8 Temmuz'da katılacakmış Sneijder Drogba Selçuk Burak muslera chedjyou Elmander danny. Muslera sadece 1 hafta mı tatil yapacak ya?
8 Temmuz'da katılacakmış Sneijder Drogba Selçuk Burak muslera chedjyou Elmander danny. Muslera sadece 1 hafta mı tatil yapacak ya?
Sezonu açtık, Melo hala yok, hayalkırıklığım tarifsiz.
guzel haber
SON DAKİKA! G.Saray'da sözleşme yenileyen Gökhan Zan ve Engin Baytar, bu akşam 18.00'deki idmanda yer alacaklar. AMKSPOR
Bu Tigana olayi gercekse buyuk is yapmis olur Unal Aysal.
FUTBOL TAKIMIMIZIN YENİ SEZON DIŞ SAHA FORMASI TANITILDI
Galatasaray'a Çevreci ve Teknolojik Forma
Galatasaray’ın 2013-2014 sezonunda giyeceği Nike tarafından tasarlanan forma koleksiyonunun dış saha forması görücüye çıktı. Daha önce tanıtımı yapılan iç saha formasının ardından dış saha forması da taraftarlarla buluşuyor.
Galatasaray Futbol Takımı’nın 2013-2014 sezonunda giyeceği dış saha forması taraftarların beğenisine sunuldu.
Galatasaray’ın dış sahada giyeceği forma, siyah ve antrasit tonları ile yeşil sahalardaki centilmenler için tasarlanmış modern bir çizgiye sahip. Geçmişten günümüze her zaman şık ve sofistike bir duruşa sahip olan Galatasaray için tasarlanan bu forma, Avrupa’nın yüksek terzilik dokunuşlarını da kendisinde barındırıyor. Eski İstanbul beyefendilerinin vazgeçilmezi olan smokin ve frak Galatasaray’ın yeni dış saha formasında yeniden vücut buluyor.
Galatasaray’ın kendi sahasında giyeceği ve geçtiğimiz ay lanse edilerek taraftarlarla buluşan yeni iç saha forması da, başarılarla dolu bir sezonun hikayelerinden ilham alan bir tasarım ile son teknolojiyi buluşturuyor. Formanın gövde kısmı ve kollarının yarısı kırmızı, yarısı sarı olacak şekilde geleneksel tasarıma göre hazırlandı. Ancak ilk defa olarak manşet ve yaka kısmı da yarısı sarı, yarısı kırmızı olarak Galatasaray’ın renklerinde tasarlandı.
“Taçsız Kral” olarak Galatasaray taraftarlarının gönlünde taht kuran ve kulübün gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan Metin Oktay’ın 1950’li ve 1960’lı yıllarda giydiği formadan da ilham alındı. 2013-14 sezonu iç saha forması, bu ruhun yeni dönemde hayat bulmasını sembolize ediyor. Galatasaray’ın köklü geçmişini modern teknoloji ile buluşturan formada ilk kez Galatasaray’ın kuruluş zamanındaki sarı ve kırmızı tonları kullanıldı.
Aynı şekilde Galatasaray’ın tarihsel logosu olan Gayın ve Sin de formaların içinde bu köklü geçmişe vurgu yapmak için tasarlanmış bir detay olarak dikkat çekiyor. Galatasaray’ın kendi sahasında giyeceği formalar için kenarında ince sarı şeritli beyaz şort tercih edildi. Üst kısmında ince sarı bir şeridin geçtiği kırmızı renkli çorapların arka kısmında yer alan kalın sarı şerit, oyuncuların sahada daha iyi görülmesini amaçlıyor.
Formalar, Nike’ın vazgeçilmezleri olan tarz, ustalık ve gururu yansıtırken bugüne kadar üretilen en teknolojik ve çevreci forma olarak oyuncuların performansına yardımcı oluyor.
Geri Dönüştürülmüş Polyester
Galatasaray’ın yeni sezon formaları, Nike’ın düşük çevresel etkiyle spor malzemesi üretme sözü doğrultusunda, devrim yaratan geri dönüştürülmüş polyester kumaşından üretilmeye devam edecek. Her bir forma ve şort, ortalama 13 geri dönüşümlü plastik şişeden üretiliyor.
Bu çığır açan üretim sürecinde plastik şişeler eritilerek önce iplik haline getiriliyor, daha sonra polyester olarak dokunuyor. Bu sayede, polyester üretimine kıyasla enerji tüketiminde %30 oranında bir tasarruf sağlanıyor.
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Forma biraz fazla mı basit duruyor şu haliyle ?
Football is simple,but Football Manager is not
http://s7.directupload.net/images/130511/vwfdjjgg.swf
Günde en az 3 defa izlemezsem günüm güzel geçmiyor, başlasa sezon bir an önce de şu heyecanı yaşasak yine..
Sarioglu...Drogbaaaaaaaaaaaa....This is Incredible !!!!
