-
23.Haziran.2013, 03:16
@nannar
Sana göre bozuk Türkçe'li bikinili bayan olabilir, bana göre boyun eğmeyen, hakkını sonuna kadar arayan, başını kuma görmeyen biri olarak gözükür. Galeyana getirici mesaj, fotoğraflar ve sahte videolar diyorsun ama sana şunu demeliyim ki bu ne yazık ki bana sökmez. Çünkü ben akaretlerde oturan bir Beşiktaş semti sakiniyim. 20 günü aşan olayların tamamı ile içerisinde olan biriyim. Bu forumda, bu konu içerisinde nadir mesaj yazmışımdır.
Ha madem sahte videolar, fotoğraflardan kasıt şu Tayyip Erdoğan'ın 14 Haziran'da camide içki içilen görüntüler var bu tarihte yayınlayacağız demesi ise haklısın ( ironi ) ha diğer türlü halk galeyana Taksim'e sözde hakkını aramaya çıkıyor diyorsan söyleyecek çok şeyim var.
Öncelikle hiç bir parti üyesi değilim onu belirteyim benim mesajlarımı ona göre değerlendir. Sadece bugün için konuşacağım. Herkes gibi 7'de Taksim'e ulaştım bugün. Yolda yürürken millete bakmayı es geçmedim. Türk bayrağını kapan gelmiş genci de var yaşlısı da. Türk bayrağı dışında bir tane başka bir parti, örgüt flaması yok. Bunları geçtim millet gaz maskesini, kasketini almadan gelmiş. Yoldan geçerken her ara sokağın başında 30 40 kişilik çevikr ya toma ya akrepler ile kapatılmış. Ama müdahale yok Gümüşsuyu taraflarında. Neyse Taksim'e ulaştık daha lafı uzatmıyorum saat 8 suları.
Polis başladı '' Basın açıklamanızı yaptınız, halka açık bir alanı işgal ediyorsunuz eğer burayı terketmezseniz müdahale yapacağız. '' Kulaklarıma inanamadım desem yeridir. Basın diyor arkadaş, basın. Hangi basın acaba ? Penguen belgeseli yayınlayan basına mı açıklama yapılmış ? Bir tane basın yoktu bu yandaşlardan hepsi polisin arkasına sotelenmiş. Zaten olayları an ve an yayınlamakla görevli kuruluşlara da dünya üzerinde görülmeyen cezalara verilerek yıldırılmaya çalışılıyor. 2. cümle '' HALK '' bak halk dedi. Taksim göbeğinden İstiklal tünele kadar uzayan kişiler topluluğu halk değil mi ? Ora halka açık bir alanmış ve biz işgal ediyormuşuz. Eee arkadaşım ben halkım zaten oradaki insanlarla benim durduğum alanı ben işgal ederim tabi.
Sonrası kaçınılmaz tabi. Tomalar hareketlenir, biber gazı başlar. Bu seferki gaz farklıydı ama göz yaşartmıyor sadece boğazını tetikliyordu. İstiklal Galatasaray'a kadar kovalandık. Allahtan oraları adımız gibi biliyoruz da polisle karşılaşmıyoruz. Ne maskemiz var ne bir şey. Ona rağmen oradaki halk onca müdahaleye rağmen lütfen polise taş vb şeyler atmayın diye uyarıyor. Düşünsene sana gaz ve tomalar su atıyor yanındakiler seni uyarıyor lütfen taş vb. atmayın diye. Bu kadar duyarlılığa sahip insan mı terörist ? Tabi biber gazı ve tomalar bir yere kadar plastik mermiler başlıyor. Ne savaşı bu arkadaş ?
Neyse lafı fazla uzatmayacağım. Ortalıkta bir şeyler dönüyor yaftası içine girmeyelim. Bu direniş 20. gününü aştı. Hükümet düşsün vs vs işlerine girmiyorum, ama bu hükümetin özür dilemesi gereken bir kesimi var ülkede. Ötekileştirdikleri, kendi seçmenlerine bizim gücümüz bu diye bütün polis teşkilatının ve jandarmanın sınırlarını zorlayarak şiddet uygulattığı.
Ha bu arada bir ülkenin iyi gidişatı dış borca göre hesaplanmaz, hele hele ABD, Fransa, Almanya gibi ülkelerin borcu bakın daha fazla bizimki az diye şirin göstermeyin. Bu adamlar eğitim, bilim, sanat, spor, tıp vb gibi alanlarda master yapmış ülkeler. Bizim ülke hala camide içki içtiler, seks yaptılar yalanları iyi uyutuluyor. Bir ülkenin refah düzeyi kişi başına düşen milli gelir ile ölçülür. Kağıt üzerinde herkes mutlu gözükürken gerçekte olan biteni kafası biraz çalışan herkes gözüküyor. 22 miyar dolarlık havalimanı projemiz var deyip, %90 bu havalimanını kullanmayacağı halde deliler gibi alkışlıyor ya ha o kesimin anlama kapasitesi yetmez. Onlar hep mutludur, sebebsizce
.
Mesaj Yetkileri