Quote Originally Posted by benbenim View Post
Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
başarılar ben antalyada sistemimi oturtamadım sen başarabilirsin belki
Teşekkürler; Bana takım iyi gibi geldi çünkü her pozisyonda amca diyebileceğim bir iki adam var ve gençlere yarar sağlayabilecek zaten yönetime küme düşmeyi önleme dedim ki gençleri rahat rahat kullanayım

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
Öncelikle başarılar dilerim Bi kaç genç oyuncu tavsiyem olacak, eminim deneyince pişman olmazsın

Ogenyi Onazi, bonservisi 600k ama profili harika almayı deneyebilirsin, en kötü ihtimal kiralık.
Martin Spelmann, bonservisi 800k larda ama klubü 1.7m ye bırakıyor, savaşçı orta saha arıyorsan birebir.
Nicolas Lopez, genç Uruguaylı, hücumun heryerinde oynayabilecek kapasiteye sahip. Roma'dan koparabilirsen büyük başarı ama hayal değil kesinlikle
Son olarak da kaleye bi isim önericem, Southampton yedeklerde Gazzaniga ismindeki Arjantinli genç, gerçekten klasik bir güney amerika işi kalecidir, alıp geliştirirsen yeni bir Muslera neden olmasın
Onazi için şu anda uğraşıyorum, Spelmann belki sezon ortasında olabilir çünkü kontenjan sınırına takılabilir, N. Lopez ben kulubü için kiralık ikna ettim ama oyuncu istemiyor ki normal ben de Roma'da olsam istemezdim , kaleci için Ndjong (öyle bi şey) şimdilik iyi yedeği Türk -Hakan- o yüzden belki sonra ama ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
başarılar hocam
Teşekkürler