Beşiktaş'ın cezası ertelenir büyük ihtimalle tabii ayrı bir usulsüzlük yoksa.
Fenerbahçe'nin cezasının değişeceğini sanmıyorum hatta yine Aziz Yıldırım gider ve dünkü Ahmet Ercanlar haberindeki gibi savunma yaparsa 1 sene daha artabilir. Onun tarzı oralarda olmuyor.
Çok bilen bazı arkadaşlar çok fena yanıldılar ve hala çeşitli komplo teorileri ile kabullenemiyorlar bazı şeyleri ne yazık ki. Fikstür ayarlama, hakem seçme, kadro öğrenme bunlar basit şeyler değil, sahada şike gerçekleşmemiş olabilir ama teşebbüsün olduğunu inkar etmek kendini kandırmak oluyor.
Mahkeme cezaları verdi, Uefa geç de olsa cezaları verdi, TFF kişileri ve kurumları ayırdı sanki o kurumlar kendi başlarına karar verebiliyormuş gibi, kulüpleri pas geçti bu sayede. Çok büyük ihtimal Yargıtay'da onayacak mahkeme kararlarını. Hırsızın hiç mi suçu yok diye düşünmenin zamanı gelmedi mi?
Lütfi Arıboğan, Aydınlar, Ünal Aysal, cemaat, hükümet herkes suçlu oldu, Fenerbahçe'ye komplo kuruldu, gündem değiştirilmek için kullanıldı ama başarı yolunda herşey mübahtır anlayışındakiler sütten çıkma ak kaşık muamelesi gördü. Trabzonspor'lu, Galatasaray'lı gazeteciler disiplin soruşturması devam ediyor derken bu iş bitti diyen Fenerbahçe'li gazeteciler sustular. Ünal Aysal bu süreç daha bitmedi dedi, zamanında bu ateş üfleyerek sönmez dedi, en son Fenerbahçe ceza alacak dediğinde adama denilmeyen laf kalmadı, onun bildiğini Aziz Yıldırım bilmiyor mu sanki.
Başkalarına laf atmadan, üzüntüsünü yaşayan herkese empati duyuyor, üzüntüsünü paylaşıyorum. Yürekten geçmiş olsun diyorum, hala daha bize oyunlar oynanıyor mantığındakilere ise müstehak bu yaşadıkları üzüntü. Kalkan olduğunuz, arkasında durduğunuz kişiler yüz yılı deviren camialarınıza leke sürdüler.
Son olarak Stoch'a da üzülmemek elde değil, adam yine Şampiyonlar Liginde oynamayacak. Lanetli midir nedir.
Edit: Daha iyi savunmalarla işin şekli değişebilir elbette, ben de farkında olmadan eleştirdiğim arkadaşlar gibi çok emin konuşmuşum uykunun etkisiyle.