Teşekkürler gözler çok iyi başkanın![]()
Roksan Kunter : OL Teknik Direktörü Furkan Höbek canlı yayında, öncelikle yeni takımınızda başarılar dılerız ve hoşgeldiniz hocam. İlk teklif geldiğinde ne hissettiniz ? Biliyorsunuz ki OL mali krizde ve eski gücünde değil zor bir görev değil mi ?
Furkan Höbek: Tesekkürler hepinize beni davet ettiginize cok sevindim. İlk teklif geldiginde çok sasırdım, hatta yanlışlıkla geldigini düşündüm-gülüsme-. Evet takımımız oldukça zor günler geçiriyor ve bende bu zor dönemde böyle köklü bir kulüpte çalısacagım için çok memnum.
RK: Sizi çok tutmayacagız hocam, transfer çalışmalarından söz eder misiniz ? Gündemde biri ya da bir bölge var mı ?
FH: Transfer bütçemiz yok ve maaş bütçemiz eksilerde, 1-2 sezon FEDA diyecegiz gereksiz harcamalardan sakınacagız. Şimdiki kadrodan çok memnunum herhangi bir ayrılma dısında transfer olmayacaktır.
RK: Peki zamanınızı bize ayırdıgınız ıcın cok tesekkür ederiz hocam. Tekrar başarılar dileriz..
FH: Ben de beni buraya davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sonra görüşmek üzere..