Özledik be reyiz
Edit:
Spiker Amrabat'a Sarioglu demiş yeni fark ettim![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sedat Doğan'ın Ntvspor'a açıklamaları.Umarım Arena konusunda dediği gibi dik dururlar.Aksi olursa zaten taraftarın gözünden düşecekler.Buna ek olarak kombinesini iade edenlerde olucaktır.
Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon Türk Telekom Arena'da oynama isteğine daha önce olumsuz yanıt verdiklerini ancak şu an kendilerine gelen resmi bir teklif olmadığını belirten Sedat Doğan, "Beşiktaş'ın tüm bu sürecin ardından bize yeni bir teklifle gelmesi şık olmaz. Bizim TT Arena'da profesyonellerimiz çalışıyor, orada GS Store var ve tüm kulüp TT Arena'dan yönetiliyor. Stadımıza gelecek herhangi bir zararı nasıl karşılayacağız? Bu konuda tavrımız net. Şu an için Beşiktaş'tan gelen herhangi bir teklif yok. Kasımpaşa'nın stadı ve Olimpiyat stadı var, bu konu hakkında tavrımız hiç değişmedi" şeklinde görüş belirtti.
Şaka maka 1,5 sezondur kiralanan Kazım yerli yokluğundan takıma geri döndüBüyük ihtimal bu sezon kalıcı gözüküyor.
Kazım forvette kullanılmaya başlansa Burak gibi , neden kimse oynatmıyor orda anlamıyorum , Burak'tan çok daha yetenekli kendisi , kendini geliştirse on numara poacher forvet olurdu tabi çalıştığı hocaların da hatası.
Ntvspor Gs muhabiri Evren Göz @evrengoz 48 sn
Kazim ve Erman Kilic, antrenmanin en istekli isimleriydi. Kiralik gidip donenlerin cogu moralsiz, Aykut da ekstra calisti...
Aynen Sercan,Mehmet,Culio,Yiğit falan çok isteksizdi.İzledim ben antrenmanı.
Galatasaray Sportif Yönetim Kurulu, Ali Dürüst'ün istifasını kabul ederek, yerine ilk genel kurula kadar görev yapmak üzere Prof. İlhan Helvacı'yı atadı.
Güzel güzel![]()
Mehmet Baransu ile T. Doğan Karlıbel'in başı kel mi ? Bu adamlar açıkta kalırsa yaptıkları onca kamuoyu yanıltma ve lobi çalışması ne olacak ? Adaletin bu dünya : )
...
Soytarılarla işimiz yok ki. Kaliteli, nitelikli isimlere her zaman ihtiyaç var.
Ben bi Gökhan İnler hamlesi bekliyorum artık. Kadro da muhtemelen şöyle olur.
Muslera - Eboue Semih Chedjou (Yabancı Sol Bek) - Selçuk İnler Hamit - Sneijder - Burak Drogba
Yedekler de: Eray, Zan, Erman, Kazım, Emre, Engin, (Gelirse)Umut olur gelmezse de Berk İsmail Ünsal hamlesi gelebilir ayrıca kadro dışında Yekta, Sabri, Ufuk, Aykut, Furkan, Riera, Amrabat ve hatırlayamadım 1-2 isim daha kalır. Kimse kusura bakmasın ama ilk 11 dışında kalan adamları toplayıp ayrı bi takıma koysan doğru bir hocayla rahat ilk 5'e oynarlar.
Bu çeşitlilik zaten şampiyonluk için yeter de artar bize ancak Avrupa'da biraz şans ve bol miktarda gaza ihtiyacımız olacak.
Screw you guys, I'm goin' home
buda benim kadrom
Onur
Eboue-Semih-Chedjou-Riera
Engin-Selcuk-Gokhan
Sneijder
Drogba-Burak
Abi o Onur'a suikast düzenleyeceğim yeter ya,bırak şu adamın yakasınıNe istiyorsun bizim tavşandan
![]()
En baştan kaybetmişiz Arif.Hacı abi varken bizim TS'den oyuncu almamız zor.
![]()
İnler o İnler![]()
inler yahu ne zanionuru herturlu begeniyorum musleraya gore yalan yok. bana kalsa sneijderide ardayla takas yapak
yada sneijderi chelseaya basalim parayi ardayi alalim tekrar
Ünal Aysal gözünü karartsa, Arda, Gökhan İnler, Nuri 3'lüsüne saldırsa bazılarının yabancı aşkı yeniden alevlenir.
Riera ve Elmander'e hizmetleri için teşekkür edip, Melo'yu alalım, Kolarov'u kiralayalım, Umut'la birlikte Kerim Frei ve Okay Yokuşlu'dan birisini veya ikisini alsak gayet şık olur.
Hiç öyle güzel transferler olacağını ben zannetmiyorum. Ayrıca kampa da yetişmedi ne anlamı var ki allah aşkına bir sene daha ağlayacağız "kampa yetişseydi de kem küm" diye. Sinir oluyorum şu işe. Sol bekimiz seneye de Riera bence. Melo'yu alır transferi kapatırız.