Sayfa 822 / 896 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872 ... SonSon
24,631 ile 24,660 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Barcelona rotasyon yapabilirdi gayet de. Her maç Dani Alves'in oynaması hiç de normal değil aslında.
    Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yazış şeklin alaycı bir tavırla idi.

Parladığı sezondan bahsediyoruz biz zaten. O günün şartları ile bu günü karıştırıp objektiflikten bahsetmeyin lütfen

O zamana göre objektif davranıyoruz..
    Öncelikle hocam size objektif ve realist olmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu arada eğer yazış şeklimde bir alaycılık seziliyorsa sizlerden özür dilerim çünkü böyle bir amacım yoktu istemeden oldu.

Ama o zaman diye bir şey kalmadı artık yıl 2013 , 1 Temmuz Pazartesi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    GG oyle bir futbolcu ki sagbek gorevinde oldugu halde varligi ya da yoklugu takimin oyununu %50 degistiriyor nerdeyse. boyle bir oyuncuyu her takim kadrosunda gormek ister bence. sakatliklarindan dolayi istenilen noktaya gelemedi. bahsedilen tum sagbeklerle ayni kapasitede bir oyuncu ayrica. barca vazgectiyse bundaki sebeplerin basinda sakatliklari vardir. onun disinda tum ozellikleriyle donanimli bir sag bek, fenerbahce formasi giymesi goruslerinizi degistirmemeli bence. objektif davranmalisiniz bu konuda.
    Ben zaten objektif davranıyorum , o parladığı sezon gerçekten iyiydi belki , Barça'da yedek olarak düşünülebilirdi Alves'i kesmesi falan tamamen hayalcilik olur çünkü ancak ondan sonra gerek sakatlıklarla olsun , gerek farklı sebeplerle olsun sürekli form grafiğinde düşüş oldu ve tam potansiyeline ulaşamadı , ben GG'nin çok kaliteli bir oyuncu olduğu gerçeğini saklamıyorum ve asla üzerinde formaya göre değerlendirmiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by AurelienChedjou View Post
    Öncelikle hocam size objektif ve realist olmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu arada eğer yazış şeklimde bir alaycılık seziliyorsa sizlerden özür dilerim çünkü böyle bir amacım yoktu istemeden oldu.

Ama o zaman diye bir şey kalmadı artık yıl 2013 , 1 Temmuz Pazartesi
    Yahu biz geçmiş hakkında konuşuyoruz.

Barcelona olayı çok uzamasın bence. Az önce bu bilgiden haberin bile yoktu o yüzden objektiflik olayı bizde kalsın

Alves'i keser diyen kim ki ? Neyse hadi iyi geceler dostum

Üzerindeki formaya göre değerlendirmediğin çok belli maşAllah.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

alayci olsun olmasin gorusune de katilmiyorum ben, saydigin beklerin hicbirinden eksigi yok GGnin. lahm - alves - piszcheck 1 adim ondedir, o da uluslararasi alandaki tecrubeleri yuzundendir.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yahu biz geçmiş hakkında konuşuyoruz.

Barcelona olayı çok uzamasın bence. Az önce bu bilgiden haberin bile yoktu o yüzden objektiflik olayı bizde kalsın
    Bu olay bildiğim ancak az önce hatırlayamadığım bir olay , Fenerbahçe taraftarı olmamam da bunda çok etkili sanıyorum çok aklımda kalmamış.

Ancak bende uzamamasından yanayım sonuç olarak GG çok kaliteli bir oyuncu , ancak bazı sebeplerden dolayı tam potansiyeline ulaşamadı , ve o parladığı sezondan beri sürekli form olarak düşüş gösterdi , Dany Alves ile kıyaslanması zaten futbol ayıbıdır bence an itibariyle.

İyi geceler sayın hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

alayci olsun olmasin gorusune de katilmiyorum ben, saydigin beklerin hicbirinden eksigi yok GGnin. lahm - alves - piszcheck 1 adim ondedir, o da uluslararasi alandaki tecrubeleri yuzundendir.
    Kendi düşüncenizdir saygı duyarım ancak üzerinde forma ile birlikte değerlendiriyorsunuz o formanın taraftarı olduğunuz için buda kaçınılmaz bir gerçek.

Hayırlı geceler

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Arkadaş sanıyor ki Barcelona'ya gitmiş olsa şuan ki gibi olacak.

Bu adam hiç gelişmeyecek dimi ? Barcelona dediğin takımda bu mümkün değil, Batuhan'ı bile yollasan azcık bişeyler olur.

