Sayfa 820 / 896 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870 ... SonSon
24,571 ile 24,600 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben arkadaşla dalga geçtim yahu.yakın arkadaş olduğu için takıldım
    Genele seslendim olum

Tek sana değil, tabii içerinde sende varsın

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gençlere 10-15 verin mi dedim ben.
    Kastettiğin oyuncu tipi 10-15 civarında.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Kastettiğin oyuncu tipi 10-15 civarında.
    Oyuncu tipi falan söylemedim ki ben ''gelecek vaad eden yabancı forvet'' gibi çok geniş bir kavram kullandım,eğer o tarz oyuncuların hepsini 10-15 milyon görüyorsan o senin sorunun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben olsam yabancı forvet alacaksam Vaclav Kadlec için uğraşırdım veya onun gibi gelecek vaad eden yabancı forvetlere yönelirdim ancak Türk takımlarında hem böyle bir özellik olmadığı için hem yabancı sınırlamasından dolayı olmuş bir oyuncu tercih ediyorlar.Cardozo için 10 milyondan fazlası gereksiz olur bence.

Bir de merak ettiğim FM oynayan gözlemci yok mudur takımlarımız da ? Cidden hayret ediyorum FM'den o kadar çok oyuncu bulunabilir ki bizim gözlemciler mi hiç oynamıyor yoksa kulüp yetkilileri mi hiç umursamıyor valla enteresan yani.
    Kadlec'i alalımda adamı harcayalım. Böyle gelecek vaad eden oyuncuların gelişmesi için gereken ortam Türkiye'de yok, konu yine yabancı sınırlamasına geliyor ama zaten 10 tane yabancı alma hakkı var kulüplerin bunu da minimum zamanda maksimum katkı almak için kullanmak mantıklı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Kadlec'i alalımda adamı harcayalım. Böyle gelecek vaad eden oyuncuların gelişmesi için gereken ortam Türkiye'de yok, konu yine yabancı sınırlamasına geliyor ama zaten 10 tane yabancı alma hakkı var kulüplerin bunu da minimum zamanda maksimum katkı almak için kullanmak mantıklı.
    O yok bu yok diye diye zaten bu hallerde futbolumuz ancak yabancı sınırlaması olduğu için çok eleştiri yapmam doğru olmaz,dediklerinizde haklısınız,katılıyorum.Salih Uçan gibi bir değer bile doğru düzgün şans bulamazken yabancı genç oyuncular hiç bulamaz diye düşünüyorum bende.Zaten yabancı genç oyuncu transferi yapmaya cesaret edemiyor kulüplerimiz.Malum sınırlama en etkili neden bunda.Dediğimiz şeyler,demesek bile bu konuda ki düşüncelerimiz hemen hemen aynı zaten ben genel bir eleştiri yaptım bu konuda.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Oyuncu tipi falan söylemedim ki ben ''gelecek vaad eden yabancı forvet'' gibi çok geniş bir kavram kullandım,eğer o tarz oyuncuların hepsini 10-15 milyon görüyorsan o senin sorunun.
    gelecek vaad eden yabancı forvetleri türkiyeye o paradan aşağı getirmen zor,avrupaya daha ucuza gider orası ayrı,olanı söylediğim için benim sorunum,evet

--------

Bu arada cardozunun da 13 milyon euroya (bonuslarla) bittiği söylentileri var

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    gelecek vaad eden yabancı forvetleri türkiyeye o paradan aşağı getirmen zor,avrupaya daha ucuza gider orası ayrı,olanı söylediğim için benim sorunum,evet
    Piyasayı bilmediğim için,transferleri ben yapmadığım için oyuncuların fiyatları için de kesin bir tahminde bulunmam zor.Benim yorumum o şekilde.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Cardozo'yu 13 m €'ya bitirebilirmişiz.Bu arada Pablo Aimar boşta mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Banka olayı varmış Cardozo'da banka'ya mı ne bağlıymış , onun için 13 milyon'a zaten serbest kalıyormuş bizim teklifimiz ise 10 milyon Benfica bekliyor sadece biz 13'ü bastırıp alalım diye.Güvenilir kaynaklardan bilgiler , 13milyon artı bonus olacağını sanmıyorum ondan.

edit:60 milyon serbest kalma maddesi olmasına rağmen , 12 milyon euro'ya banka ile anlaşma halindeymiş kulüp , biz 10 milyon'a anlaşmamıza rağmen kulüp fırsatçılık yapıyormuş , yani oyuncu istedikten sonra 12 milyonu bastırıp alıyoruz , ciddi talibi de yokmuş bizden başka o paraları verecek zaten yoktur.

