bugun fenerbahçeninki aciklanmicak ekran baslarinda bosuna beklemeyin besiktasin ki aciklancak ceza vs varmi diye![]()
bugun fenerbahçeninki aciklanmicak ekran baslarinda bosuna beklemeyin besiktasin ki aciklancak ceza vs varmi diye![]()
Millet sevgilisinden mesaj bekler, biz UEFA kararını bekliyoruz! Hadi artık, açıklayın şunu!
http://www.uefa.com/index.html
Guardiola'yı görmekten sıkıldım artık. Hadi ama! f5 yapmaktan parmağım çürüdü.
Beni bütün gün eve hapsettin BeşiktaşDenize gidecektim ama bütün gün oturmak zorunda kaldım evde.
FM Gazetesi
Once kuluplere fakslanmazmi ceza ? UEFA sitesini bosuna beklemeyin derim
Aynen,UEFA'nın sitesi yerine kulüplerin sitesine bakın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tamam, dediğiniz olsun. Resmi siteyi de açtık, bekliyoruz.
#direnmeUEFA
Borsada kapandi, kararlar yakindir.
Yaprak kımıldamıyor hâlâ.f5 yapmaktan böyle olacak en son:
![]()
https://twitter.com/AJTurkeyNews/sta...79557556916230
Böyle bir şey var.
Düzeltme : Hesap fake çıktı diyorlar.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Av. Nail Gonenli @nailgonenli
UEFA Disiplin Kurulu lehimize karar verirse Disiplin mufettisi, aleyhimize karar verirse bizler dosyayi Tahkim'e goturecegiz.
---------------------------------------------
Hoca ve futbolcular da devre arası gelir artık.
Ödevini yapmayı unutan öğrenci gibisin UEFA
FM Gazetesi
Hadi lan artık UEFA, açıkla şu kararı be!
![]()
Beşiktaş'ın Biliç harekatından sonra olumlu bekliyorum.
Kararlar kulüplere bildirilmiş,UEFA'da yarın sabah açıklayacakmış diyorlar,ne kadar doğru bilemeyeceğim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
UEFA yarın duyuracakmış kulüplere tebliğ edildiği yazıyordu bir sitede...
Ygs sonucunu böyle beklemedik be.![]()
Açıklasınlar da hayırlı ile sonuçlanır.
Halen acikliyamadilar
Bizde herseyin kokusunu alan baska bir yere bakacagiz
BORSA
Ilk 1-2 saat herseyi aciklar bana gore.
Benim de icim iyice rahatladi. Gece yarisi olmadan uefa'dan haber geldi kuluplerebama kamuoyuna sabah aciklanacagi soylendi. Hir gece operasyonuyla da bilic bitirildi. Bence bu isle ilgili bir sikintimiz kalmadi.
Kapada bildirildi Bilic
Gece haber verilecek dendi kuluplere, Besiktas gece Bilic haberleri cikti. Besiktasda sikinti yok gibi
Yaa Beşiktaş ta ne sıkıntı olacak. Adama gülerler İbb maçında şike yaptın deyince. Zor gücele kazanılmış maç.
Sabaha karşı 4'te yattım, ara ara uyanarak, bölük börçük 10'a kadar uyudum. Gözler oldu rakun gibi. Ocağın sönsün UEFA, resmen bu duruma soktun bizi!![]()
![]()
Biz burayi beklerken
Bugun Italyada
Tribun Dergi @tribundergi 10 dk
SON DAKIKA - Italyan Mali Polisi, para aklama ve vergilerle alakali olarak 41 kulubun evraklarina bu sabah baskinla el koydu.
41 Italyan kulubu icinde 18 Serie A takiminin tamami yer aliyor.
Hala bekliyoruz yok mu bir haber ?![]()
Canım FEDA olsun sana !
En sıkıcı şey şu bekleme işi=)
İnanılmaz bilgi kirliliği var, en son dedikodu FB 2 yıl men, yöneticilere men, BJK 1 yıl men ama ertelendiği şeklinde.
Bir de iki gündür bazı kişiler Uefa Yargıtay'ı beklemeli bu nasıl saçmalık diyor, aynı kişiler TFF bizi akladı diyenler ki TFF kişileri ve kurumları ayırmak gibi bir saçmalık yaptığı için sözde akladı. TFF niye Yargıtay'ı beklemedi diyen yok ama..
Bu kararın açıklanması, bugün akşam üzeri 6'yı 7'yi bulur. Hem FB'nin hem BJK'nin cezaları birlikte açıklanacaktır.