-Batuhan diyorum bak -

Gökhan bana göre Fenerbahçe de çıkabileceği düzeye çıkmıştır. Ancak sonrasında yol alamadığı için doğal olarak bir düşüş sürecine girdi.

Yurt dışından bir kulübe gitse her şey çok farklı olabilirdi bana göre.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Alves'i keser diyen kim ki ? Neyse hadi iyi geceler dostum

Üzerindeki formaya göre değerlendirmediğin çok belli maşAllah.
    Üzerinde ki formaya göre kimin değerlendirdiği ve şişirdiği açık ve nettir bence , neyse hocam hayırlı geceler , sonuçta insanız ve farklı görüşlere sahip olabiliriz , taraftarlık zaten bence insanı realizmden uzaklaştırıyor , insanı biraz daha soyut düşünmeye itiyor bunun nedeni de bu birazda.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sahada oynayanın insan olduğunu, robot olduğunu farketmemiz gerekiyor. Oyuncular sürekli ilk 11 oynayamazlar.

Barcelona Dani Alves'ten en fazla verimi almayı düşünebilir. En uygun fiyatlı çözümü aramaları normal, o da Gökhan Gönül olabilir. Gökhan Gönül Barcelona'yı kaldıramaz gibi bir mantık yanlış. Barcelona sağ beki sadece hücum yapar. Sol beki de stoper gibi oynar. Tempolu ve ortalama üstü oyuncu olması yeterli.

Lahm'ı Bayern bırakmaz. Ramos imkansız, bkz Real Madrid. Richards stoperden bozma, olmaz. Azpilicueta yeni transfer oldu, Chelsea göndermez. Rafael eh, en yakın ihtimal ama Manu ucuza bırakmaz. Gökhan ise onlar için low-priced. Ucuz çözüm, rotasyon.

Sağ beke transfer asıl aradıkları değil, zorlamazlar. Sol bek arayacaklar gibi görünüyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Arkadaş sanıyor ki Barcelona'ya gitmiş olsa şuan ki gibi olacak.

Bu adam hiç gelişmeyecek dimi ? Barcelona dediğin takımda bu mümkün değil, Batuhan'ı bile yollasan azcık bişeyler olur.

-Batuhan diyorum bak -

Gökhan bana göre Fenerbahçe de çıkabileceği düzeye çıkmıştır. Ancak sonrasında yol alamadığı için doğal olarak bir düşüş sürecine girdi.
    Bakın buda çok doğru ancak ben bunu ilk kez söylediğinizi görüyorum böyle deseniz neyse bu inkar edilemeyecek bir gerçek , özellikle Arda'da ki değişimi gördük , GG'de gitse çok faydalı olurdu orası , belki Alves'i kesebilirdi doğru fakat potansiyel meselesi biraz da ben burada röportaj örneğinden GG'nin biraz tembel olduğu olayını sizlere anlatmaya çalıştım ancak anlamadınız elin oyuncuları böyle değil , bu birazda toplumsal sorunumuz diyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sahada oynayanın insan olduğunu, robot olduğunu farketmemiz gerekiyor. Oyuncular sürekli ilk 11 oynayamazlar.

Barcelona Dani Alves'ten en fazla verimi almayı düşünebilir. En uygun fiyatlı çözümü aramaları normal, o da Gökhan Gönül olabilir. Gökhan Gönül Barcelona'yı kaldıramaz gibi bir mantık yanlış. Barcelona sağ beki sadece hücum yapar. Sol beki de stoper gibi oynar. Tempolu ve ortalama üstü oyuncu olması yeterli.

Lahm'ı Bayern bırakmaz. Ramos imkansız, bkz Real Madrid. Richards stoperden bozma, olmaz. Azpilicueta yeni transfer oldu, Chelsea göndermez. Rafael eh, en yakın ihtimal ama Manu ucuza bırakmaz. Gökhan ise onlar için low-priced. Ucuz çözüm, rotasyon.