not: U-21'e scout ekibi gönderip , yeni bir cardozo almayı tercih ederdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Seneye Avrupa kupalarına katılırsak bize en çok gol atan forveti sezon sonu almamız muhtemeldir. Golcüler şimdiden Fenerbahçe ile karşılaşmak için sabırsızlanıyor. Çünkü koca dünyada transfer çehresi bu kadar dar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başkanın açıklamalarına göre büyük ihtimal geliyor Cardozo. Umarım çok pahalı olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yönetim ayıbını yıldız transferle kapamayı düşünüyo da artık bunları yemiyoruz be aziz başgan
    Her taraftarın transfer listesinde sizin ufkunuzun aitığı bir sürü kişi var ama siz hala eski kafadan devam ediyosunuz
    2 yıl men edilmişsin tohum transferler yap 2 yıl sonra bomba gibi kadron olsun ama nerde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ersun Yanal açıklandı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayırlı olsun,iyi bir hoca bakalım neler olacak bu yıl.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut hocaya yapılanlar umarım Ersun hocaya yapılmaz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ersun Yanal, Aykut Kocaman'a göre bir tık daha üst seviyede bir teknik direktör. Daha iyisinin gelmemesi güzel, 1 yıllık sözleşme yapılması iyi olmamış, keşke daha uzun süreli anlaşma olsaymış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

hem eskişehir'de aldığından daha az alacak hem de 1 yıllık,hoca çok fedakar davranmış. Para neyse ama 1 yıllık anlaşmak şık durmuyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    hem eskişehir'de aldığından daha az alacak hem de 1 yıllık,hoca çok fedakar davranmış. Para neyse ama 1 yıllık anlaşmak şık durmuyor.
    Bence gayet şık ne paralar verdik hocalara tazminat olarak basarılı olursa zaten 3 yıllıkta olur 4 yıllıkta.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu imza ile gelecek sezona dair umutlarım arttı. Umarım gereksiz oyuncuları ve bir miktar yabancıyı tasfiye ederiz ve Ersun Yanal'ı önereceği gençleri takımımıza alırız. Elbette Ersun Hoca'nın her zaman bir genç oyuncu listesi vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

şıklıkla doğruluk aynı şey değil? Genç oyuncuları oynatmayı seven bir hocaya 1 yıllık sözleşmenin nesi şık?adamın sistemini elinden alıyorsunuz resmen. Daum'u getirselerdi o zaman. Günü kurtarmalık bir hamle yapacaklarsa en iyi Daum yapar o işi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

şıklıkla doğruluk aynı şey değil? Genç oyuncuları oynatmayı seven bir hocaya 1 yıllık sözleşmenin nesi şık?adamın sistemini elinden alıyorsunuz resmen. Daum'u getirselerdi o zaman. Günü kurtarmalık bir hamle yapacaklarsa en iyi Daum yapar o işi.
    Sözlesmesi az diye yatırım yapmayacak mı yani ? Böyle bir kisiligi varsa zaten getirmezlerdi.10. bitirse ligi bu sene kimse genc yatırımı filan demez Türkiye'de. Aziz Yıldırım'ın da hocalara sabrını biliyoruz (Aykut Kocaman istisna) bu sezon basarılı olursa uzatılır zaten.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun. Ben ümitliyim en azından Aykut Kocaman döneminden daha ofansif bir oyunun olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Sözlesmesi az diye yatırım yapmayacak mı yani ? Böyle bir kisiligi varsa zaten getirmezlerdi.10. bitirse ligi bu sene kimse genc yatırımı filan demez Türkiye'de. Aziz Yıldırım'ın da hocalara sabrını biliyoruz (Aykut Kocaman istisna) bu sezon basarılı olursa uzatılır zaten.
    senin cevap verdiğin şey anlamına gelen bir şey söylemedim ben. Cümleleri yanlış mı anlıyorsun acaba? Genç oyuncuları oynatmayı sever evet hoca ligdeki bir çok iyi türk oyuncu elinden geçmiştir. Kaldı ki ben yatırım yapmaz da demedim,full gençleri sahaya sürüp 10. olurda demedim. Alper'in Salih'in Beykan'ın oynaması için elinden geleni yapar.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

senin cevap verdiğin şey anlamına gelen bir şey söylemedim ben. Cümleleri yanlış mı anlıyorsun acaba? Genç oyuncuları oynatmayı sever evet hoca ligdeki bir çok iyi türk oyuncu elinden geçmiştir. Kaldı ki ben yatırım yapmaz da demedim,full gençleri sahaya sürüp 10. olurda demedim. Alper'in Salih'in Beykan'ın oynaması için elinden geleni yapar.
    Sende beni anlamamıssın. Ben gençlerle 10. olur demedim herhangi bir kadroyla 10. olsun 3 senede sözlesmesi olsun diyelim sözlesmesi var diye tutulacak mı tazminatı verilip gönderilecek.Boşuna para olacak.İyi olursa zaten uzatılacak süreye takılmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sözleşmesinin atıyorum 8. ayına gelindiğinde ersun yanal'ın psikolojisini bir düşünün,kalacak mıyım gidecek miyim diye kendi kendini yiyecek adam. Şampiyonluk son haftaya kaar galatasaray ile aramızda gidip gelse Ersun Hoca oyuncu motivasyonuna ek olarak kendi belirsizliği ile de uğraşmak zorunda kalacak. En azından 2 yıllık olmalıydı anlaşma.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

1 yıllık sözleşme üzerindeki baskıyı arttıracaktır hocanın.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

1 +1 olsaymis bari

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Güzel bir anlaşma olmuş,1 yıllık anlaşma gayet mantıklı her zaman için;hoca başarısız olursa tazminat ödemekten iyidir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Hayırlı olsun. İnşallah başarılı olur ben tam aksi olacağını düşünüyorum.

Stoch şov yapacak .

Hocaya güvencim tam

Mesaj Yetkileri