oyunu buradaki çoğu arkadaştan daha kısa süredir oynuyorum (yaklaşık 15 gün) ama yetti..
nasıl taktik kullanırsanız kullanın oyunun belli başlı mantık hataları var ama delirdim artık ki buraya yazma gereği duydum..
1.) ya şu uzaktan şut çeker özelliği bulunan oyuncuların her topu ayağına alışında şut çekmesinden bıktım.. shaqiri ile oynamış olan arkadaşlar varsa ne demek istediğimi anlayacaklardır
2.) her maç direkten dönen toplarımdan bıktım artık.. ya bu kadar saçma direkten dönen top olamaz ya.. boş kale direkten dönüyor, korner kafa vuruşu direkten dönüyor hadi bunları anladım da neredeyse her maç orta açan adamların topunun direkten dönmesini anlayamadım.
3.) uzaktan şutla alakalı yine.. benim takım her maç 10 tane uzaktan şut deniyor ama rakip benden güçlü olsun olmasın en uygun pozisyona kadar paslaşıyor ve sonucunda ya gol atıyor ya da korner.. ya bir kerede siz uzaktan saçma sapan bir şut deneyin yaw..
sakatlık problemleri hadi neyse fm 2007 miydi neydi ondan daha iyi durumda
ama bu uzaktan şut çekme problemi bütün hevesimi kaçırdı.. çözümü olan varsa can kulağıyla dinliyorum
ilaveten defansta kaptırılan saçma sapan toplara veya pas hatalarına değinmedim bile.. çünkü şu uzaktan şut problemini çözsem yeter..
birazda derdimi anlatmak için görsel koyayım
23 şut - 4 kaleyi bulan takım bayernmaçı kaybettik dahası var
(rakibin 2 şutla 2 gol bulmasına değinmiyorum bakın amacım farklı
)
4 direkten dönen top+ shaqirinin klasik performansı
6 tane dönen maçım vardı ama o an screen almadığım için şimdi maç raporuna bakamıyorum
paul pogba show.. alıştık artık reyizin bu tür hareketlerine
takım halinde enfes bir performans.. ceza alanına girebilsek golü yazıcazda uzaktan vurmak varken kim uğraşır ceza alanına girmekle
![]()