Eger bu kararlarda siyaset etkisi yoksa ben de birsey bilmiyorum. Yaziklar olsun.
Bizim orada olmamiza neden olan ( suclu olduklari one surulen diyeyim ) insanlar ceza almiyor ama kulup aliyor. Cok enteresan cok. Bu koprunun altindan daha cok sular gecer.
2 artı 1 diyorlar bize de
Bizimki de açıklandı ama +1 ne alaka. Daha önce verilen ceza ile mi alakalı acaba? Asıl yöneticilere ne ceza geldi onu merak ediyorum, inşallah ömür boyu alırlar.
+1 ne alaka oluyor
sozlesme gibi yapmis adamlar
Yazıklar olsun. Yenen emeğimizemi acıyayım yoksa bir sene kaybımızamı acıyayım bilemiyorum.
FM Gazetesi
Ahaha abi bu UEFA şaka gibi cidden 2+1 nedir ya oyuncu mu alıyosunuz tövbe tövbe.
+1 opsiyon. UEFA kafasına eserse bir sene daha uzatabilecek heralde... Çünkü kafasına göre asıp indiriyor..
Uefa'yı yönetenler Demirörenle ortak çalışıyor olsa gerek.
Hepsinde bir ergen çocuk kafası hakim, 2+1 nedir yahu.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Ali Yıldırım ve Cemil Turan'a ömür boyun men gelmiş. +1 de para cezası. Hukuksuzlukta dibe vurdular. Suçu kanıtlanan Steaua Bükreş'e ceza yok.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ne kadar gayriresmi, ne kadar saçma bir karar olduğu açık ortada... 2+1 yıl... :S
Aziz yıldırımı indirdiler sonunda desene![]()
Giderayak Galatasaray'ı Türk futbolunda başarıyla başbaşa bırakıp tekleştirdin ve Fenerbahçe tarihini rezil-ü hüsva ettin. Senin döneminde kulübe harcadığım tüm paralar haram olsun, Allah seni bildiği gibi yapsın Aziz Yıldırım. Mahvettin kulübü Allahın cezası.
...
Yürü be UEFA kim tutar seni !
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
işin komik yanı 2 yıl istenen davadan 2+1 aldık savunmada sıvadınız mı ne yaptınız![]()
Eğer bunlar doğruysa da acilen küme düşürsünler bizi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Küme düşürülmesi lazım tabiki 2 takımında. Artı lig tv havuzundan çıkması lazım otomatik olarak... Öyle oluncada lig tv üyeliğimi felanda direk iptal edeceğim...
kesınlıkle kume dùşelim
UEFA'nın şu an açıklanan kararları fiyasko tadında ancak kendi resmi sitelerinden detaylı bir açıklama yaptıktan sonra ne neymiş nolmuş öğrenebileceğiz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şu andan itibaren iki kulüp de küme düşürülmelidir. Tff bekleneni yap artık....
TariboWest
Sabah Fenerbahcenin sitesinde gormustum
Yöneticilerin iş bilmezliği işte. CAS'tan niye davanı çekiyorsun ki... Haklı olduğun davada adam sana CAS'ı çektirdi 1 yıl sonra cezayı kilitledi tekrar...
Cezaları taksit taksit verip,dalga geçer gibi işlem yapan bir kurum önceki gün steau kaldırıldı 1 günde iptal oldu ilginç şeyler oluyor
aziz harbi fenere çag atlattı. 15 yılda 8 gs şampiyonlugu 3 yıl avrupa men!
+1 yıl ne oluyor? Transfer mi bu, opsiyon mu kullanıyorlar?
UEFA'ya ve bu kararı aldıranlara ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok!
Dibe vurduk .
Umarım küme düşeriz ve başkan bırakır
Yöneticilere ve başkana men yokmuş. Yanlış bilgi verdim. Beşiktaş'ta olduğu gibi müfettişe iade.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı