Sayfa 49 / 61 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon
1,441 ile 1,470 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    cok ciddi beyler spanoulis galatasaray haberleri var..
    Spanoulis için Fenerbahçe'nin 3 Milyon Euro teklif ettiği, menajerinin İstanbul'da olduğu haberi dışında başka bir haber görmedim. Ergin Ataman da yalanladı ihtimalini bile.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ataman yalanlamadi , istedigimiz fiyatlarda anlasabilirsek olabilir dedi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

ataman yalanlamadi , istedigimiz fiyatlarda anlasabilirsek olabilir dedi.
    Bu meblağları veremeyeceklerini, buna karşı olduğunu, bütçenin bu sene de aynı olacağını söyledi. İstedikleri koşullara uygun olmasından ne anladığınızı size bırakıyorum.

Spanoulis 3 Milyon Euro kazanıyordu Olympiakos'tan. Olympiakos küçülmeye gidiyor. Para için her takıma gider kendisi. Müthiş paragözdür.

Bu yarışa bu meblağlar ile girmediği sürece Galatasaray bu transfer haberlerinin içinde olmayacak.

Barcelona, Teodosic ile, CSKA Moskova da Spanoulis ile görüşüyor. Spanoulis de istekli olacaktır. Bu paranın 1 kuruş altına imza atmaz. CSKA Moskova da istediği parayı rahatlıkla karşılayacak yüksek bütçeye sahip. Para için Panathinaikos'tan Olympiakos'a gelen biri kendisi. Ayrıca Ettore Messina faktörü var.

Ergin Ataman'ın uygun bedellere inilerse neden olmasınından nasıl buraya geldiğinizi gerçekten merak ettim.

Buna ciddi diyorsunuz ama hiç de ciddi değil.
    Last edited by Cengo : 20.Haziran.2013 at 08:15

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Spanoulis için Fenerbahçe'nin 3 Milyon Euro teklif ettiği, menajerinin İstanbul'da olduğu haberi dışında başka bir haber görmedim. Ergin Ataman da yalanladı ihtimalini bile.
    Koç kim fenerbahçede ve bildiğim kadarıyla daha transfer yasağı kalkmadı fenerbahçenin

Tabi bir de yabancı kontenjanı var fenerin ve yüksek maaşlı sözleşmeler..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ergin Ataman spor aktüelde Spanulis'in Oly'den net 1.8 milyon kazancının olduğunu, Spanulis'in gündemde olduğunu ve mantıklı rakamlar içinde olursa anlaşılabileceğini söyledi. Ya da ben çok çok çok yanlış anladım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ciddi yaziyorum sayin aboo herkesin guvenilir kaynaklari vardir kendine gore benimde var sureç su an olumlu gidiyor olacak diye birsey yok ama ilgilendigimiz cok net.

kaynagim cimbom34 adli arkadas degil ama oda bugun yazmis basket Kyle Hines ilede ilgileniyoruz diye

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hines ve Spanoulis hayal değil inşAllah alırız bu 2 ismi. 4 Numara için 4 isim varmış listemizde bu isimler olmazsa bize önerilen Shorçanitis'i alacağız büyük ihtimalle.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Schortsanitis ne kadar yararlı olur bilemem ama o fizikle elbet iş yapacaktır az da olsa. Gönül isterdi ki Ndong bi sene daha kalsın ama olmadı. Spanoulis bence hayal, maddi olarak CSKA'yla falan baş etmemiz pek mümkün değil ancak olurda bir sürprizle Spa gelirse net olarak F4 garanti diyebiliriz. Olurda bir de Arroyo kalırsa, aman Allah'ım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Koç kim fenerbahçede ve bildiğim kadarıyla daha transfer yasağı kalkmadı fenerbahçenin

Tabi bir de yabancı kontenjanı var fenerin ve yüksek maaşlı sözleşmeler..
    Transfer yasağını kaldırmak 5 dakikalık mesele.

TBF sigorta primlerini yatırmadığı için davalık oldu. Engin Atsür parasını istiyor ama Milli Takım'da sakatlandığı için parayı TBF'nin ödemesi gerekiyor. Fenerbahçe'de kimsenin alacağı kalmaz, kalmadı da. Mesele ödeme yapmak değil. Bu ödemeyi Fenerbahçe'nin yapmaması gerekiyor. Milli Takım'daki sakatlıklarda ödemeleri Federasyon yapar, kulüpler değil. İtiraz edilmiştir, cevabı açıklanır yakında.

