Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Oyuncu maç kasetleri???

Ya bende bi kere oldu ,tam olarak hatırlamıyorum ama biseyler yapmıstım psv deki vonlanthen'in milli takımdaki gollerini izlemistim asagıdaki seceneklerden birinde izle birinde teklif yap vardı.Ama inanınki bu gercek yalan soylemiyorum.

Quote Originally Posted by gabazurda
    mac kaseti yok ama benzer biresy war adama sag tıkla gozlemci raporu al de adam her macına gidiyor 3-1 yendi 1-0 yenildi gibi haberler ulastırıyor. sen bu skorlara tıklarsan o maclara ulasırsın daha baska bisey de olmaz bence mac kasedi hikayesi de turkce dil pakedinden kaynaklanıyor olabilir.
    Boyle bi sey yok demissin ama var kardesim senin basından gecmemis olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2005 te chelsea de oynarken mokoena nın maç kasetini izlemiştim baya bi hoşuma gitmişti ama 2006 da hiç karşılaşmadım keşke olsaydı

Arkadaş tesadüfen güzel ve olması gereken bir yenilikten bahsetmiş.Mesela bizim de yaptığımız gibi,oyunda oyuncunun maç kasetini izle gibi bir seçenek olsa,maç savesi gibi herhangi bir maçı bu özelliğe dahil edilse güzel olurdu bence

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ewet kardeş öle bişey yok

teşekkürler arkadaşlar

bence oyunda böle bişey olması zor ama geçmişten oyuncunun tüm başarıları gözüküyo o olabilir

bana asistanım ben istememe ragmen 2 kere maç kaseti yollamıstı.o futbolcuda bi maçta 6 gol atmıstı

Arkadaşlar ben Fm 2005 oynarken olduydu bir kere böyle bi genç adam varmış gelio orada iki seçenek var biri teklif yapıo diğeri maçlarını izletio(gollerini fln gösterio)
    Bu herhalde oyuncuyla ilgeleniyor musunuz? die soruyo bende oldu bi kere

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Aslında FM2007ye veya FM2006ya koysalar bu özellği iyi olurdu bazen de oyuncuların eski takımlarında neler yaptıklarını görürdük ama bu sefer de veritabanı büyük olur ve oyun çok kasılırdı neyse vazgeçtim olmasın

Quote Originally Posted by BarceloGS
    Evet bana da gelmişti. Bu özelliğin olması için çok iyi özelliklere sahip bir gözlemciye sahip olmanız gerek. Örneğin Milan'ı çalıştırdığımda Hollanda'da Babel'in hatrick yaptığı maçta bana izlettirdi ve gözlemcinin bu oyuncunun transferiniin kulüp için yararlı olacağını sölylemişti.
    deportivoyu çalıştırıken her hafta ingiltere 2.liginden genç oyuncuları kasetleri geliyordu bana.bu özellik var arkadaşlar..

Ben bu oyunda 2025 yılına kadar geldim ama bana böyle bi şey denk gelmedi.

Hiç duymadımda rastlamadımda ???

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri