Bu arada beşiktaş'tan haber yok mu ya , bütçe hiç yok ama yine de 1-2 transfer yok mu ?
Şuan kadrom bu şekilde eğer daha iyilerini bulabilrsem Alves ve Topal ile yolları ayırıcaz ,
Giden oyuncular da şu şekilde Kadlec 6,25 Meireles 10,50 Mn Euro
Muhtemel gidecekler G.Gönül ,M.Topal , Bruno Alves
Kadro çok iyi , bruno'nun yerine ömer toprak veya serdar taşçı 10 numara transferler olur .
Kadlec ucuza gitmişAleves'i de iyi fiyata satabilrisin,Topalı da en az 10'a satmalısın.
![]()
@kaanb Güldürdün![]()
![]()
![]()
O stoperler bize gelmez kardeşim be
Son mağlubiyetler takımdaki oyuncuların değerini oldukça düşürdü , Kadlec devre arasında gitse 10 'dan aşağı gitmezdi Bruno Alves zor satılır gibi eğer istediğim fiyat gelmezse satmam ama topal'ı en az 10 'a satarım onun yerine aklımda biri var
Hahahah çok iyiydi![]()
reyiz arada burada kazanabileceğim herşeyi kazandım gitmek istiyorum diyor ama hemen ikna oluyor![]()
BU SENE İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜM KADRO ARKADAŞLAR AMRABATIN YERİNEDE BİR TRANSFER OLABİLİR
![]()
stoper ve ön libero'ya yabancı alsan bile 1 yabancı hakkın kalıyor. onuda sol bekte kullanabilirsin bence
ahaha son capse çok güldümfenerin transferleri çok iyi facunda mükemmel bir futbolcu gerçekten bi fierro olur alparslan ve g.ramirez de olağanüstü olmuş
mükemmel transferler yapıyor halil hocam
şu fener gs kapışması nı kaçırmışım dizi izliyodum püh be![]()
aykut demir'i alan olmadıysa al bence. serdar aziz diyecemde ona verecek 10-15m € yoktur herhalde![]()
niye durdunuz![]()
Galatasaray Kulübünün Akşam Saatlerinde KAP'a Gönderdiği Açıklamada '' Gaziantepspor Futbolcusu Kemal Tokak'ın Transferi İçin Kulübüyle Ve oyuncuyla Görüşmelere Başlanmıştır '' Açıklamalarına Yer Verildi, Edinilen Bilgiye Göre Kulübe 1,1 Milyon € oyuncuya ise yıllık 275,000 Bin € verilecek.
MUHAMMED DEMİR GALATASARAY'DA
Galatasaray Muhammed Demir İçin Gaziantep Kulübüyle 7,5 Milyon € karşılığında Anlaşmaya vardı,Oyuncuya Yıllık 800.000 Bin € Verilecek.