Fenerbahçe'de bütçe sorunu yok. 3-4 ay önce yine 350 bin Euro yine bonservise ödenecek bir pivot transferi yapılacaktı ama sonradan Batiste gitmeyince vazgeçildi.

Yabancı kontenjanı sorunu mu var? Futbol ile karıştırıyor olmayasınız?

Batiste'in sözleşmesi bitti. Andersen, Sato ve Tripkovic ile sözleşme fesihleri konusunda anlaşıldı ve eşyalarını toplayıp gittiler.

Bojan Bogdanovic ve Bo McCalebb dışında sözleşmeli yabancısı kalmadı. Vidmar için sözleşmeyi tek taraflı sonlandırma hakkına sahip.

ciddi yaziyorum sayin aboo herkesin guvenilir kaynaklari vardir kendine gore benimde var sureç su an olumlu gidiyor olacak diye birsey yok ama ilgilendigimiz cok net.

kaynagim cimbom34 adli arkadas degil ama oda bugun yazmis basket Kyle Hines ilede ilgileniyoruz diye
    Sizin kaynağınızın size gerçek bir haber verdiğini söylemek mümkün değil.

Hines mümkün ama Spanoulis hayal. Geçen sezon 3 Milyon Euro, önceki sezon 2.4 Milyon Euro maaşı vardı. Barcelona da ilgileniyor onunla ama bu bütçe konusunda CSKA Moskova 1 adım önce.

Daha önce söyledim hem Ergin Ataman yalanladı bu transferi, bu bütçeyi vermeyeceğini söyledi, hem de yıllık 10 Milyon Euro bütçesi bulunan Galatasaray kalan 11 oyuncuya 7 Milyon Euro'yu dağıtamaz, apaçık ortada.

Fenerbahçe'nin 20 Milyon Euro'luk bütçesi var. Spanoulis konusunda Galatasaray'dan bir kaç adım önde olacaktır. A lisansı var, salon farkı, bütçe farkı, Dusan Ivkovic ile görüşülüyor.

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Schortsanitis ne kadar yararlı olur bilemem ama o fizikle elbet iş yapacaktır az da olsa. Gönül isterdi ki Ndong bi sene daha kalsın ama olmadı. Spanoulis bence hayal, maddi olarak CSKA'yla falan baş etmemiz pek mümkün değil ancak olurda bir sürprizle Spa gelirse net olarak F4 garanti diyebiliriz. Olurda bir de Arroyo kalırsa, aman Allah'ım
    Sofoklis Schortsanitis artık Euroleague için dahi yetersiz bir pivot. Çevikliğini iyice kaybetti. Zaten çok ağır bir oyuncudur. Pivot hareketleri hâlâ iyi gelebilir, fundamental konusunda iyi ama pota altını dolduramadığı için hareketli hücumlara karşı savunmada iyice çuvallıyor. Sezonu bitiremez. Ndong ondan kat kat iyi bir pivottu.

Geçen sezonun başından beri menajeri neredeyse her takıma önerdi. İyi çalışıyor valla.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Fenerbahçe'nin salonu iyi güzel de pek dolmuyor herhalde ve o salonda atmosfer diye bir şey de olamaz mimarisi tamamen hata

Yabancılar hakkında fesih ile bir haber var mı yoksa ben mi görmedim şimdiye kadar ve o sözleşmeler baya büyük bedeller var

Bu arada Joey Dorsey'in devre arası gelmemesinin sebebi ne onu da açıklarsanız bir
    Bildiğim kadarıyla basketbolda 3+2 yabancı olabilir 12de

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin salonu iyi güzel de pek dolmuyor herhalde ve o salonda atmosfer diye bir şey de olamaz mimarisi tamamen hata

Yabancılar hakkında fesih ile bir haber var mı yoksa ben mi görmedim şimdiye kadar ve o sözleşmeler baya büyük bedeller var

Bu arada Joey Dorsey'in devre arası gelmemesinin sebebi ne onu da açıklarsanız bir
    Bildiğim kadarıyla basketbolda 3+2 yabancı olabilir 12de
    Fesih haberi olmasına gerek yok. Basketbolda KAP gibi zorunluluk olmadığı için basına haber verilmeyebiliyor. Gerçi Andersen ayrılıyor haberlerini gördüğümü hatırlıyorum.

