitti. boyle "polisin asiri guc kullandigini kabul etmemek hata olur" gibilerinden laf olsun diye yazilan bir mesaj yerine "aradaki provokatorler disinda masum insanlara da polis vahseti oldu ve buna sebep malum kisidir" de biz de senin samimiyetinden suphe etmeyelim o zaman.

Kimsenin yalan haber paylasanlara bayildigi falan yok aferim kocum ne guzel yalan atiyor dedigi de yok. Yalana dolana alkis tutanlarin kim oldugunu cok iyi biliyoruz. Merak etme sen.

Mesaj Yetkileri