Sağ beke transfer asıl aradıkları değil, zorlamazlar. Sol bek arayacaklar gibi görünüyor.
    Realist olarak baktığımızdan dolayı , böyle bir olay gerçekleşmediğinden dolayı sıkıntı yok , tekrar söylüyorum GG çok kaliteli bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

GGnin kalitesi belli, zorla kabul ettircek degiliz. umarim talibi cikmaz da kariyerinin sonuna kadar bizde kalir. izlemesin kimse zaten (:

kalitesi konusunda hemfikir olmamiza sevindim... sanirim konuyu burda kapatabiliriz (:

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Önümüzde Arda örneği var Galatasaray'dayken Türkiye'nin geleceği dediğimiz adamın Madride gittikten sonra 2kat gelişim gösterdiğini görelim. Salih , Muhammed , Semih Kaya bu isimlerin bir an önce Avrupaya gidip gelişim göstermeleri gerekir Milli Takımdan birşey istiyorsak 3-5te bizim klüpler kazansa fena olmaz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

GGnin kalitesi belli, zorla kabul ettircek degiliz. umarim talibi cikmaz da kariyerinin sonuna kadar bizde kalir. izlemesin kimse zaten (:

kalitesi konusunda hemfikir olmamiza sevindim... sanirim konuyu burda kapatabiliriz (:
    İnşallah , çünkü GG'ye çubuklu forma çok yakışıyor , çubuklu'nun simgesi olması gerekin isim bence , ne Volkan ne de o Emre , kesinlikle Alex , GG veya Sow'dan biriydi , Alex gidince GG ve Sow kaldı bence.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Önümüzde Arda örneği var Galatasaray'dayken Türkiye'nin geleceği dediğimiz adamın Madride gittikten sonra 2kat gelişim gösterdiğini görelim. Salih , Muhammed , Semih Kaya bu isimlerin bir an önce Avrupaya gidip gelişim göstermeleri gerekir Milli Takımdan birşey istiyorsak 3-5te bizim klüpler kazansa fena olmaz.
    Kesinlikle hocam bende bundan bahsediyorum ve böyle düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    yabanci siniri boyle devam ettigi surece kimse ne avrupaya gider ne de kendini gelistirir. burda aldiklari parayi hicbir yerde alamazlar. cimbomun AB vatandasi teklifi olumlu karsilanir umarim da bizimkiler de ufaktan yol alirlar yurt disina (: milli takim acisindan bence olumlu bir adim olur gibi gorunuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aslında 23 Yaş Altı yabancı futbolcularada izin çıksa mantıklı olabilir paslanmış oyuncuları almaktan kurtuluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gökhan o yıllarda Barça'ya gitse ne yapardı bilinmez. Rotasyon oyuncusu olması yüksekti. Barça'da ilk on bir çok zor tabi. Ancak yinede hatırı sayılır bir maç sayısına ulaşırdı, takım bir çok organizasyonda mücadele ediyor çünkü. Ayrıca Gökhan'ın şimdiki durumu ile o sezonki durumu çok farklı. Bu sezona bakıpta değerlendirmek tamamiyle konu dışında kaldığınızı gösterir. O yıllarda Gökhan geliştiriyordu kendisini, ancak işte Türkiye'de gelişebileceği kadar gelişti ve düşüşe geçti şuanda. O yıllarda ülkeden ayrılsa belki katlar giderdi. Direk etiketi yapıştıranlar ve birde objektif olun diyenlerde komik gerçekten. Hem objektif olun diyorlar hemde gitse ne yapacak diyorlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Sizin gibi gerçekçi olsa keşke diğer renktaşlarınız da , Arda , şuan Galatasaray ve Fenerbahçe aynı şartlarda dahi olsa tercihi Galatasaray'dan yana olacak bir oyuncu , sarı - kırmızı renklerin evladı.

Haa , GG'yi bende beğeniyorum ancak o sezondan sonra , neredeyse hiç gelişme göstermedi aksine form grafiği olarak da aşağı düştü bence , Barça en fazla D.Alves'in yedeği olarak düşünmüştür , oda listede ki üç-beş isimden herhangi biridir , izlenmiş ve yeterli bulunmamıştır bence.
    Barcelona GG'yi izlerken Dani Alves mi vardı Barça'da...
    Dani Alves daha Sevilla'daydı, hani Şampiyonlar ligi ilk eleme turunda Sevilla ile karşılaştığımızda Uğur Boral'ın otoban yaptığı kanatta...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gökhan Gönül bana kalırsa her kulüpte oynayabilecek bir futbolcu ancak sakatlanma eğilimi çok sıkıntı yaratıyor kendisine.

Bu arada 2007 yılında G.Oftaş'tan Fenerbahçe'ye gelen bir oyuncuyu 2008 yılında değil Barcelona dünyanın en geniş scout sistemine sahip olan kulübü bile izlemez.

Ben 10/11 sezonunda izlediler diye biiliyorum Gökhan'ı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gökhan Gönül bana kalırsa her kulüpte oynayabilecek bir futbolcu ancak sakatlanma eğilimi çok sıkıntı yaratıyor kendisine.