Fenerbahçe'nin salonunun dolduğu maçlar oldu. Barcelona maçında bile havlu atılmasına rağmen ciddi bir kalabalık vardı. İstenmeyen sonuçlar ciddi tepki doğurdu. Salonun doldurulmasında hiç bir sıkıntı yok. Seyirci takıma küstürüldü, o yüzden gelmemeye başladılar sezonun 2. yarısında.

Açılışına bile gittim. Bir çok maça gittim. Mimarisinden yana sıkıntı yok. Hatta ses Sinan Erdem gibi kaçmıyor. Yankı ile geri dönüyor. Abdi İpekçi'den daha yoğun çıkıyor. Sadece GFB bağırırken bile tüm salon bağırıyormuş gibi geliyordu. Salon mimarisinden hiçbir sıkıntı yok. Aksine çok iyi durumda. Konulan ses sistemi de Avrupa'da hiçbir salonda yok, çok net söyleyebiliyorum.

NBA salonunlarından hiçbir farkı yok. NBA salonları baz alınarak ABD'de mimari çizimleri yapıldı zaten.

3+2+1 kural. Sezon içinde toplam 8 oyuncu ile sözleşme imzalanabilir toplamda (lisans bildirimi). 7. ve 8. oyuncular Euroleague'de oynayabilirler sadece.

Olympiakos ile geçen sezon başı görüşüldü ama oyuncu ile kavga etmek noktasına kadar gelip satmadı Fenerbahçe'ye. Ayrılmak istedi Dorsey. Olympiakos fesih sözleşmesine Euroleague'de oynayan bir takıma transfer olamaz maddesi koydurttu. Dolayısı ile sezonu tamamlamak zorundaydık. Gaziantep'e transferini de menajeri ile konuşarak Kemal Dinçer ayarlamış zaten.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

İşte sorun orda Nba salonu gibi yapılmış ortam olmuyor ses çıkar ama taraftar yan yana maç izleyemiyoruz ve ön koltuklarda nba'deki gibi tribün tabiriyle çekirdekçi tayfa oturuyor bir abdi ipekçi değil bir belgrad arena değil bir nokia arena değil bir oaka yine değil rakip deplasmanda gibi hissetmiyordur kendini

Tabi yapılışı da ayrı bir olay bahsetmiyorum bile onu

Transfere gelince de ben fenerbahçe ülkerin sitesine baktım hala aynı oyuncular gözüküyor yani değişim olsa herhalde fotoğrafları kaldırılır ve haber verilirdi siteden hem fenerbahçe de yerli olarak oğuz-kaya ayrılıyor haberleri de var takıma türk oyuncu da gelmeli eğer bu sezon da yüksek maaşlı bir takım kurulur ve başarısız olunursa ben halini iyi görmüyorum şubenin

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İşte sorun orda Nba salonu gibi yapılmış ortam olmuyor ses çıkar ama taraftar yan yana maç izleyemiyoruz ve ön koltuklarda nba'deki gibi tribün tabiriyle çekirdekçi tayfa oturuyor bir abdi ipekçi değil bir belgrad arena değil bir nokia arena değil bir oaka yine değil rakip deplasmanda gibi hissetmiyordur kendini

Tabi yapılışı da ayrı bir olay bahsetmiyorum bile onu

Transfere gelince de ben fenerbahçe ülkerin sitesine baktım hala aynı oyuncular gözüküyor yani değişim olsa herhalde fotoğrafları kaldırılır ve haber verilirdi siteden hem fenerbahçe de yerli olarak oğuz-kaya ayrılıyor haberleri de var takıma türk oyuncu da gelmeli eğer bu sezon da yüksek maaşlı bir takım kurulur ve başarısız olunursa ben halini iyi görmüyorum şubenin
    Koltuklar o kadar rahat ve konforlu ki localarda yoktur öyle koltuk. Dolayısı ile taraftar keyifle izliyor, tezahüratı takım seri tutturursa yapıyor.

