Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupayı kim kazanır ?

Voters
70. You may not vote on this poll
  • Brezilya

17 24.29%
  • İtalya

5 7.14%
  • Japonya

1 1.43%
  • Meksika

3 4.29%
  • İspanya

10 14.29%
  • Nijerya

3 4.29%
  • Tahiti

24 34.29%
  • Uruguay

7 10.00%
1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: Konfederasyon Kupası 2013 | Şampiyon Brezilya

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Şu İspanya eleştirilerini şu yandan çok haksız buluyorum. İnsanlar İspanya'yı niye eleştiriyor? Sözde göze hoş gelmeyen, zevksiz, futbolu kirleten bir tarzla oynadıkları için. Peki İspanya'nın rakiplerine bakın. Adamlar tüm oyuncularıyla kendi yarı sahalarına gömülüyorlar. Rakipleri İspanya'dan daha mı göze hoş gelen futbol düşüncesiyle çıkıyor? Adamlar sahaya sırf kendi ceza sahalarını savunmak için çıkıyor.

İspanya'nın / Barcelona'nın oyunlarını bu hale getiren rakipleridir. Bu takımların karşına futbol oynamak için bir takım sahaya çıksa o zaman daha net görebileceğiz. Hatırlıyorum, Mourinho'nun ilk Barcelona maçlarını, Real Madrid'e açık oynatmış ve Barça'nın ne kadar etkili, ne kadar göze hoş gelen bir futbol oynadığını görmüştük.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Şu İspanya eleştirilerini şu yandan çok haksız buluyorum. İnsanlar İspanya'yı niye eleştiriyor? Sözde göze hoş gelmeyen, zevksiz, futbolu kirleten bir tarzla oynadıkları için. Peki İspanya'nın rakiplerine bakın. Adamlar tüm oyuncularıyla kendi yarı sahalarına gömülüyorlar. Rakipleri İspanya'dan daha mı göze hoş gelen futbol düşüncesiyle çıkıyor? Adamlar sahaya sırf kendi ceza sahalarını savunmak için çıkıyor.

İspanya'nın / Barcelona'nın oyunlarını bu hale getiren rakipleridir. Bu takımların karşına futbol oynamak için bir takım sahaya çıksa o zaman daha net görebileceğiz. Hatırlıyorum, Mourinho'nun ilk Barcelona maçlarını, Real Madrid'e açık oynatmış ve Barça'nın ne kadar etkili, ne kadar göze hoş gelen bir futbol oynadığını görmüştük.
    Harfi harfine katılıyorum,rakip takım normal oynadığı zaman Barcelona'nın ne kadar zevkli bir futbol oynadığını herkes biliyor,öte yandan İspanya içinde aynı şeyler geçerli.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri