1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"bu videoda görülebildiği üzere vatanını, milletini terörist(!!)lerden koruyan, toplumun huzuru için elinden geleni yapan, sürekli tahrik edildiği halde kesinlikle sert müdahalede bulunmayan, sevecen, yardımsever polisimizin mücadelesidir. ayrıca emir kuludur ve ekmek parasının peşindedir. (bkz: stv'nin gezi parkı eylemlerine bakışı)

''polise talimatı ben verdim'' ve ''değerli türk polisi ankara sizinle gurur duyuyor'' diyen iki kişi vardı. nerede onlar ?"

http://www.milliyet.tv/video-izle/Po...ZMOvBv7Gl.html

polis destan yazdı dedi bugün RTE. bir yerlerimle gülüyorum da söylemeyeyim simdi.. insanlık sucu isleniyor. 3 tane masum genç insanlık dışı bir muamele, bir işkence görüyor ama başbakan cıkıp hala polisimize mermi sıktılar, camide icki ictiler gibi yalanlar söylüyor. yalanlığı kanıtlanmış bu iddiaları adam gercekmis gibi anlatıyor ve buna inananlarda oluyor. gercekten trajikomik.
    Last edited by Nocna Mora : 24.Haziran.2013 at 13:37 Reason: ""
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri