Mehmet Demirkol çok güzel konusuyor Ntvsporda...
Mehmet Demirkol çok güzel konusuyor Ntvsporda...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bursa ECC'ye mi gidiyor şimdi?
FM Gazetesi
Suçumuz ney, karşıdaki suçlular kim ve neredeler? Bu suçu işlerken elde edilmiş kanıtlar nerde yahu bunları açıklayın gidip biz getirelim Aziz Yıldırım'ı mahkemeye...
Eğer itiraz edilirse ve kabul edilirse hayır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yangından mal kaçırır gibi karalar alındı nedense, ben objektif olayım diyorum olmuyor. Nedense FB ve BJK taraftarlarının Taksim'e beraber çıktığının ertesi günü acilen savunmalar isteniyor, hukuki süreç tamamlanmadan. Yargıtay Mahkemenin kararını bozarsa ne olacak peki?
Bir de artık küme düşürsünler ve Azizi Yıldırım bırakıp gitsin yeter. Zaten sevmezdim. Kulübü de mahvetti. Zamanında bırakacaktın. Senin zamanın GS'nin altın çağı. FB tarihinin kara bir lekesisin
Bu arada, Beşiktaş'ın aldığı cezanın yine usulsüzlükten olduğu konuşuluyor, geçen yılki gibi. Senin ben tüp kafanın...![]()
Bu durumda sanırım
Bursa Şampiyonlar ligine gidecek
Küme düşme kararı sadece Fenerbahçe ve Beşiktaş'a değil beyler unuttuğunuz bu takımlar tek başlarına şike yapmadı bi de karşı taraflar var İBB,Sivas daha vardır.
Nedense şu an Mehmet Ali Aydınlar'a Aziz Yıldırım'dan daha çok sinirliyim. Eğer 2 yıl önce bütün kulüpleri küme düşürseydi, şimdi 2 yıllık ilerleme kaydetmiştik.
Edit: Ntvspor'da neden yöneticiler için ek raporlar istendiğini söylüyorlar. İstenen cezalara karşılık deliller yetersiz olduğu için ek rapor istenmiş.
İki kulüpten tek bir yönetici, futbolcu veya spor adamı ceza almadı. Kulüpler ceza aldı. Çok büyük bir tezat var. Kim yaptı şikeyi diğer taraftan ruh mu çağırdılar ona mı yaptırdılar?
Bir diğer durum bu kulüplerin rakiplerinede ceza vermeleri gerekiyor UEFA. Demek ki Türkiye'de çok fazla takım daha ceza alacak. O zaman TFF ayvayı yedi, ligden düşürmeyide kaldırdın üstüne 2 sezonda futbol oynattı. Sıkıyorsa ayıkla pirincin taşını.
Fenerbahe ve Beşiktaş her türlü hukiki hakkını kullanacaktır. Belki cezalar kalkacak veya ertelenecek. Ama önemli olan bu iki kulüp, bu dakikadan sonra belli olaylara tavır almaları gerekiyor. Yapamazlarsa yazıklar olsun.
Not olarak bir Fenerbahe'li olarak içimde ki bütün futbol aşkı bitti.
UEFA sitesinden açıklama yapmadan çok net yargılara varıyorsunuz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
5-6 takım birden küme düşürülecek o halde... Ligin dengesi alt üst olacak. Ekonomiler dağılacak. Yayın havuzu çökecek. vs. vs... Hiç iyi günler beklemiyor....
Allah kahretsin ya
Canım FEDA olsun sana !
Herkese gecmis olsun.
Sadri Şener : Uefa'nin bu kararindan cikaracagimiz tek sey bu iki kulup şike yapmistir.
Yazik gercekten.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu arada ülkemizi, Kayseri, Kasımpaşa ve Bursaspor temsil edecek. Küçümsemek için söylemiyorum; ama bu ülke üç yıl sonra UEFA sıralamasında ilk 15i bırakın ilk20ye giremez. O küçümsediğiniz adını bilmediğiniz ligler bizi geçer.
Kendi isteğimizle ligden çekilip ikinci ligten başlamalıyız.
Evet, havayla suyla karışık ortaya şike yaptılar. Karşılarında da takım yoktu... Bu kadar art niyetli bir yorum olmaz. Lafa bak bu iki takım...
Milli takımımızın 3. sınıf ülkelerle aynı sıralara düştüğü gibi ligler sıralamasında da ülke katsayımız baya düşecektir...
ünal aysal ceza alacağımızı 1 ay önceden söylemişti.
(/s)
Aynen öyle bu cezalar Türk futboluna yaramadı.Tam dedik çıkışa geçtik hemen söndü çıkışımız yahu madem ceza vereceksin 2011'de verseydin arkadaş 2 yıl geçen sezon niye oynatırsın anlamak güç.Bu sezon Avrupa'da düşüşe başlarız büyük ihtimal.Önümüzdeki senelerde de ŞL'de direk gruba takım yollamayabiliriz hiç belli olmaz.
Haydi şimdi bu moralle U20 milli maçı izle izleyebiliyorsan
FM Gazetesi
2 yıl ceza istendi artı 1 çıktı bir de.
Anlamak güç gerçekten. Geçmiş olsun.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
2+1 deki +1 in geçen sene ertelenen ceza olduğunu anlamak neden bu kadar zor ? bu arada ülke iyi temsil edilemez diyosunuzda bi bu sene 2 takım gittik ondan önce hep 1 takım gidiyoduk zaten ne fark edicek ayrıca ben kasımpaşadan prosineckili kayseriden ve bursadan ümitliyim