UEFA faks yollamiyorsa ben onlara yollicam simdi.
Nedir bu bilgi kirliligi bi aydinlatin insanlari, bekleyis dahada cok gerecek herkesi.
UEFA faks yollamiyorsa ben onlara yollicam simdi.
Nedir bu bilgi kirliligi bi aydinlatin insanlari, bekleyis dahada cok gerecek herkesi.
bakın bu hiç uyumayan arkadaşlar bugün sabah 6-7 ye kadar daha dayanın, sonra bi yatın uyandığınızda açıklanmış olur. Kafanız yorulmaz hiç yoktan.
Adamlar resmen dalga geçiyor ya! Hatta bizimkiler de, bu işi matrağa vurdu iyice.
![]()
İnşallah şu yönetimden kurtuluruz, artık son çırpınşları. Uefa da cezayı verdiğinde orada durmalarının da hiçbir anlamı/yolu yok.
Son dakika Turgay Demir : "Beşiktaş'a 1 yıl men"
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
SON DAKİKA - Beşiktaş, Avrupa Kupalarından 1 YIL MEN cezası aldı.
Turgay Demir diye birisi Beşiktaş 1 yıl men aldı demiş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
3 yıl da bizd
buda adali ve havutcuya cikan karar
![]()
[YOUTUBE="mkryNX5GrSk"]Turgay Demir[/YOUTUBE]
Canlı yayında söylemiş.
Serdal Adalı veya Tayfur Havutçu'ya ceza vermedikleri halde neden Beşiktaş'a ceza verdiler anlayamadım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tribun Dergi @tribundergi 2 dk
SON DAKİKA - Beşiktaş, Avrupa Kupalarından 1 YIL MEN cezası aldı.
Tribun Dergi @tribundergi 36 sn
Beşiktaş JK'da şahıslar ceza almadı.
Şahıslara ceza yoksa, 1 yıl nasıl ceza veriliyor? 1 yıl da ertelemeli olsun bari! UEFA gibi sizin ben! Hay aksi ya, lanet olsun böyle işe!![]()
Beşiktaş yediyse 1 yılı bizde 2'yi yemişizdir geçmiş olsun
Ertelenir beyler rahat olun.
Steaua Bükreş'e 5 yıl denetim ile ceza gelmemiş.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Birisi bana cezayı neden yediğimizi açıklayabilir mi ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
UEFA SERDAL ADALI VE TAYFUR HAVUTCU'YA CEZA VERMEDİ. YENİDEN İNCİLEME İÇİN İLAVE RAPOR İSTEDİ...
Deniyor.Onların ceza almadıkları kesin değil,ancak Beşiktaş'a ceza verip Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu için yeniden inceleme istenmesi saçma olmuş.
Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'ya ceza gelmediğinden dolayı tahkimden döner o karar bence. Soruşturma tamamlanana dek ceza verilmesi hukuki olmaz.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
A Haber Son dakika : 25 Sayfalık fax gitmiş Beşiktaş'a şike girişiminden ceza alınmış sadece.
Fenerbahçe ne olacak acaba...
Football is simple,but Football Manager is not
Vur abalıya... Hiç bir lobisi yok takımlarımızın.. Alınan kararlar skandal. Neye dayanarak kulübü ihraç ediyorsun.. Şahıslara niye birşey yok. Hani belgeler....
BJK 1 yıl aldıysa Fenerbahçe'de 2 yıl almış olması lazım... Artık temyize felan gidilmeli...
Soruşturma tamamlanmadan ceza vermek nedir anlamıyorum. İlla bitirmek zorunda mıydı kurul bugün?
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu için ek rapor istenmiş hala kesinleşmiş bir karar yok. BJK'ın erteleme talebi kabul edilirse nasıl oluyor bir daha şike yaparsa mı ceza verilecek... BJK'a teşebbüsten 1 yıl veren bize her türlü 3 yılı verir, bari erteleme olsa.
Biz ceza alsak böyle düşünmezdim ama beşiktaş ceza alıyorsa bu şartlarda UEFA bulmuşken vuruyum yaklaşımını belirlemiş demektir. Hukuk okuyan arkadaşlar varsa daha iyi yorumlayabilirler ama ben böyle saçma,böyle aptalca bir karar görmedim. Bizim durum daha karışık ve bu karışıklık sebebiyle ceza verseler(doğru bulmasam da) haklı yanlar görmüşler diyebilirim. Ama beşiktaş UEFA'nın orantısız sertliğine maruz kalmıştır sadece ve sadece.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Burası türkiye.biz soruşturmayı bitirmez,üstünü örteriz ..
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ek rapor sahislarin cezalarini vermek icin istenmis sanirsam en azindan yazilanlardan anladigim o.
Besiktas cezayi tessebusten aldi.
Hukuk kurallarında mahkeme bitmeden karar alınamaz.
Bilirkişiden belge, savcıdan mütalaa gelmeden hakim karar verebilir mi? Kararı vereyim, daha sonra raporları incelerim diyebilir mi? Verilen ceza hukuki değil.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı'ya her türlü ceza gelir,belki Tayfur Havutçu suçsuz bulunabilir ancak Serdal Adalı'nın kesin ceza alacağını düşünüyorum bu açıklanan karardan sonra.
Suçu video görüntüleriyle ispat edilmiş Steau Bükreş'e ceza verilmemiş
Serdar Adali bide baskan adayi olmustuya. O gun baskan secilseydi bugun ne diyecekti merak ediyorum