Teknik Direktörümüz İlhan Çiçek Resmi Web Sitemize Sezon Değerlendirmesinde Bulundu. İlhan Çiçek'in açıklamaları şu şekilde.
Öncelikle bizleri sezon boyu destekleyen başta taraftarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Sene başındaki amaçlarımızı yerine getirme mutluluğu içindeyim. İlk 10 içerisinde olmayı ümit ediyordum ligi 5 sırada bitirdik. Takımımıza sene başında transfer yapmadık ama lig arasında tecrübeli bir kaleci alarak az da olsa kalemizi güven altına aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Zorlu bir sezon geçirdik ve beklenenin üstünde bir konumda ligi bitirerek Avrupa Ligine katılma şansını kazandık. Oyuncularımız güzel bir tatili hak etti.
Gelecek sezon ile ilgili yapılanmaya gelecek olursan teknik yönetimi değiştirme kararı aldım. Yeni ekip ile ilgili görüşmelerim devame diyor yakın bir zamanda gerekli açıklamaları yapacağım. Sezon öncesi aramızdan ayrılacaklar olacak aynı zamanda yeni transferler de yapmamız gerekli Avrupa da başarı için. Taraftarımızdan ricamız her maçımızda tribünler doldurmaları.