Bu arada 2007 yılında G.Oftaş'tan Fenerbahçe'ye gelen bir oyuncuyu 2008 yılında değil Barcelona dünyanın en geniş scout sistemine sahip olan kulübü bile izlemez.

Ben 10/11 sezonunda izlediler diye biiliyorum Gökhan'ı.
    Benim bildiğim kadarıyla, 2007-2008 senesinin ortasından itibaren (Fernbahçe'nin çeyrek finali ve GG'nin şampiyonlar ligi performansı) izlemeye başladılar ve o sene sonunda Dani Alves'i aldılar. Sonrasında GG'den ilgiyi uzunca bir süre kesmediler ve takip etmeye devam ettiler.

Yanlış hatırlıyorsam düzeltebilirsiniz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Barcelona GG'yi izlerken Dani Alves mi vardı Barça'da...
    Dani Alves daha Sevilla'daydı, hani Şampiyonlar ligi ilk eleme turunda Sevilla ile karşılaştığımızda Uğur Boral'ın otoban yaptığı kanatta...
    Tamam işte akıl var mantık var , Gökhan'ı da o zaman izledilerse tabi tam zamanını bilmiyorum , Alves'i de izlemişler ve bugün Gökhan hala Fenerbahçe'de , Alves Barça'da.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Tamam işte akıl var mantık var , Gökhan'ı da o zaman izledilerse tabi tam zamanını bilmiyorum , Alves'i de izlemişler ve bugün Gökhan hala Fenerbahçe'de , Alves Barça'da.
    Arkadaşım ağzından çıkanı kulağın duysun, konuşma şeklin hiç hoş değil ve insanlar bu konuda uyarınca ama yok benim amacım o değildi falan gibi şeylerle kurtarmaya çalışıyorsunuz ama şık olmuyor.

Akıl var mantık var(siz böyle başladığınız için) bir oyuncunun alınmayıp diğerinin alınması, alınmayan oyuncunun değerini veya kalitesini düşürmez. Ortada bir kalite veya bir potansiyel varmış ki izlenmiş.

Aynı şekilde çeşitli sebepler varmış ki transfer edilmemiş.

Burada fanatiklik yapmaya gerek yok. Ne Barcelona ilgilendi diye Gökhan Gönül'ün yeteneği artıyor, nede transfer olmadı diye azalıyor.
    Last edited by vuque : 01.Temmuz.2013 at 11:32

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

@AurelienChedjou

iyi de GGyi barca gozlemcileri geldi izledi, uydurma degil ki. gider gitmez o ayri konu ama neticede gozlemciler uzun sure takip ettiler. arda olayi da sporun magazini sayilir. turkiyeye gelme ihtimali zayif, gelirse de su sartlarda cimbom bize birakmaz zaten. uefa kararlari uygulanirsa maddi acidan da cok gerilere dusucez cunku.
    sabriyide fiorentina izlemişti bi ara (ciddiyim)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sabriyle gökhani ayni kategoride mi görüyorsun yani komik olmayin

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yok abi yok, bize Cardozo şart. Gökhan'ın yedeği olarak da Veysel'i aldık mı tamamdır. Baroni-Meireles ikilisinden birini veya ikisini de yollarız,Krasic ve Yobo'nun da gitmesi lazım. Bu 4 oyuncudan yaklaşık 20 MN € para gelir. Belki de daha fazla.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Avrupa yoksa cardozoya da gerek yok. Forvete sow geçer solda da stoch ve krasiç götürür. Ortasahadaki şişlik giderilmeli. Sezer ve baroni ile başlansın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

sezer bize gelse alternatif olarak iyi olur aslında.
    sizinde ortasaha cok sisti hakkaten bu kadar kalabalık ortasaha olursa salih geri planda kalabilir diye cekiniyorum sahsen ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    sezer bize gelse alternatif olarak iyi olur aslında.
    sizinde ortasaha cok sisti hakkaten bu kadar kalabalık ortasaha olursa salih geri planda kalabilir diye cekiniyorum sahsen ben.
    Ersun Yanal herkesi geri planda bırakır , Salih'i bırakmaz , o konuda inancım tam.Ayrıca Aurelion Chedjjou arkadaşın dediklerine tamamen katılıyorum bence biz Gökhan'ı çok sevdiğimiz için biraz taraflı bakıyoruz , Gökhan dünyanın en iyi sağbeklerinden olabilecekken , Dünyanın iyi sağbeklerinden oldu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sezer ve Semih kadro dışı, gönderilecekler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Serdar Kesimal de yokmuş galiba ?

Mesaj Yetkileri