Türkiye'de basketbol kültürü yok zaten. Futbol seyircisi gelir ve saçma sapan şarkı türkü bağırır. Biletler 2 katına çıkınca sadece basketbolu gönülden seven taraftar geldi ama o kültür olmadığı için rakibi baskı altına almıyorlar. Diğer takımlar da almıyor zaten, her dakika şarkı türkü bağırmak rakibi etkilemez. Oyuncuya sıradan geliyor, kulağını tıkıyor işine bakıyor. Seyirci basketbolu bilmeli, öyle bir yerde öyle bir tepki göstermeli ki oyuncuların sinirini bozmalı. Başka türlü pek bir önemi yok o yüzden.

Sitenin editörü Allah'lık. Sitede yazması yeni sezonda varolması anlamına gelmeyecek.

Ivkovic ile maddi şartlarda anlaşıldığı dedikoduları var. Önemli olan koç. Sonrası gelir. Transferde sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Amkspor'un haberine göre ; GSMP , Spanoulis'e 2.2 Mn € yıllık teklif etmiş cevabı bekleniyormuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aysalda soyledi ligtvde.

Ünal Aysal: Spanoulis ve Zaza Pachulia ile ilgileniyoruz.Spanoulis ile ilgiliyiz ama fiyatı yüksek ya pazarlıkla bir yere geleceğiz ya da başka imkanlara bakacağız"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Spa zor şu aşamada.Ancak kaynak yaratırlarsa neden gelmesin?
    Spa ve Zaza hayali bile güzel.

Ayrıca olmazsada önemli kişiler gelicek belli ki.İddaalı geliyoruz basketbolda.Ergin Ataman gibi bir koç başımızda.EL için çok çok ümitliyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

zazayi bir tek benmi begenmiyorum ya ?

ayrilda gel kabasakal...

http://www.youtube.com/watch?v=034YqnAMuOM
    Last edited by byariff : 21.Haziran.2013 at 17:14

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaza gelmesin sevmiyorum ben Spanoulis efsane olur ama.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sinan Güler Galatasaray'da şeklinde haberler var.

Bazı sitelerde de Fenerbahçe'de şeklinde haberler var. Yeni gündem hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sinan Güler aşşağı Sinan Güler yukarı

Biz Spanoulis istiyok. Ender götürür orayı yerli kontejanından zaten. ona verecekleri parayı spanolis'e versinler.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ya Spanoulis Ya Ölüm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sinan Güler gelirse Gordon yolcu olur gibime geliyor.İnşallah Gordon gider dengesiz adam.Ben sevmiyorum öyle 5'e 1 oynuyan adamı.Bir gün maç kazandırırır,bir gün kaybettirir.EL için daha takım için oynuyan biri lazım.

Macvan'da umarım gider.Hayal kırıklığıydı.4 numaraya şutu olan birini alırsak Chuck Davis tarzı 10 numara olur kadro.

Domercant'ta umarım yapılanmada yer alır.Dom dom reyizi taraftar sabırsızlıkla bekliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sinan Güler Galatasaray'da,hayırlı olsun.

https://twitter.com/sinanguler/statu...07234921771008

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sinan Güler' e çok sevindim. Takım adına güzel transfer
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

FB Ülker Mirza Begic'i transfer ediyormuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çok iyi transfer oldu.35 yaşında kariyerinin sonunda yıldız almakla birşey olmaz bu adamları alıcaksın işte.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    FB Ülker Mirza Begic'i transfer ediyormuş.
    Fenerbahçe ve Galatasaray'a menajeri tarafından önerilmiş. Transferin gerçekleşme durumu yok. Sadece önerilmiş.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zoran Planinic deniyor Galatasaray için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ergin Ataman:

"Başkanımız Spanoulis'le ilgileniyoruz dediyse doğrudur. Başkanımız ayrıca Avrupa'da şampiyonluk istiyor. Bu yüzden Spanoulis'i başkanımız da istiyor. Menajeri yakın bir zamanda İstanbul'a gelecek. Ancak CSKA Moskova ve Barcelona ile görüşmek için de temaslar yapacak. Mantıklı ölçülerde onu transfer etmek istiyoruz tabii ki. Spanoulis'i transfer etmek Messi'yle eşdeğerdir bana göre."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Çildirt bizi unal baskan

G.Saray M.P Arroyo, Planinic, Spanoulis'in yanı sıra,
    Aleks Maric,Chuck Davis ve Wallace ile görüşüyor.
    (AMK)

Sayfa 49 / 61 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon

Mesaj Yetkileri